Melyik napon születtél? Ez az istennő vigyáz rád
Válaszd ki melyik napon születtél és ismerd meg a saját istennődet!

Dia

 	Hétfő - Szeléné  	Ha hétfőn születtél, rád Szeléné, a Hold istennője, az otthonteremtés, az alvás, a halál, valamint a növekedés és fejlődés istennője vigyáz.

Hétfő - Szeléné

Ha hétfőn születtél, rád Szeléné, a Hold istennője, az otthonteremtés, az alvás, a halál, valamint a növekedés és fejlődés istennője vigyáz.

Fotó: www.wikipedia.org, Szeléné oltára, ismeretlen alkotó

Dia

 	Kedd - Athéné  	Amennyiben keddi napon jöttél világra, rád Athéné vigyáz, aki a tudomány, a nőies tevékenységek és a mesterségek istennője. Őt a városok védelmezőjének is tartják.

Kedd - Athéné

Amennyiben keddi napon jöttél világra, rád Athéné vigyáz, aki a tudomány, a nőies tevékenységek és a mesterségek istennője. Őt a városok védelmezőjének is tartják.

Dia

 	Szerda - Perszephoné  	Szerdai születésű vagy? Akkor rád Perszephoné vigyáz, Hádész felesége, aki Zeusz és Déméter gyermeke. Ő az alvilág úrnője, az oda jutott lelkek vezetője.

Szerda - Perszephoné

Szerdai születésű vagy? Akkor rád Perszephoné vigyáz, Hádész felesége, aki Zeusz és Déméter gyermeke. Ő az alvilág úrnője, az oda jutott lelkek vezetője.

Fotó: www.wikipedia.org

Dia

 	Csütörtök - Artemisz  	Ha csütörtökön születtél, az istennő, aki rád vigyáz, nem más, mint Artemisz, a szűzies istennő, aki a vadászat istennője és a gyerekek védője is.

Csütörtök - Artemisz

Ha csütörtökön születtél, az istennő, aki rád vigyáz, nem más, mint Artemisz, a szűzies istennő, aki a vadászat istennője és a gyerekek védője is.

Fotó: www.wikipedia.org

Dia

 	Péntek - Aphrodité  	Pénteken jöttél a világra? Ebben az esetben az istennő, aki rád vigyáz, a gyönyörű Aphrodite, vagyis a szerelem és a szépség istennője.

Péntek - Aphrodité

Pénteken jöttél a világra? Ebben az esetben az istennő, aki rád vigyáz, a gyönyörű Aphrodite, vagyis a szerelem és a szépség istennője.

Fotó: www.wikipedia.org, Venere di Milo

Dia

 	Szombat - Hesztia  	Amennyiben szombaton születtél, rád Hesztia istennő vigyáz, aki a házi tűzhely istennője, és aki szeretetet és fényt visz az otthonokba.

Szombat - Hesztia

Amennyiben szombaton születtél, rád Hesztia istennő vigyáz, aki a házi tűzhely istennője, és aki szeretetet és fényt visz az otthonokba.

Fotó: http://paganreveries.wordpress.com/tag/hestia/, Pagan Reveries

Dia

 	Vasárnap - Démétér  	Ha vasárnap jöttél a világra, rád Démétér vigyáz, aki a termékenység, a szülés, a gyereknevelés, a szántóföldek és a betakarítás istennője.

Vasárnap - Démétér

Ha vasárnap jöttél a világra, rád Démétér vigyáz, aki a termékenység, a szülés, a gyereknevelés, a szántóföldek és a betakarítás istennője.

Fotó: www.wikipedia.org, Gaspare Sibilla
Blog.hu ajánló
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: