Milyen társ vagy a számmisztika szerint? Alapszámodból kiderül
Egy egyszerű számolás segítségével könnyen kiderítheted. Mutatjuk, hogyan!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A számmisztikának köszönhetően számos dolgot megtudhatsz magadról, ahogy azt is könnyedén kiszámíthatod, milyen társ vagy. Ha kíváncsi vagy rá, derítsd ki egy egyszerű számolás segítségével, melyre lent mutatunk egy példát.

Add össze születésed számjegyeit, majd ismételd addig, amíg egyjegyű számot nem kapsz. Ha 11-es, 22-es vagy 33-as szám az eredmény, nincs több teendőd, ezek ugyanis mesterszámok. Olvasd el, hogy milyen leírás vonatkozik rád!

Például, ha 1984.01.16-án születtél, így számolj:

1+9+8+4+0+1+1+6=30, 3+0=3, a te életszámod tehát a 3-as.

1-es

1-es számot kaptál? Gyakran elvárod, hogy társad rábólintson a döntéseidre, még akkor is, ha tisztában vagy vele, nem feltétlenül van igazad. Szereted, ha tiéd az utolsó szó, ami akár konfliktusok forrása is lehet közöttetek. Amennyiben ezeket a közeljövőben el akarod kerülni, nem árt figyelmeztetned magad arra, hogy a társadnak szintén van véleménye. Érdemes tehát ezen minél előbb változtatnod, mert jó hatással lesz a párkapcsolatodra.

2-es

Ha 2-est kaptál, nagyon fontosak számodra az érzelmek, és ezt különböző kedveskedések formájában a párod felé is tolmácsolod. Ugyanakkor többször előfordulhat, akár a saját igényeidet is háttérbe szorítod, hogy a kedvében járj. Ez a túlzott megfelelni akarás azonban hosszabb távon komoly problémákat jelenthet, sőt, a viszonyotokra is rányomhatja a bélyegét. A jól működő kapcsolat alapja ugyanis, hogy mindkét fél egyenrangú legyen.


3-as

3-as számot kaptál? Magas elvárásaid vannak egy párkapcsolatban, pontosan tudod, hogy mire vágysz. Ha elégedettnek és boldognak érzed magad, az érzelmeid kimutatását sem szégyelled. Az élet minden területén fontosnak tartod a harmóniát, és mivel ez az erotikát tekintve különösen igaz, sok kellemes percet szerezhetsz a társadnak. A kiegyensúlyozott szexuális élet pedig rendkívül fontos egy jól működő kapcsolatban.

4-es

Amennyiben 4-est kaptál, olyan nő vagy, aki rosszul tűri, ha beleszólnak a dolgaiba, és ez a párkapcsolatodra is igaz. Fontos számodra a stabilitás, nehezen viseled, ha a párod valami újdonsággal áll elő. Egy kiegyensúlyozott kapcsolat szempontjából viszont elengedhetetlen, hogy te is képes legyél alkalmazkodni a másikhoz, így közösen az esetleges nehézségeket is sokkal könnyebben legyőzhetitek.

5-ös

5-ös számot kaptál? Előfordulhat, hogy túlságosan komolyan veszed a párkapcsolatot, pedig a felszabadultságnak, egy kis játékosságnak is bele kell férnie. Lehet, hogy tudat alatt attól félsz, talán elrontasz valamit, de felesleges ennyire szigorúan viszonyulnod magadhoz. Semmiképpen se legyen lelkiismeretfurdalásod amiatt, ha jól érzed magad, és ezt ki is mutatod. Ha elengeded magad, és valóban azt teszed, ami jólesik, az a párkapcsolatodra is pozitív hatással lesz.

6-os

Ha 6-os az életszámod, remek társ lehetsz, akinél elsődleges szempont a nyugodt, kellemes légkör megteremtése. Ennek érdekében pedig bármilyen nehézséged adódik egy kapcsolatban, minden esetben a hangos szóváltások elkerülésére törekszel, bebizonyítva ezzel, hogy nyugodt körülmények között is meg lehet oldani a dolgokat. Ezt társad is az egyik legjobb tulajdonságodnak tartja.

7-es

7-es számot kaptál? Nagyon fontos számodra az összetartozás, hogy tudod, bármilyen probléma esetén számíthatsz a másikra. Ez fordítva szintén igaz, hiszen te is nagyon jó hallgatóságnak bizonyulsz, aki hasznos tanácsaival mindig szívesen ellátja a másikat. További pozitív tulajdonságod, hogy fontos számodra a kompromisszum, semmiképpen sem szereted ráerőltetni a másikra a véleményedet. Ezt pedig egészen biztos, hogy a kedvesed is értékeli.

8-as

Ha a 8-as számot kaptad, rendkívül szereted a változatosságot, így időnként még egy kis civakodás is belefér a kapcsolatba. Ez egyáltalán nincs rá rossz hatással, sőt, éppen ellenkezőleg, mindig fenntartja a számodra szükséges izgalmat. Ha ugyanis elégedett és boldog vagy, sokkal könnyebb együtt élni veled, és ezt a társad pontosan tudja. Éppen ezért, bár időnként kifejezetten szeszélyes vagy, más férfiakkal ellentétben még ezt is képes könnyen kezelni.

9-es

9-es számot kaptál? Remek társ vagy, akinek szinte lételeme, hogy gondoskodhasson a másikról és szavakkal, tettekkel is kifejezze, mennyire szereti. Nemcsak kitalálod, hanem már annyira ismered, hogy pontosan tudod, mire vágyik a másik. Mivel az élet minden területén a kiegyensúlyozottságra törekszel, nagyon kellemes együtt élni veled, így párodnak sem lehet oka panaszra. Főleg, hogy iránta érzett rajongásodat a hálószobában sem félsz kimutatni.

11-es

Ha a 11-es számot kaptad, nagyszerű partner vagy, akinek rendkívül fontos a megfelelő kommunikáció, és mindig meghallgatja a másikat. Másrészt viszont gyakran előfordulhat, hogy apróságokon is képes vagy felbosszantani magad. Nem árt tehát, ha a társad képes tolerálni ezeket a hangulatváltozásokat, és könnyen tud hozzád alkalmazkodni. Amennyiben a megfelelő férfi van melletted, idővel bár, de sokat szelídülhetsz a kedvéért.

22-es

22-es számot kaptál? Melletted sohasem lehet unatkozni, ugyanis imádod a pörgést, és szeretsz mindent saját magad megtapasztalni. Ha a párod hasonló jellem, nagyon könnyű veled kijönni, így az sem véletlen, hogy eddig is hosszabb távú kapcsolataid voltak. Remekül meg tudod beszélni az esetleges nehézségeket, inkább kimondod, mintsem magadba fojtanád a problémákat. Optimista hozzáállásod a párkapcsolatodra is jó hatással van.

33-as

Amennyiben a 33-as számot kaptad, rendkívül szórakoztató partner vagy, akinek a humora és az életkedve a másikra is könnyen átragad. Nem meglepő, hogy sokan keresik a társaságodat, ami társadnak szintén feltűnhet, sőt, esetleg féltékenységet is kiválthat belőle. Időnként ugyanis cseppet sincs könnyű dolga, hogy magára vonja a figyelmedet. Ha ügyelsz arra, ezt kiküszöböld, hosszú távon is ideális társa lehetsz, ugyanis ezt leszámítva könnyű veled együtt lenni.

Ezt is szeretjük