Jósolj magadnak szerelmet!
Lehet, hogy rosszul választottál társat? Kíváncsi vagy, hogy összeilletek-e a kiszemelttel? Egy egyszerű módszer most mindenre fényt derít!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenekelőtt fontos, hogy a számodra legmegfelelőbb ingát válaszd ki. A legjobb, ha a csillagjegyed valamelyik gyógyító kövét választod.

 • A Kos ametisztet vagy gránátot,
 • a Bika rózsakvarcot vagy akvamarint,
 • az Ikrek achátot vagy hegyikristályt,
 • a Rák opált vagy achátot,
 • az Oroszlán borostyánt vagy gránátot,
 • a Szűz ametisztet vagy akvamarint,
 • a Mérleg topázt vagy hegyikristályt,
 • a Skorpiók akvamarint vagy citrint,
 • a Nyilas ónixot vagy borostyánt,
 • a Bak holdkövet vagy kalcedont,
 • a Vízöntő ametisztet vagy borostyánt,
 • a Halak pedig akvamarint vagy opált válasszon.

Ha követ esetleg nem tudsz beszerezni, egy felfűzött gyűrű vagy zsebóra is megfelel a célnak, a lényeg az, hogy a kiválasztott tárgy formája szimmetrikus legyen.

Használata
Az inga zsinórját fogd a hüvelyk- és a mutatóujjad között úgy, hogy az ujjaid lefelé néznek.
A jobbkezesek csak a jobb kézzel, a balkezesek pedig csak a balkézzel dolgozzanak, különben sikertelen lesz a munka.
A csuklódat a könyökhöz viszonyítva ereszd kicsivel lejjebb, és próbáld ellazítani izmaidat.

Elveszett tárgy megtalálása

A legjobb gyakorlási mód az, ha olyan tárgyat szeretnél először megtalálni, amit valaki szándékosan, a kérésedre dugott el. Addig folytasd ezt a gyakorlatot, amíg egyértelműen sikeres nem leszel benne. Ha valamit tényleg elveszítesz, az azt jelenti, hogy nem emlékszel, hová tetted, és emiatt szorongsz. Tudva azonban, hogy az inga segít, nem esel többé pánikba, ha valamit meg kell találnod.

Légy nyugodt, és lazíts. Kérd meg egy barátod, hogy valamit rejtsen el az otthonodban.

Először egy nyilvánvaló kérdéssel kezdd, és azt tedd fel az ingának. Például: a lakásban van a kulcs? Ezzel ellenőrizheted, hogy az inga valóban működik-e. Ha erre a kérdésre igenlő választ kapsz, könnyebben megbízol majd a folytatásban is.

Ezután szűkítsd le a keresést. Kérdezd meg, hogy a kulcs a konyhában van-e. Ha nem ott van, akkor kérdezd végig a lakás összes helyiségét, míg pozitív választ nem kapsz.

Amint megtudtad, hogy melyik szobában van, tegyél fel pontosító kérdéseket: a szennyestartóban van a kulcs? Ezen a ponton már biztos a siker, az inga egészen biztosan pozitív választ ad a megfelelő hely megkérdezésére.

Jósold meg a jövőt!

A jövőt mindenki szubjektív módon érzékeli. Vannak álmaid, vágyaid, szükségleteid, melyeket kivetítesz a jövőbe. Emiatt nagyon őszintének kell lenned, ha az ingának saját magaddal kapcsolatos kérdéseket teszel fel. Ha ezt teszed, az ingából erőt meríthetsz, hogy megtegyél valamit, amit nagyon szeretnél, de eddig valami miatt halogattad. Kérdezd meg tőle, hogy megvedd-e a kiszemelt lakást? Jó lesz-e az neked? Vagy esetleg keress-e tovább? Ha állásinterjúra készülsz, kérdezd meg az ingát, hogy ez lesz-e a neked való állás?

Fontos, hogy mindig konkrét kérdéseket tegyél fel neki, hiszen csak igennel és nemmel tud válaszolni.

Tedd próbára a kapcsolatod ingával!

Ha azt szeretnéd megtudni, hogy egy bizonyos kapcsolat harmonikus lesz-e, próbáld ki a következőket!

Válassz ki két hasonló pénzérmét. Tedd őket az asztalra egymástól kis távolságra, majd lógasd le az ingát közöttük. Néhány másodperc múlva az inga elkezd kilengeni a két pénzérme fölött, oldalirányba. Ez azt jelenti, hogy a kapcsolat harmonikus és boldog lesz, függetlenül attól, hogy saját értékrendedben az oldalirányú mozgás mit jelent.

Most az egyik érme helyére tegyél le egy egészen másik tárgyat, például egy tollat vagy egy jegygyűrűt. Lógasd az ingát a két tárgy közé. Ezúttal azt fogod látni, hogy az inga vagy mozdulatlan marad, vagy kileng, de útvonalával kikerüli a két tárgyat. Ez azt jelenti, hogy tárgyaid nincsenek harmóniában egymással. Ez alapján láthatod, hogy az inga másképpen reagál az össze nem illő tárgyak esetében, így már nyugodtan használhatod emberekre is.

Cikkünk a Bioenergetic Kiadó gondozásában megjelent Sarah Bartlett - A jövendőmondás 8 módja című könyve alapján készült.

A világ különböző tájain, a különböző kultúrákban más és más jóslási módszerek terjedtek el. A színes fotókkal illusztrált könyvből nyolc olyan jövendőmondó rendszert - tarot, számmisztika, rúnák, tenyérjóslás, auraolvasás, az inga használata, Ji Csing, kristály zodiákus - ismerhetsz meg, melyek fejlesztik intuíciódat, segítenek döntéseid meghozatalában. Ezek a módszerek kiállták az idő próbáját, hasznos és megbízható útmutatást adnak a kérdésekre.

A könyv ára: 3.200.- Ft
Ha szeretnéd megrendelni, akkor kattints ide.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi ablak
 • párkapcsolati probléma
 • nyugati horoszkóp

Mitől ábrándul ki a pasid?

Ezt is szeretjük