Ki a legveszélyesebb nő a kapcsolatodra? Párod horoszkópja elárulja

Anyósod, egy közös nőismerősötök, esetleg kolléganője köphet bele a levesedbe? Most kiderül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha úgy is véled, párod sohasem hagyná, hogy bármilyen nő közétek álljon, jobb, ha tisztában vagy vele, ki az a nő, aki képes lehet titeket módszeresen, mondhatni műtéti úton szétválasztani. Alaptalanul persze ne féltékenykedj, hiszen azzal csak a saját esélyeid rontod, mindössze tájékozódj, hányadán is állsz lehetséges riválisaiddal.

A kérdés csupán az, kik vannak hatással a párodra, hiszen értelemszerűen ők alkotják a kapcsolatotokat fenyegető nők csoportját. A veszélyes nő lehet akár az anyósod, akár a párod testvére, kolléganője vagy éppen egy közös ismerősötök. Elég, ha ismered a jegyét, máris tudhatod, mennyire légy résen, ha párod körül sertepertél. Lent részletezzük, párod horoszkópja szerint kivel vigyázz.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kos párodra a hozzá hasonlóan Kos, illetve a Nyilas jegyűek vannak hatással. Barátságosságukkal, közvetlenségükkel párodat a munkahelyén is ostromolhatják, de lehet egy nőismerőse is akár, aki képes lehet megragadni a figyelmét, amikor találkoznak. Ha Nyilas nőnemű barátja van, ő is veszélyes lehet, hiszen ha összevesztek, nála kereshet támogatást - a Nyilas ebben nagyon jó.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Mozog a párod környezetében Szűz vagy Bika jegyű nő? Ők lehetnek azok, akik képesek hatni rá. Részvétünk, ha éppen az anyósod a Szűz, hiszen akkor eléggé nagy elvárásokkal lehet feléd, és örömest listázhatja ki, mit és hogyan tenne, rendszerezne, főzne, sütne, intézne másképp. Amennyiben ismeretségi körében van Bika, a benne lévő érzékiség csábító lehet párod számára.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Óvakodj a Vízöntő és Mérleg nőktől, vagyis inkább a kapcsolatod óvd tőlük, amennyire lehet. Igaz, sokan - egyébként nagyon helyesen - úgy mondják, akit vinni lehet, azt vigyék is. Akárhogy is, az attraktív, hűtlenkedéstől abszolút nem ódzkodó Vízöntő szégyenérzet nélkül rányomulhat a párodra, a flörtkirálynő Mérleg pedig szintén célba veheti őt, mivel jól kijönnek.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Párodat egy Skorpió vagy egy Halak nő próbálhatja meg eséllyel elcsaklizni. A szexi, szenvedélyes Skorpió azzal is csábíthatja őt, hogy rendkívül megértően tud viselkedni, így ha mondjuk baráti körében vagy kollégái közt akad ilyen jegyű, az nem feltétlenül lesz rest kihasználni, ha párod hozzá fordul. A Halak nő pedig fantáziadússágával csigázza fel a Rákot, élhet a férfi szexfantáziái kiaknázásával.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Párodra hatással lehet baráti vagy akár családi körében lévő Nyilas nőismerőse, aki mindig jelen van, és támogatólag viselkedik vele. Ha a húga vagy a nővére, jó, ha igyekszel barátságos viszonyt kialakítani vele. Másrészt veszélyes lehet egy Mérleg is rátok, aki akár a munkahelyén, akár máshol bukkan fel, örömest és leplezetlenül flörtölhet pároddal.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A pontosságot és a tervezettséget kedvelő Szűz párod számára szimpatikus lehet, ezért remekül kijönnek a nyugalomra és állandóságra törekvő Bikával. Akárki is Bika nő a környezetében, a Szűz adhat a véleményére, ami ellened is, melletted is szólhat. Mindemellett a Bak jegyében született hölgyekkel is jobb vigyázni, mert szintén hatással vannak a Szűzre, és nagyon tudnak nyomulni.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A stílusos Mérlegre nagy hatást gyakorolhat a szépérzékéről híres Bika. Ők ketten remekül kijöhetnek, érdeklődésük hasonló lehet, és a Bika tudja is, mivel ragadja meg a Mérleg figyelmét. A szintén attraktív, figyelemfelkeltő Vízöntő hasonlóképpen veszélyes lehet, így ha e két jegy szülöttei a párod körül sertepertélnek, jobb, ha résen vagy.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szenvedélyes szerető Skorpió párodat bizonyára mindennél jobban félted, de semmiképpen se éreztesd vele, hogy birtokolni akarod, mert az a puska visszafelé sülhet el. Akikkel különösen szót ért a Skorpió, az a Halak és a Rák jegyek szülöttei. A Halak romantikussága közel állhat lelkéhez, fantáziadússága pedig feldobhatja őt. A Rák álmodozó természete szintén illik a Skorpió érzelmességéhez.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilas párodra Oroszlán és Kos nők fenhetik legnagyobb sikerrel a fogukat, persze, csak ha ő is hagyja. A kalandvágyó Oroszlán nő vakmerősége, humora lebilincselheti, barátból könnyen válhat többé is, amennyiben ügyesen manőverezik. A Kos nő pedig optimizmusával ütheti ki az aktuális párt a nyeregből. Bármelyikük is akar közétek állni, ereszd ki a karmaidat!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bak párod vonzalmával egészen levehetett a lábadról, nem is csoda, ha szeretnéd tudni, kikkel állsz szemben. A Bak számára szimpatikus lehet a Szűz jegy pontosságra, rendszerezettségre való törekvése, miután maga is a határozottság híve. Ha édesanyja Szűz, könnyen lehet, hogy meggyűlik vele a bajod. Mindemellett a Bika nők érzékisége is megragadja a Bak férfi figyelmét.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Nincs könnyű dolgod, ha Mérleg nő ólálkodik párod körül, ugyanis messze földön híres flörtölőmesterről van szó, aki nem rest bevetni semmilyen csábító praktikát célja elérése érdekében. Ha pedig Ikrek jegyű családtagja van, húga, nővére, anyja vagy más nő személyében, akkor jobb, ha tudod, nagyon manipulatív személlyel állsz szemben, aki akár ellened is beszélhet, így ajánlatos vele jóban lenned.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A romantikakedvelő Halak párod nagyon könnyen megtalálhatja a hangot a nosztalgikus, érzékeny, álmodozó Rákkal, aki e tulajdonságai révén barátból feljebb is avanzsálhat idővel. A Rák nők mellett a szenvedélyes Skorpiók szinte hipnotizálni tudják a Halak férfiakat, velük is érdemes vigyáznod, ha nem akarod elveszteni a párod. Ők ketten jelenthetnek veszélyt.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük