Japán szerencsehoroszkóp 2016-ra: melyik nap lehetsz legszerencsésebb?

Eláruljuk a dátumot.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyakunkon a 2016-os esztendő, és mi mást is várhatnánk tőle, mint szerencsét. Szerencsét a szerelemben, a munkában, a pénzügyek terén. Japán horoszkópod segítségével megtudhatod, mikor lehet 2016-ban a legszerencsésebb időszakod, illetve dátum szerint melyik nap lehet a szerencsenapod.

Ha nem ismered japán jegyed, kalkulátorunk segít:

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku - Fehér víz

A tavasz lehet 2016-ban a te évszakod, noha tény és való, az év minden évszaka tartogathat számodra nagyszerű dolgokat. Az első mégis különlegesebbnek, szerencsésebbnek ígérkezhet a többinél, mind munka, mind szerelem szempontjából. A te legszerencsésebb napod nem is eshet máshová, mint tavaszra, április 13-ra.

Jikoku - Fekete föld

Japán jegyed a téli időszakot ígéri számodra a legszerencsésebbnek, igaz, a szerencse nem hagy cserben a többi évszakban sem. Ahogy telik az idő, egyre jobb dolgok történhetnek majd veled. A legszerencsésebb napod 2016-ban decemberre 1-re esik. Igaz, még kell várni rá, de addig is sok remek élmény vár.

Sanpeki - Türkiz fa

A nyár a te évszakod 2016-ban, ekkor tombolhat benned az endorfin, akár egy fékezhetetlen hurrikán. Csodás dolgok történhetnek veled, minden lépésedet a szerencse kísérheti. Napjaid közül is a legszerencsésebb az évszak közepére esik majd. Pontos dátum szerint július 25. lehet a te napod.

Shiroku - Zöld fa

Tavasszal remekül érezheted magad a bőrödben, de nemcsak azért, mert egészséges és energikus leszel, hanem azért is, mert amit el szeretnél érni, az össze is jöhet. Szerencséd örömöt lophat a szívedbe, kiváltképp az esztendő számodra legszerencsésebb napján, március 8-án.

Goo - Sárga föld

A ragyogó nyár 2016-ban a te kedvenc időszakod lehet, ekkor ugyanis azt érezheted, minden klappol az életedben. Szerencse kísérheti az utad az évben addig és azután is, de akkor tetőzhet a sok pozitív esemény és hatás, pénzügyekben és szerelemben is. Legszerencsésebb napod az esztendőben június 15-re esik.

Roppaku - Fehér fém

Az ősz annak ellenére, hogy sokak számára szürke, borongós és barátságtalan, számodra nagyszerűen alakulhat 2016-ban, hiszen a karrier terén ekkorra nagy változás, méghozzá szerencsés változás ígérkezhet. Szerencsés napod, méghozzá a legszerencsésebb 2016-ban, szeptember 24-re esik majd.

Shichiseki - Vörös fém

A még mindig forró, de már őszt ígérő augusztussal a nyár vége lehet a te legjobb időszakod 2016-ban, de nemcsak a miatt a rengeteg emlékezetes élmény miatt, ami akkor várhat a szerelem és a magánélet terén, hanem azért is, mert bármibe is fogsz, annak szerencsés lehet a végkimenetele. A te napod augusztus 20.

Happaku - Fehér föld

2016-ban a tél számodra csodás dolgot hozhat, ezek közeledtét pedig időről időre szerencsés események haragozhatják be, már egészen januártól fogva. Napjaid egyre szebbek lehetnek, ahogy közeleg majd az év vége, legszerencsésebb időszakod pedig a november végi, december eleji szakasz. A te napod a december 3.

Kyushi - Vörös tűz

A tavasz utolsó hava, a május lehet számodra a legszerencsésebb 2016-ban, kiváltképp, ha szerelemről van szó, ebben az időszakban ugyanis régi álmod teljesülhet. A te legszerencsésebb napod az évben nem is eshet máshova, mint májusra, egész pontosan annak 18. napjára. Írd be jó előre a naptárra, és ami fontos, azt erre a napra időzítsd!

Ezt is szeretjük