Karmahoroszkóp
Ismerd meg karmikus hajtóerődet!
Csillagjegye alapján mindenki más és más motivációs energiát kapott a zodiákusban. Tudd meg, téged mi hajt előre!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A zodiákus összes tagja a saját elképzelése és energiái alapján éli mindennapjait. Tetteik hátterében azonban mindig megbújnak a csillagjegyükre jellemző karmikus hajtóerők.

Ha karmahoroszkópunk segítségével megismered saját motivációidat, talán nagyobb esélyed lesz céljaid tényleges elérésére.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Igen határozott intenzitás jellemzi szinte minden cselekedetedet, ráadásul buzog benned az önmegvalósítás akarata. Ösztönzően hat rád a konkurencia és a versengés tudata. Karmikus hajtóerőd mindig az aktivitás és a mozgás vonalán figyelhető meg. Rendszerint örömből cselekszel, és szeretsz egy-egy terület úttörőjévé válni. Jellemző rád a felfedező hajlam, mely szintén erős hatással van motivációdra.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Rendkívül fontos számodra az anyagi jólét és a biztonság. Ez iránti vágyad rengeteg cselekedeted mozgatórugója vagy éppen hátráltatója lehet. Nem ugrasz fejest az ismeretlenbe, nélkülözhetetlenek számodra a konvencionális értékek. Épp ezért az állandóság elérésére törekszel - szinte minden körülmények között. Ez a fajta gyakorlati realizmus, illetve a változatlanságba vetett megingathatatlan hited alkotja tetteid karmikus hajtóerejét.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Minden tetted hátterében ott lapul valahol az olthatatlan tudásvágyad. Számodra nem elég a körülötted lévő világ megismerése, te mindig egyre többet és többet akarsz. Ráadásul vágyaidat rendszerint valóra is váltod. A megismert dolgokat többnyire kategorizálod, és osztályokba sorolod, majd a legtöbbet nem alkalmazod a gyakorlatban. Ennek ellenére - Ikrek jegyedhez hűen - a karma által sugallt legfőbb motivációd a világ intellektuális meghódítása.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Te az érzékek embere vagy. A világot öt érzékszerved segítségével szeretnéd birtokba venni. A lehető legtöbb benyomást szeretnéd befogadni környezetedből, majd azokat érzékké alakítani. Ezen kívül másik fő hajtóerőd a lelki biztonság és védettség elérése. Mindennél nagyobb szükséged van a védelem érzésére a hétköznapokban. Ha ez hiányzik életedből, nem sokáig bírod a gyűrődést. Rák jegyednek köszönhetően kimondottan érzelemközpontú vagy.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A legfontosabb számodra az aktivitás. Életed karmikus hajtóereje a cselekvésben rejlik. Ha bármilyen okból kifolyólag korlátozva érzed mozgáslehetőségeidet, szinte belebolondulsz a helyzetbe. Fokozott cselekvés iránti vágyad leginkább az önmegvalósítást célozza meg. Emellett azonban rendkívül nagy szükséged van környezeted elismerésére és folyamatos megerősítésére. Ha ezt nem kapod meg, hiába buzog benned a motiváció és a tettvágy, hamar feladod a harcot.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűz jegyednek köszönhetően rendkívül alkalmazkodó nő vagy. Nem okoz számodra problémát, ha be kell állnod a sorba, és másokhoz kell igazodnod. Legfőbb hajtóerőd a hétköznapok legyőzése. Te minden napnak teljes fegyverzetben indulsz neki. Minden egyes órából szeretnéd kihozni a maximumot, ennek elérése érdekében pedig szinte bármire képes vagy. Először felméred személyes határaidat, majd igazodsz a többiekhez, ha a helyzet úgy kívánja.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A karmahoroszkóp szerint tetteid legfőbb hajtóereje egyértelműen az egyensúly megteremtése. Számodra hihetetlenül fontos, hogy az arany középúton járhass. Nem vagy hajlandó kilógni a sorból, ugyanakkor másoktól is nehezen viseled el a különcködést. Minden érzékszerved a tökéletességre van kihegyezve, és eszed ágában sincs megalkudni. Egyetlen percre sem fordul meg a fejedben, hogy beérd félmegoldásokkal.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Cselekedeteid legfontosabb mozgatórugója az extrémitás. Mindig azon az úton jársz, ahol mások még csak meg sem fordulnának. Te arra vágysz, hogy saját elképzeléseidet valósítsd meg, és nem tűröd, hogy ez irányú terveidbe mások beleszóljanak. Hajlamos vagy a szélsőségekre - az élet minden területén. Rendkívüli módon motivál, hogy megtapasztald végső határaidat - mind érzelmi, mind fizikai szempontból.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A karmahoroszkóp szerint legfőbb hajtóerőd az igazságosság. Felnőttként is képes vagy gyermeki naivitással hinni a tökéletes világban. Ráadásul kész is vagy arra, hogy tegyél érte. Optimista látásmódoddal mindig a jót és az igazat keresed az életben. Megtalálod azt, aki elveszett, aki segítségre szorul. Előbb-utóbb azonban megérted, hogy nem veheted a válladra a világ gondjait, és beéred majd azzal, hogy a környezeted egyensúlyát megteremtsd. Ettől függetlenül karmikus motivációd megmarad.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Kötelesség és fegyelem - ez a két dolog életed karmikus hajtóereje, ha a Bak jegyében születtél. Már gyermekként kifejlődik benned a felelősségérzet, a kötelességtudat és az önkorlátozás. A helyzet a későbbiekben sem változik. Rendkívül szigorú vagy környezetedhez, de főként magadhoz. Olyan jelszavakhoz ragaszkodsz, mint a fegyelem, a munka vagy épp a teljesítmény. Mindezt azonban csak akkor vagy képes elérni, ha világosak és átláthatóak a játékszabályok.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntő jegyed karmikus motivációja, hogy individuális személyiségként elismert legyél. Ez a vágy ösztönzően hat minden egyes cselekedetedre. Fontos számodra mások dicsérete, de elsősorban a saját értékítéletednek szeretnél megfelelni. Rendszerint buzog benned az újító szándék, törekszel arra, hogy környezetedet megreformáld. Mindezt azonban kizárólag a szellemi függetlenséged megtartásával tudod elérni.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A karmahoroszkóp szerint kimondottan elvi síkon mozgó dolgok motiválják cselekedeteidet. Életed során többnyire az igazságot, a szabadságot és a szeretetet keresed. Bár idővel rájössz, hogy nehéz az eszmék elérése a földi létben, titkon ezek az ideák visznek előre. Felnőttként is hajlamos vagy néha illúzióidba temetkezni. Persze kínosan vigyázol rá, hogy mindebből ne láthasson túl sokat a külvilág. Kicsit olyan ez, mintha szégyellnéd fő hajtóerőd.

Cikkünk Brigitte Hamann A tizenkét archetípus című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük