Megdöbbentő emlékeket idézett fel a kisfiú - Bizonyíték a reinkarnációra?

Egy kisfiú konkrét eseményeket idézett fel előző életéből.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos különös esetről hallhattál már, és itt nálunk is olvashattál jó néhányat (kattints a lila linkekre), mely bizonyítékul szolgálhat az egész világ véleményét megosztó reinkarnáció létezésére. Hogy van-e lélekvándorlás, vagy nincs, sajnos egyértelműen bizonyítani nem lehet, de minden eset közelebb vihet a válaszhoz, így a következő is.

Azok, akik hisznek a lélekvándorlásban, állítják, hogy a tudatunk az összes előző életünk emlékét megőrzi, csakhogy annyira mélyen eltemeti, hogy a hétköznapok során nem tudunk hozzáférni: nagyon mély meditatív állapot kell ahhoz, hogy ezeket a csatornákat valaki megnyissa.

A gyerekek kivételek ez alól, az ő tudatuk ugyanis még nyitottabb, mint a felnőtteké, nem véletlen, hogy sokkal gyakrabban támadnak megérzéseik és különös emlékeik, melyek a józan ésszel nem magyarázhatóak.

Az amerikai James Leininger esete is ilyen, ráadásul úgy tűnik, egyértelmű bizonyíték arra, hogy a reinkarnáció nem csupán légből kapott ezoterikus maszlag.

James Leininger története

James Leininger élete egészen hétköznapi módon indult. A kisfiú imádta a repülőket, kétéves koráig nem is volt hajlandó mással játszani, kizárólag ezekkel, de ezt a szülei nem találták aggasztónak.

James - annak ellenére, hogy csak meséket nézett - el tudta mondani, hogyan kell egy vadászgép tartályát leszedni, sőt, azt is meg tudta mutatni, hogyan szokták ellenőrizni a pilóták a gépet felszállás előtt, pedig semmilyen hasonló ismeret birtokába nem juthatott. De a szülők még ekkor sem aggódtak csemetéjük miatt.

Ám vadászgépek iránti megszállottságot idővel szörnyű rémálmok váltották fel. Az édesanya állítja, hogy fia az éjszaka közepén sokszor kiabálva riadt fel, majd amikor felébredt, csak annyit mondott, hogy a repülőgép elégett a tűzben, és a kicsi ember nem tudott kijutni belőle, vagy hogy nem tudja, hogyan kell megtölteni a tankot.

Az idő múlásával ráadásul ezek az álmok egyre gyakoribbá váltak, James hetente már három-négy alkalommal élte át álmában a repülőgép-szerencsétlenséget, ekkor fordultak a szülők Carol Bowman reinkarnációs terapeutához.

A második világháborúban szolgált

Sok-sok kérdés és bizonytalanság után a terapeuta segítségével egyre több részlet derült ki James korábbi személyazonosságáról. A kisfiú édesapjának elmesélte, hogy egy Natoma nevű hajóról szállt fel a gépe, és emlékezett a másodpilóta nevére, sőt arra is, hogy őt magát Iwo Jimánál ölték meg a japánok, egészen pontosan 1945. március 3-án.

Mint kiderült, a Natoma egy létező, a második világháborúban szolgáló amerikai hadihajó volt, így a szülők nyomozni kezdtek, hogy kik szolgáltak akkoriban a gépen. Így találtak rá a pilótára, James R. Houston Jr.-ra, aki valóban 1945. március 3-án, az Iwo Jima-i csatában vesztette életét. Minden bizonnyal ő reinkarnálódott a kicsi Jamesben.

Ha szeretnél több információt kapni előző életedről, akkor olvasd el korábbi cikkünket a előzőélet-folyosójának technikájának elsajátításáról!

Nézd meg a videót!

A most 16 éves Jamesszel történt eseményekről könyv is készült, de a következő videóban a kisfiú szülei is - akik korábban szkeptikusak voltak a lélekvándorlással kapcsolatban - részletesen mesélnek a történtekről.

#t=115

A reinkarnáció ezoterikus és tudományos körökben is jócskán megosztja az embereket, így valószínűleg egy videó, illetve egy ismeretlen ember - pláne egy kisfiú - történetei nem feltétlenül szolgálnak elegendő bizonyítékkal. Ugyanakkor elgondolkodtató, hogy ha nem a lélek újjászületése játszik közre a dologban, akkor vajon honnan tett szert ennyire pontos és szinte megkérdőjelezhetetlen emlékekre a kis James.

Ezt is szeretjük