Melyik őrangyal vigyáz rád?
Születésnapodból kiderítheted
Az, hogy a hét melyik napján születtél, nem csak bizonyos tulajdonságaidat határozza meg.

Dia

 	Gábriel - hétfő 	Arkangyalod Gábriel, ha a hétfői napon születtél. Gábriel angyal az égi hírnök, a négy fő arkangyal egyike. Az angyali üdvözlet hírnökeként ő jelentette be Jézus érkezését Szűz Máriának, és később jelen volt Jézus halálakor is. Gábriel arkangyalt hívhatod segítségül, ha kreativitásodat vagy vitalitásodat gyengének érzed. 	Kapcsolódó cikk: 	Melyik napon születtél? - Ilyen álarcot viselsz »

Gábriel - hétfő

Arkangyalod Gábriel, ha a hétfői napon születtél. Gábriel angyal az égi hírnök, a négy fő arkangyal egyike. Az angyali üdvözlet hírnökeként ő jelentette be Jézus érkezését Szűz Máriának, és később jelen volt Jézus halálakor is. Gábriel arkangyalt hívhatod segítségül, ha kreativitásodat vagy vitalitásodat gyengének érzed.

Kapcsolódó cikk:
Melyik napon születtél? - Ilyen álarcot viselsz »

Dia

 	Chamael - kedd 	A te angyalod Chamael. Ő az az arkangyal, aki a szívcsakra fejlesztésén keresztül segít megújítani kapcsolataidat. Chamael üzenete a következő: a szeretet energiája az egyetlen minden célban, amely tartós értéket és hasznot nyújt minden teremtménynek. 	Kapcsolódó cikk: 	Melyik típus vagy? - Szerető vagy színésznő? »

Chamael - kedd

A te angyalod Chamael. Ő az az arkangyal, aki a szívcsakra fejlesztésén keresztül segít megújítani kapcsolataidat. Chamael üzenete a következő: a szeretet energiája az egyetlen minden célban, amely tartós értéket és hasznot nyújt minden teremtménynek.

Kapcsolódó cikk:
Melyik típus vagy? - Szerető vagy színésznő? »

Dia

	Rafael - szerda	Angyalod Rafael, aki az Úr gyógyító erejét testesíti meg. Az angyali birodalom orvosaként ismert, aki képes megtalálni a mások felépüléséhez vezető utat. Szeretetet, elhivatottságot, egyensúlyt és motivációt ad neked, hogy ezzel segítse mindennapjaidat.	Kapcsolódó cikk:	Melyik napon születtél? - Ennyire tartanak őszintének »

Rafael - szerda

Angyalod Rafael, aki az Úr gyógyító erejét testesíti meg. Az angyali birodalom orvosaként ismert, aki képes megtalálni a mások felépüléséhez vezető utat. Szeretetet, elhivatottságot, egyensúlyt és motivációt ad neked, hogy ezzel segítse mindennapjaidat.

Kapcsolódó cikk:
Melyik napon születtél? - Ennyire tartanak őszintének »

Dia

 	Zadkiel - csütörtök 	Zadkiel angyal vigyáz rád, ha a csütörtöki napon születtél. Ő a könyörület és a jóindulat arkangyala. Megtanít az égi erőkbe vetett hitre, valamint enyhülést hoz a nehéz percekben. Zadkiel arkangyal alakja a megértésen keresztül jelenik meg. 	Kapcsolódó cikk: 	7 jel, hogy isteni lény van a közeledben »

Zadkiel - csütörtök

Zadkiel angyal vigyáz rád, ha a csütörtöki napon születtél. Ő a könyörület és a jóindulat arkangyala. Megtanít az égi erőkbe vetett hitre, valamint enyhülést hoz a nehéz percekben. Zadkiel arkangyal alakja a megértésen keresztül jelenik meg.

Kapcsolódó cikk:
7 jel, hogy isteni lény van a közeledben »

Dia

 	Haniel - péntek 	A te angyalod Haniel, a világos észlelésen alapuló isteni kommunikáció arkangyala. Haniel harcos angyal, az ő tekintélye segít betölteni lelked küldetését – azáltal, hogy segít bízni a másokkal való kapcsolataidban. Ő lelked védelmezője. 	Kapcsolódó cikk: 	 Mennyire függsz a pasidtól? - Születésnapod elárulja »

Haniel - péntek

A te angyalod Haniel, a világos észlelésen alapuló isteni kommunikáció arkangyala. Haniel harcos angyal, az ő tekintélye segít betölteni lelked küldetését – azáltal, hogy segít bízni a másokkal való kapcsolataidban. Ő lelked védelmezője.

Kapcsolódó cikk:
Mennyire függsz a pasidtól? - Születésnapod elárulja »

Dia

 	Tzaphkiel - szombat 	Tzaphkiel angyal vigyáz rád a mindennapokban, ha szombaton születtél. Ő az Istentől való mély elmélkedés angyala. A teremtés isteni, nőies természetét testesíti meg. Növeli a misztikus dolgok iránti vágyadat, segít kifejleszteni természeted nőies oldalát. 	Kapcsolódó cikk: 	Válassz magadnak védőangyalt! »

Tzaphkiel - szombat

Tzaphkiel angyal vigyáz rád a mindennapokban, ha szombaton születtél. Ő az Istentől való mély elmélkedés angyala. A teremtés isteni, nőies természetét testesíti meg. Növeli a misztikus dolgok iránti vágyadat, segít kifejleszteni természeted nőies oldalát.

Kapcsolódó cikk:
Válassz magadnak védőangyalt! »

Dia

 	Mihály - vasárnap 	Ha a hét utolsó napjának szülötte vagy, Mihály arkangyal, minden angyal teljhatalmú parancsnoka vigyáz rád a hétköznapok során. Mihály angyal vezeti a mennyei sereget a gonosz elleni küzdelemben, téged pedig a mindennapi kommunikációk során segít. 	Képek forrása: 	www.aiwaz.net 	www.beautyofthelord.com 	www.blessingscornucopia.com

Mihály - vasárnap

Ha a hét utolsó napjának szülötte vagy, Mihály arkangyal, minden angyal teljhatalmú parancsnoka vigyáz rád a hétköznapok során. Mihály angyal vezeti a mennyei sereget a gonosz elleni küzdelemben, téged pedig a mindennapi kommunikációk során segít.

Képek forrása:
www.aiwaz.net
www.beautyofthelord.com
www.blessingscornucopia.com

Ezt is szeretjük
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: