Japán szerelmi horoszkóp
Ki illik hozzád igazán?
Japán csillagjegyed nemcsak azt árulja el, hogy ki az ideális társad, de azt is megmutatja, ki az, akivel csak nehezen találod meg a közös hangot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha szerelmi életed nem úgy alakul, ahogy szeretnéd, elképzelhető, hogy nem a megfelelő ember mellett keresed a boldogságot. Japán horoszkópod elárulja, ki az, akivel együtt többek lehettek, és ki az, akivel - akár a sok hasonlóság, akár a túl sok különbség miatt - nehezen találod meg a hangot.

A horoszkóp segítségével talán olyasmire is fény derül, amire eddig nem is gondoltál. Útmutatásával jó eséllyel megtalálhatod az igazit.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Mélyen érző ember vagy, ám szemérmességedből fakadóan társad iránti szeretetedet főként gyakorlati dolgokban nyilvánítod ki. Sok feladatot és nagy felelősséget vállalsz magadra, hogy megfelelő hátteret teremts kettőtöknek, mivel ebben látod a hosszú távú kapcsolat zálogát, ám az érzelmeidről nem szívesen nyilatkozol. Megértést várhatsz a hozzád hasonlóan segítőkész és kötelességtudó Jikokutól, és harmonikus párost alakíthatsz ki a meghittségre törekvő Shirokuval. Feszültségekre számíthatsz viszont, ha a mozgékonyságot kedvelő Sanpekivel kezdesz románcot.

Jikoku – Fekete föld

A másik emberről való gondoskodást már-már kötelességednek tekinted, melyet minden körülmények között igyekszel teljesíteni. Ugyanakkor hajlamos vagy megnyilvánulásait túlreagálni, és a sérelmeket az átlagnál jóval lassabban dolgozod fel. Kiváló társad lehet a hozzád hasonlóan meleg szívű Shiroku. A szenvedélyes Happakuval erős tükröt mutathattok egymásnak, ám néhány kompromisszum árán lehorgonyozhattok egymás mellett. Japán horoszkópod szerint nehezen találod meg a hangot a befelé forduló Goo-val.

Sanpeki – Türkiz fa

Az ismerkedés nem okoz gondot számodra, hiszen szellemes, jó humorú ember lévén sokan keresik a társaságodat. A változatosság és a függetlenség iránti vágyadból fakadóan mégis nehezen alakítasz ki hosszú távú kapcsolatot - holott valójában akkor érzed magad teljesnek, ha tartozhatsz valakihez. Megengedő, elfogadó társra találhatsz a Jikokuban, az ugyancsak intenzíven élő Shichiseki pedig szavak nélkül is megérti, mi zajlik benned. Konfliktusokkal terhelt kapcsolatra számíthatsz a kiszámíthatóságot és strukturáltságot kedvelő Goo-val.

Shiroku – Zöld fa

Állandó késztetést érzel arra, hogy feloldódj a mindenségben, ezért együttérzéssel és odaadással viseltetsz nem csak a körülötted lévők, de sokszor idegenek iránt is. Ily módon azonban könnyen szétforgácsolódnak energiáid, ami az élet minden területén megnehezíti számodra a boldogulást. A racionális gondolkodásmóddal és jó gyakorlati érzékkel megáldott Goo tapintatosan visszaterelhet a földre, míg a céltudatos Roppaku kiválóan menedzselheti kettőtök életét. A csapongó Sanpeki mellett azonban végképp talajvesztetté válhatsz.

Goo – Sárga föld

Mélységes felelősségérzet él benned a másik ember iránt - ám oly módon igyekszel támogatni őt, hogy eközben ne akadályozd egyénisége kibontakoztatásában. Gondot okozhat viszont, hogy sérülékenységedből fakadóan túlontúl is védelmezed belső világodat, ami miatt távolságtartó, zárkózott ember benyomását keltheted. A japán horoszkóp szerint megértő párra találhatsz a Jikokuban, a Shichiseki mellett pedig valósággal szárnyalhatsz. Konfliktusokkal terhelt kapcsolatra számíthatsz viszont a Sanpekivel, hiszen szinte minden téren ellentétei vagytok egymásnak.

Roppaku – Fehér fém

Melegszívű ember vagy, aki valóságos professzora az érzéki örömszerzésnek. Ugyanakkor fokozott igény él benned a kiszámíthatóság iránt, ráadásul nem vagy mentes némi birtoklási vágytól sem - ez pedig az egyenes utat jelenti a féltékenykedéshez. A dinamikus Sanpeki kizökkenthet a monotóniából, és új perspektívákat mutathat. Az ugyancsak mély érzésű, ám kevésbé összeszedett Shirokuval jól kiegészíthetitek egymást. A rutin szintjére degradálódhat kapcsolatotok a szabályokat előnyben részesítő Goo-val.

Shichiseki – Vörös fém

Az irányítás és az önátadás, a szeretet és a gyűlölet egyaránt meghatározó szerepet játszik életedben. Ez a fajta kettősség párkapcsolatodat is meghatározza: az egyik pillanatban valósággal elvarázsolod a másik embert, a következőben pedig szinte sokkolod egy teljesen más töltésű megnyilvánulással. Jó társad lehet a nagyvonalú és toleráns Shiroku. Izgalmas, ám tartós kapcsolatra számíthatsz a Jikokuval, aki ugyan túlreagálhatja szavaidat, tetteidet, ám utána annál édesebb lesz a kibékülés. Nehezen találod meg a hangot a kiszámíthatóságra törekvő Roppakuval.

Happaku – Fehér föld

Megesik, hogy túlságosan is szenvedélyesen, esetenként szélsőségektől sem mentesen nyilvánulsz meg, ami készületlenül érheti a társadat. Ha pedig úgy érzed, hogy viszonzásképpen nem kapsz vissza tőle kellő intenzitású érzelmi energiát, könnyen bezárkózol. Egyaránt kiváló társad lehet a Jikoku és a Goo - más és más módon bár, de mindketten képesek megadni neked azt a fajta érzelmi biztonságot, amire vágysz. Az ugyancsak szenvedélyes Shichisekivel viszont a két dudás egy csárdában klasszikus esete állhat elő.

Kyushi – Vörös tűz

Szerelmi életedet egyszerre hatja át valamiféle könnyedség, illetve a stabilitás iránti igény. A magad fantáziadús módján mozgalmasságot csempészel kapcsolatodba, ám könnyen elveszíted biztonságérzeted, ha nem kapsz kellő pozitív megerősítést a másik embertől. Megértő társra találhatsz a mély érzésű Roppakuban, ráadásul kifejezetten jó néven veszi, ha kizökkented a hétköznapok rutinszerűségéből. A Goo érzelmileg és egzisztenciálisan egyaránt megadja számodra azt a támogatást, amire szükséged van. A japán horoszkóp szerint nehezen jössz ki a racionális Ippakuval.

OLVASD EL EZT IS!

kezfogas
  • horoszkóp
  • japán horoszkóp

Milyen nőre vágyik a pasi?

lead cindy
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Ló jegyében

lead kim
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Kígyó jegyében

Ezt is szeretjük