Hogy haltál meg előző életedben?
Reinkarnációs horoszkóp
Nem csupán előző életed, de a vége is meghatározza, hogy ebben a testben milyen feladataid vannak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A keleti vallások szerint a lélek halálát követően bizonyos idő elteltével visszatér a földre, vagyis reinkarnálódik. A korábbi megtestesülés azonban továbbra is hatással van a személyiségre, éppen ezért nem véletlen, hogy melyik jegyben születtél újra. Minden csillagjegynek más és más az életfeladata, más az alapszemélyisége.

Reinkarnációs horoszkópunkból megtudhatod, hogyan haltál meg előző életedben, és mit kell kijavítanod jelenlegi inkarnációdban.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Előző életedben főleg a háttérben tevékenykedtél, mellőzöttnek érezted magad. Nagyratörő terveid voltak, de a megvalósítás csak álom maradt. Hírnévre és elismerésre vágytál, de csendben múlt el az életed: idős korodban úgy haltál meg, hogy senki sem ismert igazán. Most, Kosként határozott és céltudatos vagy, az alárendelt pozíciókat messzire elkerülöd, az akaratodat pedig tűzön-vízen keresztülviszed.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A horoszkóp szerint törekszel az egzisztencia megteremtésére, a biztonságos élettér kialakítására. Nem csupán anyagi téren, érzelmileg is igényled az állandóságot. Előző életedben pont ez hiányzott: a biztonság és a családi háttér. Éppen ez okozta a vesztedet is, a gyökértelenség, az otthontalanság érzése. Hosszú utakra indultál, hogy idegen kultúrákat fedezhess fel, és vándorlás közben - idegen földön - ért a halál.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként néha úgy érzed, ezerfelé kell szakadnod, annyi minden érdekel egyszerre. Képtelen vagy rangsort felállítani az események között, így folyamatosan összecsapnak a fejed felett a hullámok, és nem bírsz felülkerekedni a káoszon. Mindez előző életedre vezethető vissza, amikor is nem élhetted ki a vágyaidat, nem foglalkozhattál azzal, amivel szerettél volna. Családi nyomásra belekényszerültél egy szerepbe, melybe belebetegedtél.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Előző megtestesülésedben túlzottan szabad szellem voltál, akit nem lehetett megzabolázni. A család mindig háttérbe szorult, ha egy új kaland bukkant fel a láthatáron. Hajszoltad az élményeket, ez okozta a halálodat is. Hogy ezt a számlát kiegyenlítsd, jelenlegi inkarnációdban átestél a ló túloldalára, szinte minden igényedet képes vagy háttérbe szorítani, ha ezzel a családodnak többet adhatsz. Ám nem biztos, hogy ez a jó megoldás.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Igazi Oroszlánként sokat adsz a külsőségekre, a csillogásra. Előző életedben pont ez hiányzott: alacsony sorban tengetted a napjaidat, miközben vezetői ambíciókat dédelgettél. A nagyravágyásod okozta azonban vesztedet is, rengeteg ellenségre tettél szert a környezetedben. Éppen ezért születtél ebbe a jegybe, hogy hatalmadat és az uralkodó hajlamaidat szabadon kiélhesd.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A korábbi megtestesüléseidben elpazaroltad az idődet, nem voltak életcéljaid, nem törekedtél világmegváltásra. Felelőtlenül szórakoztál, csak a saját érdekeidet nézted, nem vetetted meg a könnyű kalandokat. Így ért véget az életed is, zajosan, ám mégis igazi visszhang nélkül. Épp ezért jelenlegi inkarnációdban azt a feladatot kaptad, hogy a külvilág felől inkább a belső valóság irányába fordulj.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérlegre jellemző tulajdonságok közül szinte egyikkel sem rendelkeztél az előző életedben. Elnyomó, diktatórikus személyiség voltál, aki egy lázadás során életét vesztette. Az alattvalóid jogát sokszor két lábbal tiportad, és ezt nem nézték jó szemmel. A mostani inkarnációd éppen ezt a hibát akarja kijavítani, túlzott liberalizmussal és fejlett igazságérzettel.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Független és tiszta jellem voltál, aki élete végéig álmodozott a nagy szerelemről, de ezért nem tettél egy lépést sem. Képtelen voltál elszakadni a megszokott sémáktól, rettegtél a változásoktól. Ezért addig halogattad a döntéseket, amíg elmúlt a kínálkozó alkalom, szép lassan pedig az életed is: magányosan haltál meg. Most, Skorpióként átélheted a teljes odaadást, a feloldódást, és hajszolod a szerelmet.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Hajlamos vagy az elszigetelődésre, igazából magányos farkasként éled az életedet - ha családot alapítasz is. Falakat emeltél magad köré, melyek mögött nem érhetnek érzelmi sérülések. A korábbi életedben túl sokat adtál magadból, mellyel a környezeted visszaélt. Kimutattad az érzéseidet, de a viszonzás általában váratott magára. Egy reménytelen szerelem vetett véget az életednek, ezért őrzöd ilyen határozottan a szívedet és a függetlenségedet.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Előző életedet észrevétlenül élted le, nem volt részed csillogásban vagy nagy társadalmi életben. Boldog családi életet éltél, a szeretteid körében ért a halál. Bakként jelenlegi inkarnációdban szintén nem vonzanak a harsány, színes dolgok, ám szeretnél hírnevet szerezni magadnak. Ennek érdekében pedig sok energiát fektetsz a munkádba, igen keményen dolgozol - aminek családi életed láthatja kárát.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Korábbi megtestesülésedben magányos voltál, nem valósíthattad meg önmagad, úgy érezted, nem értik meg az emberek a nagyszerű terveidet. Meg nem értett művészként inkább eldobtad az életedet, csak, hogy ne kelljen a közönyben élned. Ezért születtél most Vízöntőnek, hogy a különbözőségedet kiélhesd. Sikeres lehetsz a munkádban, de a szabad szellemnek hátránya is van - nem tudsz igazán feloldódni társaságban.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A horoszkóp szerint sodródsz az árral, mindent olyannak fogadsz el, ahogy van. Nem állsz ki határozottan az érdekeidért, hanem a mártír szerepét részesíted előnyben. Korábbi inkarnációdban céltudatos, uralkodó típus voltál, aki mindig mindenről tudni akart, és mindig mindent jobban tudott a többieknél. Túlzott irányító hajalmaiddal kivívtad a környezeted ellenszenvét, ez lett a veszted is.

Ezt is szeretjük