Honnan tudod, hogy megőrül érted?
Japán csillagjegye megmutatja
A férfi néha még magának sem meri bevallani, hogy szerelmes. Japán csillagjegye azonban elárulja, mit érez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szerelmes férfi könnyen zavarba jön a saját érzéseitől, ezért, hogy ne lássák gyengeségét, hajlamos a valóságtól nagyon is eltérő képet mutatni környezetének, különösen szíve választottjának.

Japán csillagjegye azonban elárulja érzelmeit!

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben született a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Rendkívül mélyen érző ember, ám ezt - valamiféle veleszületett szemérmességből fakadóan - ügyesen titkolja. Vonzalmát elsősorban nem szavakban, hanem gyakorlati jellegű dolgokban nyilvánítja ki, és igyekszik nélkülözhetetlenné tenni magát számodra. Esetében a villanyszerelés egyenértékű lehet egy szerelmi vallomással. Érdemes komolyan venned, ugyanis hosszabb távon is hűséges és megbízható marad, azon igyekezve, hogy biztos hátteret teremtsen kettőtök számára.

Jikoku – Fekete föld

Vonzalmát inkább indirekt módon, ám hihetetlen sármmal és kedvességgel fejezi ki. Úriemberként viselkedik, és tesz róla, hogy egy percig se unatkozhass mellette. A párkapcsolatban a hagyományos szereposztást részesíti előnyben, így már az ismerkedési szakaszban támaszt adó férfi benyomását igyekszik kelteni. Észreveszi, hogy mire van szükséged, és kérés nélkül is a segítségedre siet. Hosszabb távon gondoskodásra való hajlama kissé fojtogatóvá válhat - ha lehorgonyzol mellette, bizonyos fokig őrizd meg függetlenségedet.

Sanpeki – Türkiz fa

Igazi társasági lény, aki szellemességével és humorával igyekszik levenni a lábadról. Hódítási stratégiájának szerves részét alkotják a külsőségek: önmagára és mindenkori környezetére nagyon is sokat ad. Mindezek miatt kissé felszínes ember benyomását keltheti, ám a legkevésbé sincs híján a valódi értékeknek, ezeket azonban direkt módon nehezére esik kifejezésre juttatni. Ha pedig közelebb kerültök egymáshoz, rendkívüli szenvedélyességéről is meggyőződhetsz.

Shiroku – Zöld fa

Bár a fontos dolgokban egyenes, sőt, esetenként keresetlenül őszinte, nem adja ki magát teljes mértékben. Szó sincs azonban arról, hogy bármiféle titkolnivalója lenne - egyszerűen csak ily módon igyekszik kivívni, illetve fenntartani a figyelmedet. Megnyilvánulásai esetenként a macsóság határát súrolják, ez azonban ne tévesszen meg: valójában arról van szó, hogy irántad való gyengéd érzelmeit még önmaga előtt is szégyelli. A Shiroku-férfi egyenrangúságon alapuló, meghitt kapcsolatra vágyik, így hosszabb távon is alapozhatsz rá.

Goo – Sárga föld

Bár irántad való vonzalmát rendkívüli intenzitással éli meg, erős késztetést érez érzelmi világának védelmezésére. Emiatt esetenként közönyösnek, sőt, egyenesen távolságtartónak tűnhet - ám mivel nem a legjobb színész, gesztusai és testbeszéde árulkodóbb minden szónál. Figyeld meg a viselkedését! Ha gyakran néz hosszan, mélyen a szemedbe, keresi az alkalmat a veled való kommunikációra, valamint időnként mintegy véletlenül - és látszólag teljesen ártatlan módon - megérint, nyert ügyed van.

Roppaku – Fehér fém

Bár látszólag kontroll alatt tartja a benne dolgozó szenvedélyt, a maga eszközeivel nagyon is kitartóan igyekszik a kegyeidbe férkőzni. Szép szavakat - legalábbis az ismerkedési időszakban - ne nagyon várj tőle. A Roppaku-férfi ugyanis elsősorban az élet gyakorlati területein igyekszik hasznossá tenni magát számodra. Emellett különböző gesztusokkal is próbál a kedvedben járni - akár a haverjaival való sörözésről is lemond csak azért, hogy veled lehessen, és zokszó nélkül átadja neked a távirányítót, miközben meccs megy a tévében.

Shichiseki – Vörös fém

A legkevésbé sem esik nehezére, hogy kifejezze irántad érzett vonzalmát - olyannyira, hogy ezt nemritkán egészen konkrét módon teszi. Nem állnak távol tőle az udvarlás klasszikus formái és kellékei, sőt, kifejezetten jól érzi magát a hódító szerepkörében. Mindeközben egy pillanatra sem jön zavarba - mindig tudja, miként nyilvánuljon meg, hogy a lehető legjobb benyomást tegye rád. Bár nehéz ellenállni a Shichiseki-férfinak, ne add be egykönnyen a derekad - elképzelhető ugyanis, hogy nem vágyik többre egy röpke románcnál.

Happaku – Fehér föld

Ez a férfi nyitott könyv - bármennyire is szeretné, a legkevésbé sem képes eltitkolni irántad érzett vonzalmát. Jelenlétedben láthatóan izgatottá, esetleg kifejezetten idegessé válik. Ebben az állapotában pedig nehezen találja a szavakat, sőt, mozdulatai is kissé koordinálatlanok lehetnek - még az sem kizárt, hogy elejt valamit, esetleg megbotlik a saját lábában. Zavarát mosolygással, nevetgéléssel igyekszik leplezni. Légy hozzá türelmes - megértő, figyelmes, nem utolsósorban szenvedélyes társat nyerhetsz személyében.

Kyushi – Vörös tűz

Alapvetően nyitott ember. Érdeklődik a dolgaid iránt, és rendszeresen - de nem tolakodó gyakorisággal - küld egy-egy e-mailt vagy SMS-t, mintegy jelezve, hogy gondol rád. Ha módja van rá, nem csak este, hanem napközben is szívesen találkozik veled. Készen áll arra is, hogy megismerkedjen baráti köröddel - egyrészt így még többet megtudhat rólad, másrészt pedig reményei szerint egy további jó pontot szerezhet nálad. Ha egyenrangúságon alapuló, egyszersmind szenvedélyes kapcsolatra vágysz, ő az embered.

OLVASD EL EZT IS!

par puszi
  • férfi érzelmek
  • nyugati horoszkóp

Mikor született a pasi?

Ezt is szeretjük