Heti horoszkóp március 13-tól 19-ig: a Mérleg kedvező fordulatra, a Szűz meglepetésre számíthat

A napokban izgalmas meglepetés ígérkezik.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezekben a tavaszt ígérő napokban kedvező dolgokat jósol a horoszkóp: pozitív fordulatot, kellemes meglepetést hozhat a hét sokak számára.

Természetesen szerelmi fejlemények is lehetnek: akár párokról, akár egyedülállókról van szó, most fejlődés, jó irányvétel ígérkezhet.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A héten új feladatra számíthatsz a munkahelyen, amit élvezettel és kíváncsisággal végezhetsz majd. Pároddal egy későbbi utazást vagy kirándulást szervezhettek meg. Ha még egyedülálló vagy, egy szórakozóhelyen leszólíthatnak: vajon első látásra megtetszik a pasi? Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A napokban jó fordulatokra, nyugalomra, kiegyensúlyozottságra számíthatsz. Ez feltölt, és jó érzéseket ad a számodra. Kedveseddel csodás hétre számíthattok, harmóniában és szerelemben. Ha még egyedülálló vagy, valaki olyan tetszik meg, aki valójában nem is az eseted. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Új ismerősre teszel szert, akiből később jó barátod válhat. Emiatt nagyon szerencsés ez a heted. Szerelmeddel kis félreértés miatt egy nagyon humoros helyzetbe kerültök. Ez lesz az egyik legjobb sztoritok. Ha még szingli vagy, exedről szaftos pletykát hallasz. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A napokban nagyszerű hírt kapsz, ami nemcsak örömmel tölt el, de bizakodóvá és motiválttá is tesz. Szíved választottjával szerelmes vallomásokkal teli, boldog hétre számíthattok. Ha még nincs kedvesed, egyik barátnőd figyelmedbe ajánlhat egy pasit. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, ám egy kedvező fordulat hatására megnyugszol, ugyanis anyagilag fellendülést hozhat. Szerelmeddel egy közös program idézi fel a kezdeti időket. Most felelevenednek a korai érzéseitek. Szingliként egy izgalmas flörtbe keveredsz. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A héten jól alakulnak a dolgaid. Egy örömteli hírre számíthatsz. A napokban jókedvű és energikus leszel. Szíved választottjával a hét a humor és játékosság jegyében telik. Remekül szórakoztok, ami erősíti kapcsolatotokat. Szingli vagy? Meglepődsz, ki kezd udvarolni neked. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy új munka ötlete merül fel, ami jó irányba viheti a karriered. A remélhető sikerre vivő fordulat egy véletlenül adódó lehetőségnek köszönhető. Pároddal kis féltékenység várható, de hamar megbeszélitek. Ha még szingli vagy, valaki ismerkedési tanácsokkal bombáz. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Szóba kerül egy kirándulás vagy utazás, amit már most is nagyon vársz. Igaz, még sok szervezés vár, de végül nagyszerűen alakulhat a dolog. Ha párban vagy, a hét remekül telik, az úti célt közösen is fontolgathatjátok. Szingli vagy? Két udvarlód is akad a héten. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nálad most minden a szerelem körül forog. Nem csoda, hogy a munkában kissé dekoncentráltabb lehetsz. Vigyázz, nehogy kellemetlen helyzetbe kerülj! Pároddal közösen oldotok meg egy adódó problémát. Ha még egyedülálló vagy, új jelöltet szemelsz ki a napokban. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Most egy nagyszabású gardróbfrissítést fontolgathatsz, ami nemcsak új stílust, de egy új fejezetet is jelenthet számodra. Szerelmeddel családi, baráti program vár, amit mind rendkívül élveztek. Ha még nincs kapcsolatod, randira hívhat valaki. A találka izgalmas lesz. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Szívességet kérnek tőled, ám sajnos időben nem fér bele számodra a dolog. Szerencsére egy jó tanáccsal is sokat segíthetsz az illetőnek. Párkapcsolatod új fejezethez ér, miután meg tudtok beszélni egy régi problémát. Ha még egyedülálló vagy, az online ismerkedés ígéretes. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Egy jó barátod, úgy érezheted, tanácsodra szorul, de ő mégsem akarja, hogy segíts: bármennyire is hajt a jó szándék, tartsd ezt tiszteletben, de hagyd nyitva számára annak a lehetőségét, hogy hozzád forduljon! Párban egy közös, kellemes meglepetésre számíthattok. Szingliként egy társkeresőn várhat siker. Horoszkópos ékszer »

Jóga a depresszió ellen: tudtad, hogy működik?

Korábbi cikkünkben olyan jógapózokat mutatunk, amelyek jókedvre derítenek, segítenek hátrahagyni a depressziót.

Hatékonyan csökkenthetik a depressziót: 8 egyszerű jógapóz, ami segít kilábalni a mélyből

Nézegess képeket!

Elolvasom

(Kép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük