Így dolgozd le a pénzügyi karmádat!
Ha nem is a bőség megtapasztalása az életfeladatod, karmád ledolgozásával sokat javíthatsz anyagi helyzeteden.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden erőfeszítésed ellenére nehezen boldogulsz az anyagiak terén? Elképzelhető, hogy előző életbeli szavaid vagy tetteid következtében tapasztalod most meg a pénzügyi nehézségeket. Eláruljuk, hogyan dolgozhatod le a negatív pénzügyi karmát.

Szaturnusz számláló

Számold ki, hol áll a Szaturnuszod, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Szaturnusz a Kosban

Gyors észjárásodnak köszönhetően pillanatok alatt felismered a befektetési-üzleti lehetőségeket, ráadásul érdekeidet is jól érvényesíted. Így viszonylag sok pénzt kereshetsz, ám egy-egy meggondolatlan döntésed következtében nagyot is bukhatsz. Fejleszd ki magadban a megfontoltságot és a türelmet - és tapasztalni fogod, hogy fokozatosan stabilizálódik anyagi helyzeted. Így pedig nagyobb hatásfokkal bontakoztathatod majd ki képességeidet, illetve aknázhatod ki lehetőségeidet.

Szaturnusz a Bikában

A pénzhez való viszonyodat fegyelmezettség és megfontoltság határozza meg. Fokozatosan teremted meg, illetve stabilizálod egzisztenciádat, ám jellemzően nem dúskálsz a földi javakban, holott erőfeszítéseid ezt indokolttá tennék. Nehezedre esik ugyanis az új vagy megváltozott körülményekhez való alkalmazkodás, illetve a gyors döntéshozatal. Akkor várható érdemi előrelépés, ha nem zárkózol el a némi kockázatot is magukban hordozó üzleti, befektetési, netán munkalehetőségektől.

Szaturnusz az Ikrekben

Sajátos szemszögből nézed a világot, így aztán rendre észreveszed azokat a pénzkereseti lehetőségeket is, melyek fölött mások elsiklanak. Mivel azonban sokrétű érdeklődésedből fakadóan egyszerre több dologgal is foglalkozol, nem mindig sikerül eljutnod a megvalósításig. Pénzügyi karmádat úgy tisztíthatod meg, ha - némi önfegyelem és persze gyakorlás árán - rászoktatod magad a következetességre. Érdemes prioritási sorrendet felállítanod teendőid között, így kisebb az esélye annak, hogy kicsúszik a kezedből az irányítás.

Szaturnusz a Rákban

Nagy teherbírású, kimondottan megbízható ember vagy. Ám mivel az önmenedzselés nem tartozik erősségeid közé, gyakran megesik, hogy feletteseid elsiklanak eredményeid fölött - ami bizony a fizetésedben is megmutatkozik. Elsősorban az önmagadhoz való viszonyodon kell változtatnod. Keresd meg, majd oldd fel a lelkedben lévő görcsöket, és tudatosítsd magadban pozitívumaidat. A jóga vagy meditáció megkönnyíti a dolgod, de akár szakember segítségét is igénybe veheted.

Szaturnusz az Oroszlánban

Nagy alkotóerővel megáldott ember vagy, aki a kezdeményezőkészségnek és az érdekérvényesítő képességnek sincs híján. Így aztán nem túl meglepő módon rendre megtalálod a módját annak, hogy relatíve magas jövedelemre tegyél szert. Ám anyagi helyzeted meglehetősen hullámzó, ugyanis könnyen engedsz a luxus csábításának - ilyenkor elsősorban nem is önmagad, hanem szeretteidet kívánod kényeztetni. Hidd el, hogy önmagadért is szerethető vagy, és nem kell aránytalan áldozatokat hoznod a környezetedben lévők elismeréséért vagy figyelméért.

Szaturnusz a Szűzben

Fontos számodra a pénz, ám nem önmagáért - inkább egyfajta eszköznek tekinted, melynek révén biztonságot nyújthatsz szeretteidnek. Erőn felül teljesítesz azért, hogy minél többet teremts elő belőle. Hajlamos vagy hosszasan mérlegelni, illetve elveszni a részletekben, ami esetenként a hatékonyság rovására mehet - így jövedelmed nem mindig áll arányban a befektetett energiával. Próbálj meg egyfajta könnyedséggel viszonyulni az élethez, és esetenként vállald fel a tévedés kockázatát.

Szaturnusz a Mérlegben

Bár kitartóan dolgozol, nehezedre esik megkérned munkád tényleges árát - úgy érzed, ezzel anyagiasnak tűnnél a másik fél szemében. Így azonban idővel elaprózod sokoldalú tehetségedet, és a rengeteg befektetett energia nem, vagy csak részben térül meg, ami idő előtti kiégéshez vezethet testi és lelki szinten egyaránt. Fedezd fel, majd tudatosítsd magadban pozitívumaidat - mivel így egyre inkább megszereted magad, kevésbé függsz majd mások szimpátiájától, ezáltal pedig hatékonyabban érvényesítheted érdekeidet.

Szaturnusz a Skorpióban

Az önérvényesítés számodra azonos az önkifejezéssel, miközben fejlett intuíciódnak köszönhetően ráérzel a kedvező lehetőségekre. Így aztán jellemzően nem esik nehezedre megteremteni mindazt, amire neked és szeretteidnek szüksége van. Mivel azonban gyakran érzelmi alapon döntesz, időről időre el is bukhatsz nagyobb összegeket. Hagyatkozz nagyobb mértékben az intellektusodra, és több szempont figyelembevételével, alapos mérlegelés után hozd meg döntéseidet.

Szaturnusz a Nyilasban

Megvan az az adottságod, hogy motiváld és inspiráld magad, miközben örömödet leled a teljesítményben. Mivel azonban a magasabb rendű felé törekszel, megesik, hogy teendőidet alárendelheted ideáidnak, ráadásul megnyilvánulásaid sem feltétlenül diplomatikusak - ami bizony jövedelmedre is rányomhatja bélyegét. Ahhoz, hogy anyagi síkon boldogulj, meg kell tanulnod a földön maradni akkor is, amikor leginkább szárnyalnál. Ugyanilyen fontos a higgadtság és a mértékletesség kifejlesztése.

Szaturnusz a Bakban

Teljesítményed egyenesen lenyűgöző. Megesik azonban, hogy figyelmen kívül hagyod mások érdekeit - nem mintha törtető lennél, egyszerűen csak azt gondolod, tudod, mi a jó a nekik. Ez nem tesz feltétlenül népszerűvé munkatársaid, illetve üzleti partnereid körében, ami előbb-utóbb bizony az anyagiak terén is visszaüt. Pénzügyi karmádat úgy dolgozhatod le, ha nem választod el élesen érzéseidet és cselekedeteidet, és megpróbálod a körülötted lévők helyébe gondolni magad.

Szaturnusz a Vízöntőben

Eredeti látásmódodból adódóan időről időre kiváló ötleteid támadnak, ám nem mindig érzel késztetést arra, hogy azokat átültesd a gyakorlatba. Ráadásul előző életeidben gyökerező ellenzékiséged sem használ munkakapcsolataidnak. Mindez jócskán megnehezíti az anyagi világban való boldogulásodat. Érdemi változásra akkor számíthatsz, ha - mintegy rákényszerítve magad a következetességre - befejezed azt, amit elkezdtél. Ami pedig a környezetedben lévőket illeti, a különbség helyett a hasonlóságot célszerű keresned.

Szaturnusz a Halakban

Igaz, hogy e világ értékei nem jelentenek túl sokat számodra, ám a pénzügyi mélypontokat - melyekben a kelleténél gyakrabban van részed az idealizmusra való hajlamod miatt - érthető módon rosszul viseled. Pénzügyi karmádat én-identitásod kifejlesztésével tisztíthatod meg. Ne engedd, hogy a mások iránti részvét és az együttérzés minden egyes alkalommal teljesen magával ragadjon. A körülötted lévőkön úgy segíts, hogy ezáltal a te érdekeid se sérüljenek.

Ezt is szeretjük