Heti horoszkóp december 6-tól 12-ig: a Kos jó hírt kap, a Mérleg sikert arat

A napokban sokan örülhetnek kedvező fejleményeknek.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezt a hetet a Mikulás vidám napja nyitja meg, sok pozitív energiát, mosolyt, jókedvet hagyva maga után egészen vasárnapig. Most sokak számíthatnak kedvező fejleményekre.

Sikerek és jó hírek is várhatók, de a szerelemben is történhetnek előrelépések. Mind a párok, mind az egyedülállók számára kecsegtető lesz a hét.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden jó hírt kapsz: egy új kolléga, esetleg fizetésemelés, de akár jutalom is lehet. Szerelmeddel a héten több alkalommal is romantikus, emlékezetes randi vár. Amennyiben még várod a párod, sajnos olyasvalakin akad meg a szemed, aki foglalt. Ne bánd, hiszen sokkal jobb vár, ha türelmes leszel. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A héten gyors és hatékony leszel a munkában, így több szabadidőd marad, amit számodra fontos személyekre és elfoglaltságokra fordíthatsz. Kedveseddel egy családi programra lehettek hivatalosak, ami emlékezetesen sikerül. Még várod a párod? Most fordulhat a kocka: régen vágyott párjelölt lép színre. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Munkahelyeden új feladattal bíznak meg. Bár elsőre nehéznek tűnhet, hamar kiderül, hogy őstehetség vagy, és játszi könnyedséggel boldogulsz. Pároddal egy pénzügyi kérdés kerül szóba, amit fontos alaposan átbeszélnetek. Ha még egyedülálló vagy, megtetszel valakinek, aki azonban bátortalan kezdeményezni. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Régi döntésedről most kiderülhet, hogy jó vagy rossz elhatározás volt. Ez a konklúzió bölcsebbé tesz jövőbeli döntéseidben is. Szerelmeddel közösen oldotok meg egy váratlan problémát, ami újfent bizonyítja, milyen remek páros vagytok. Ha szingli vagy, egy varázslatos szerelem veheti kezdetét, amire régóta vártál. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Új ismerőst szerzel, akiről elsőre nem is sejted, milyen fontos lesz az életedben. Később a karriered kapcsán még lehet egymással dolgotok. Pároddal a hét a humor jegyében telik. A szokásosnál is többet nevethettek. Egyedülálló vagy? Két jóképű férfi tetszhet meg egy időben. Vajon ki lesz a befutó végül? Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Egy korábbi félreértésed rendeződik, így nagyobb nyugalomban és lelki harmóniában folytathatod az életed. Kapcsolatodban egy nagyobb beszélgetésre kerül sor, ami nemcsak közelebb visz benneteket egymáshoz, de új terveitek is születnek általa. Egyedülálló vagy? Barátnőd ismerőse tetszhet meg. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Sok munkát és energiát fektettél valamibe? Ha ezen a héten feded fel, akkor nagy sikert arathatsz vele. Az elismerés jól fog esni, de máris egy másik projekten törheted a fejed. Párkapcsolatod harmonikus, de vigyázz, most kissé hajlamos lehetsz elhanyagolni a párod. Szingli vagy? Most nem a párra lelés foglalkoztat. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Jól indul a heted, ugyanis valami, amire nagyon vágysz, előrelépést mutat. Most bizakodóbb és motiváltabb leszel, mint eddig valaha, ami új célok kitűzésére sarkall. Szerelmed és családod vagy barátaid közelebb kerülnek egymáshoz, amit örömmel tapasztalsz. Ha még szingli vagy, az online ismerkedés hoz sikereket. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Munkahelyeden kisebb konfliktus alakulhat ki egy félreértés miatt. Ha nem vagy közvetlenül érintett, okosabb lehet, ha pártatlan maradsz, és hagyod, hogy az illetékesek rendezzék le a dolgot. Pároddal személyes elfoglaltságod miatt kevesebb időt töltesz. Ha egyedülálló vagy, exedről érdekes infót tudhatsz meg. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Régi ismerősöddel találkozol. A szerencsés véletlen rendkívül felvillanyoz, és valószínűleg egy következő alkalmat is egyeztettek. Párod és közted egy kis féltékenység ébred, de ezt őszinte, tiszta beszéddel felszámolhatjátok. Ha még várod a párod, munkavégzés közben tetszhet meg valaki. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, ugyanis felfedezhetsz egy rést a pajzson: életed egy bizonyos tényezője miatt több pénzt költesz, mint amennyit muszáj lenne. Most rájössz, hogyan faragj le a kiadásból. Pároddal egy, a távoli jövőben esedékes utazás megszervezése ad izgalmas témát. Ha még szingli vagy, új jelöltet szemelsz ki. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Munkahelyeden mindennel remekül haladsz, ezért a héten több szabadidőd marad, mint máskor. Bár így a szeretteiddel is többet lehetsz, ne feledkezz el magadról sem, kell egy kis énidő! Szerelmeddel egy romantikus randiprogram színesíti meg a heteteket. Ha szingli vagy, titkos hódolód végre felfedheti vonzalmát. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük