Heti horoszkóp február 27-től március 5-ig: a Mérleg változást tapasztal, az Oroszlán karrierje virágzik

A héten csupa kellemes meglepetés várja a csillagjegyeket.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az energiák igazán jók lesznek ezek a héten. Ha akadályokkal is szembesülnek a csillagjegyek, megtalálják az eszközt, hogy megoldják azt. 

Lesznek, akik új szerelemre számíthatnak, mások kapcsolata sokat fejlődik, és egyre harmonikusabbá válhat a napokban. Most a pihenésre és töltődésre is fókusz helyeződik.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A pénzügyek tekintetében nem árt óvatosnak lenned. Szerencsére megismersz néhány módszert, amivel tudsz spórolni. Munkahelyeden energikusnak érzed magad, de figyelj arra, hogy a szórakozást is beiktasd a napokba. Ha kapcsolatban vagy, lehet köztetek súrlódás, de mindent meg tudtok beszélni. Ha egyedülálló vagy, találkozhatsz egy érdekes pasival.  Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A héten egy izgalmas utazás lehet számodra kilátásban. Munkahelyeden egy kollegád irigykedik rád, ezért legyél óvatos. Párkapcsolatodban harmonikus napokat fogsz megélni, és kellemes, kikapcsoló időtöltést. Ha egyedülálló vagy, akkor az internetes társkereső hozhat számodra izgalmas beszélgetéseket. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A héten pezsgő szociális életed élvezed. A munkahelyeden érzel egy kis motivációvesztést, de egyéb elfoglaltságaid erőt és jókedvet adnak, amivel a munka is könnyebb. Szerelmeddel lesz egy vitátok, de utána a kommunikációnak köszönhetően csak még közelebb kerültök egymáshoz. Ha szingli vagy, a héten igazán élvezni fogod ezt az életformát, mert sok időt töltesz a hobbiddal és barátaiddal. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A heted kiváló hangulatban telik. Sok szabadidőd lesz, hogy végre azt csináld, amit szeretnél. Érdekes ismeretséget köthetsz. Ha párkapcsolatban vagy, egy utazást fogtok tervezgetni. Ha egyedülálló vagy, akkor érdemes több programra is ellátogatnod a héten, mert lehetséges, hogy ott fogsz egy izgalmas személlyel találkozni. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Optimista és lendületes vagy a héten. Munkahelyeden is úgy érzed, mindent a kezedben tartasz. Szerelmeddel lehetnek köztetek kommunikációs félreértések, de mindketten tesztek a fejlődésért, és ez a sikeretek kulcsa. Egyedülállóként elemedben érzed magad, és forró flörtök teszik érdekessé a napjaidat. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A héten összefuthatsz egy régi ismerőssel, akivel jólesik beszélgetni. A munkahelyeden érhetnek intrikák, de jól kezeled a helyzetet. Ha párkapcsolatban vagy, a rutint fel tudjátok pezsdíteni a komfortzónából való kilépéssel. Szingliként tarolsz a szenvedélyeidben, és érdeklődési területeid pénzzé kovácsolhatod. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A hét rózsaszín és békés hangulatban telik. A pénzt érdemes jobban megfognod, mert hajlamos vagy felesleges dolgokra költeni. Szerencsére önfejlesztéssel képes vagy ezen változtatni. Szerelmeddel lubickoltok a kapcsolatban. Ha egyedülálló vagy, akkor a héten izgalmas fordulatot vehet szerelmi életed. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A héten elfáradhatsz a munkádban, de a hétvége feltöltődést ígér. Barátaiddal programokat szerveztek, és ettől sokkal jobban érzed magad. Ha kapcsolatban vagy, lehetnek konfliktusaitok, de átvészelve azt csak nagyobb lesz a szenvedély. Ha egyedülálló vagy, akkor lehet, hogy több jelölt közül kell hamarosan választanod.  Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A héten a kalandoké lesz a főszerep. Elemedben vagy, és új embereket fogsz megismerni. Munkahelyeden is sikereket érsz el. Szerelmeddel megpróbáltatás elé néztek, de együtt erősek vagytok, és veszitek az akadályt. Egyedülállóként jól érzed magad, és élvezed a szabadságot. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Sikerül kezedben tartanod a pénzt, és jó ötleteid lehetnek arra, hogyan teremthetsz még többet. A munkahelyeden minden flottul megy kemény munkádnak köszönhetően. Szerelmeddel kevesebb időtök van egymásra, de a hétvégén bepótoljátok a kimaradást. Egyedülállóként érdemes több társasági eseményen részt venni, mert összefuthatsz egy potenciális jelölttel. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A hétköznapokban unatkozol, ezért belevágsz egy új hobbiba, ami rengeteg örömet okoz, és sokáig elkísér. A párkapcsolatodban közelebb kerültök egymáshoz. Ha egyedülálló vagy, akkor a héten lehetséges, hogy fordulatot vesznek régóta húzódó flörtjeid. Munkahelyeden találkozhatsz egy kihívással, de remekül veszed az akadályt. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Kreatívabbnak érzed magad, mint valaha, és teremtesz rá időt, helyet és lehetőséget, hogy ezt megéld. Munkahelyeden változások várhatók. Szerelmi életed felpezsdül, pároddal új magasságokat éltek át. Ha egyedülálló vagy, akkor új jelentkező bukkanhat fel a színen, akit már lehet, hogy ismersz. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük