Nagy japán szerelmi horoszkóp 2015-re: boldogság vagy szakítás vár?
Japán jegyed elárulja, mire számíts 2015-ben szívügyekben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szerelem kétségkívül a legvarázslatosabb érzés a világon, ezért sokak szerencsésnek mondhatják magukat, ugyanis a 2015-ös év bővelkedhet benne a japán horoszkóp szerint.

De vajon mit kell tenni ahhoz, hogy minden jó legyen? Mire érdemes figyelni a 2015-ös esztendőben, hogy a szívügyek pozitívan alakuljanak? Várható csalódás, vagy inkább harmónia és boldogság, amire számíthatsz? Olvasd el horoszkópod! Ha nem tudod, mi a jegyed, itt kiszámolhatod:

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Ippakuként izgalmas esztendő várhat rád a szerelmet illetően, ugyanis japán horoszkópod ígér jót is, rosszat is erre az évre, a változások jelentette kalandos érzelmi hullámvasút sok mindenre megtaníthat majd, aminek a jövőben hasznát veheted. Mivel a boldog pillanatok mellé járulhatnak szomorúak is, fordulj majd bátran legközelebbi barátodhoz, rokonodhoz tanácsért. Szingliként sok komolytalan jelentkező közt akadhat egy, akivel nagy szerelem várhat. Párban a konfliktuskezelésre kell nagyon odafigyelned, és gyakorolni a közös nevezőre jutást.

Jikoku – Fekete föld

Jikoku a horoszkópod? Akkor légy résen 2015-ben, most ugyanis, amennyiben szingli vagy, több alkalommal is olyan békával találkozhatsz, akit hiába csókolsz meg, nem változik herceggé. Sajnos várhatnak rád sikertelen randik, de ezek mindegyikéből tanulhatsz valamit, ami a későbbiekben hasznodra válhat a szívügyek terén. Ha van párkapcsolatod, ebben az esztendőben sokat fejlődhettek a lepedőakrobatikában. Még jobban megismerhetitek egymás vágyait, tökélyre vihetitek a köztetek lévő testi kapcsolatot. Ez fejleszti majd köztetek a kapcsolati kommunikációt is.

Sanpeki – Türkiz fa

Sanpeki japán jeggyel a 2015-ös év egyfajta átmenetet képezhet az életedben szerelmi szempontból. Ha egyedülálló vagy, lehet egy korábbi kapcsolatod, amit talán tudattalanul, de még nem dolgoztál fel eddig egészen. Ebben az esztendőben ez sikerülhet, és maximálisan megerősödhetsz lelkileg, illetve felkészülhetsz egy új kapcsolatra. Mindeközben persze várhatnak kisebb szerelmi kalandok, de a nagy fogás csak ősszel-télen ígérkezik. Ha kapcsolatban vagy, viszonyotok ebben az évben átalakulhat, jó irányba. Érzelmeitek elmélyülhetnek, komoly lépést is tehettek.

Shiroku – Zöld fa

Shiroku vagy? A 2015-ös esztendőben fordíts nagyobb figyelmet a szerelmi életedre, mint korábban. Amennyiben van párod, ez azért is nagyon fontos, mert külső gyengítő tényezők léphetnek fel, úgymint munkahelyi stressz, fogyó szabadidő, de akár egy harmadik személy is a képbe kerülhet. Próbáld sok odafigyeléssel megvédeni a kapcsolatotokat! Szingliként pedig azt tanácsolják a csillagok, teremts magadnak több lehetőséget az ismerkedésre. Járj el gyakrabban, ne várd, hogy a nagy Ő becsenget. Emellett kipróbálhatnád a netes ismerkedést is.

Goo – Sárga föld

Goo a japán horoszkópod? A 2015-ös messze a legboldogabb éved lehet az utóbbiak közül, ha szívügyekről van szó. Ha kapcsolatban vagy, most végre megismerheted, milyen érzés az, ha valóban szeretnek, és milyen érzés valakivel olyan érzelmi és lelki közelségbe kerülni, amilyenre talán eddig még sosem volt példa az életedben. Szingliként is hasonló szép várhat rád, ám esetedben még előtted áll ennek az illetőnek a megismerése is. Járj nyitott szemmel, ne hagyd magad befolyásolni, hallgass a belső hangodra, ha azt súgja, igen, megtaláltad a hozzád illő embert.

Roppaku – Fehér fém

Roppaku a jegyed? Önbizalmad kissé megcsappanhat 2015-ben, ami nemcsak személy szerint neked lehet majd rossz, de ha párkapcsolatban vagy, a párodnak is. Utóbbi esetben ugyanis mindenkire a világon féltékeny lehetsz, és ezt megsínyli kapcsolatotok nyugalma. Próbáld orvosolni a dolgot, ne hagyd, hogy elhatalmasodjon! Egy új frizura, egy stílusváltás csodákat tehet, akkor is, ha szingli vagy, hiszen az önbizalomhiány nem jó segítség az ismerkedésben. Pozitívabb önszemlélettel viszont nyert ügyed lehet, és össze is jöhet egy új kapcsolat nyár végére.

Shichiseki – Vörös fém

Shichiseki a japán jegyed? A te esetedben ez az év bizony tartogathat hideget-meleget, és nem csak a szó időjárási értelmében véve. Bár lesz idén tél is, nyár is, nálad az érzelmek szeszélyességében merül ki ez a kettősség elsősorban. Párban veszélyes időszak elé nézhettek, sok felmerülő probléma megoldásra várhat, elképzeléseiteket össze kell hangolni. Fontos, hogy hidd, ez sikerülhet, és tégy a jól működő kommunikációért! Egyedül a jó és rossz egy új pasi kapcsán jelentkezhet: randijaitokon megtudhatsz róla komoly dolgokat, ami döntéshelyzetbe sodor.

Happaku – Fehér föld

Happaku a japán jegyed? 2015-ben magadat kell minél inkább megismerned, elképzeléseidet, vágyaidat. Teret kell adnod mindennek, és elfelejteni, hogy másoknak megfelelj. Szingliként és párban is mindig figyelj a megérzéseidre, a belső hangra, hagyd, hogy az vigyen az utadon! Természetesen jó, ha másokkal is beszélgetsz szívügyeidről, mert ezáltal magad is tisztában láthatsz, de ha döntéshelyzetbe kerülnél, zárj ki minden befolyásoló tényezőt, és csakis a szívedre hallgass! Ellenkező esetben tévútra kerülhetsz.

Kyushi – Vörös tűz

Kyushi vagy? Japán horoszkópod boldog évet ígér, de leginkább csak az év második felére, addig várhat rád sok küzedelem, aminek a babérjait majd nyár végétől arathatod le. Párban a közös jövőt illetően számtalan kérdés merülhet fel ebben az évben, és ha kompromisszumkészek vagytok, akkor sikerülhet jól átvészelni a kissé feszült periódust. Abban az esetben, ha szingli vagy, év elején szívügyeid nem biztos, hogy kedved szerint alakulnak, de amint elengeded a görcsöspárkeresést, és ellazulsz, öledbe hullhat a szerelem. Türelmed meghozza édes gyümölcsét.

Ezt is szeretjük