Jó anya válik belőled? Születésnapodból megtudod
Személyiségedet befolyásolja a születésnapod is. Nézd meg, milyen szülői alkat vagy.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hogyan fogod nevelni a gyereked? A szorongva féltők táborát gyarapítod, esetleg a kicsi lesz az úr a háznál, vagy ösztönösen ráérzel arra, hogy mire van szüksége a csemetének?

Milyen alkat vagy, és mi kell ahhoz, hogy ideális - azaz elég jó - anya váljon belőled? Kiderül születésnapod jóslatából.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő

Ha hétfőn születtél, nem kizárt, hogy álmodozó életmódból zökkent ki a baba érkezése - persze csak akkor jössz rá, mennyire hajlamos voltál elkalandozni, amikor minden pillanatban szükség van a figyelmedre. Lehet, hogy eleinte túlzottan is lesed a csöppség minden mozdulatát, de remek intuíciódnak hála hamar ráérzel és beleszoksz, hogy pont annyit adj neki, amennyire szüksége van, így kialakul köztetek az összhang.

Kedd

Ha kedden születtél, előfordulhat, hogy kissé türelmetlenné válsz a gyerkőccel, és olykor sürgetnéd a fejlődését. De nem kell percre pontosan kiszámolnod, mikor jön el az idő, hogy járni, beszélni kezdjen, majd bekösse a cipőjét. Nem árt, ha fejleszted a türelmed, és, ha teheted, inkább megvárod, míg a gyerek megcsinálja magától azt, ami új neki, ahelyett, hogy kivennéd a kezéből a feladatot.

Szerda

Ha szerdán születtél, valószínűleg az intellektuális szülők közé tartozol, akik fontosnak tartják, hogy megbeszéljék a gyerekkel a folyó ügyeket, és magyarázatot adjanak az esetleges büntetésre. Ez nagyon hasznos tulajdonság, csak arra kell figyelned, hogy nem a verbalitás a kommunikáció egyetlen útja. Ne tolódjon el a súlypont afelé, hogy mindent IQ-ból akarj megoldani, és ne feledd, hogy olykor határozott cselekvésre, nem pedig szavakra van szükség.

Csütörtök

Ha csütörtökön születtél, nem kizárt, hogy személyiséged alapján a szigorú, tanárjellegű szülők közé tartoznál, de mivel nem akarod túlzottan korlátozni a gyerkőcöt, inkább visszafogod magad.

Így viszont könnyen kibillensz az egyensúlyból, és talán nem mindig érzel rá, hogyan reagálj. Fontos, hogy bízz a gyerekben, de nem kevésbé elhanyagolható, hogy határozott kereteket szabj neki, és kiszámítható légy.

Péntek

Ha pénteken születtél, valószínűleg afféle csupa mosoly anyuka vagy, aki folyton ölelgeti, puszilgatja a gyerkőcöt, és hajlamos agyonkényeztetni. Minden rendben is van, és nagyon fontos, hogy a csemete sok érintést és rengeteg szeretetet kapjon, amiben melletted nem lesz hiánya. Arra ügyelj, hogy ne próbáld őt birtokolni, és ne legyen fojtogató a szereteted.

Szombat

Ha szombaton születtél, lehetséges, hogy nem mindig mutatod ki közvetlenül és gátak nélkül az érzéseidet, olykor inkább távol tartod magad az ingoványosnak vélt talajtól.

Mindez gondot okozhat a gyerekkel való kapcsolatban, ha hagyod, hogy a racionalitásod uralkodjon az ösztöneid felett. Egyébként kreatív és ötletekkel teli alkat vagy, akinek a gyermeke kellő önbizalommal indul az életben.

Vasárnap

Ha vasárnap születtél, otthonodban és családodban vidámság uralkodik, valószínűleg nem nagyítjátok fel a problémákat, és a humor jó szolgálatot tesz a konfliktusok okozta feszültség feloldásában is. Ennek a hozzáállásnak jó hasznát veszed abban, hogy egészséges, élettel teli gyerkőcöket nevelj, és nem szabsz gátat a felfedezőkedvüknek sem. Ügyelj arra, hogy ne mindent vegyél túl lazán, és ne válj felületessé.

Ezt is szeretjük