Heti horoszkóp november 28-tól december 4-ig: a Vízöntő a pénzügyek terén, a Halak a szerelemben szerencsés

A napokban Fortuna sokakra rámosolyog a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha egy-két szóval akarjuk jellemezni, az elkövetkezendő napok a szerencse napjai lesznek - a horoszkóp legalábbis ezt jósolja.

Különösen a Halaknak és a Vízöntőnek lehet szerencsés a következő pár nap, de mások is örülhetnek például munkahelyi sikereknek, baráti gesztusoknak vagy más jellegű fejlődésnek.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Új dolgot próbálsz ki. A kellemes tevékenység akár a hobbiddá is válhat a jövőben, és sok jó élménnyel gazdagít. Szerelmeddel egy közeljövőben esedékes utazás vagy kirándulás ad izgalmas témát. Szingliként rajonganak a férfiak a vonzó és szexi kisugárzásodért. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Heted a szerelemről szól. Most nálad minden az érzelmek körül forog, hiszen méterekkel a föld felett jársz. Ez különösen igaz, ha párban vagy, hiszen kedveseddel sok romantika és több kettesben töltött idő vár. Ha még nincs kedvesed, titkos hódolód színre léphet. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Valaki rád bíz egy titkot, ám neked nem lesz könnyű megtartani. Ha mást nem, írd le egy papírra, és tépd apró darabokra, de tartsd a szavad, ha megígérted. Szerelmeddel szuper az összhang, amit mások is észrevesznek. Ha még szingli vagy, izgalmas munkahelyi flörtbe bonyolódhatsz. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)   

Heted kellemesen és harmonikusan telik. Különösen a hét második fele ígérkezik kiemelkedően jónak. Több pihenés és párban sok romantika is vár. Szíved választottjával csodás napok várnak, több időtök lesz kettesben. Szingliként online ismerhetsz meg valakit, aki rögtön megfog. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Jó híreket tartogat a hét. Egy számodra fontos dolog kedvező irányban mozdul előre. Ez sok motivációt és pozitív energiát ad. Kedveseddel egy esemény megszervezése ad új és izgalmas témát. Ha egyedülálló vagy, két pasi is csaphatja neked a szelet egyszerre. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Szívességet kérnek tőled a munkában, ám ne hagyd, hogy túlzásba essenek. Ha a kérések túlmennek egy határon, bátran tedd szóvá. Párkapcsolatodban új, még boldogabb fejezet kezdődik. Szingliként egy férfi, akit eddig csak barátnak tartottál, randira hívhat. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Remek ötleted támad, melynek azonnal bele is fogsz a megvalósításába. Hamar kiderül, hogy nem érdemes elhamarkodnod a dolgot, hiszen egy alapos tervezés szükséges a jó eredményhez.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valaki tanácsokat osztogat neked, de ez nincs ínyedre. Érdemes még idejében leállítanod a fogadatlan prókátort. Mindenesetre tartsd észben, hogy feltehetőleg jót akar. Szerelmi életedben egy régen remélt kedvező fordulat jöhet egyedül és párban is. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas  (XI. 22. - XII. 21.)

Anyagi helyzeted aggaszt, ugyanis költségvetésed szűkösebbé válhatott. Szerencsére eszedbe jut egy jó megoldás, ami kihúzhat a csávából. Szíved választottja fontos dologra ébreszt rá, így végre változhat egy korábbi problémád. Szingliként új jelöltet szemelsz ki. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Bár kissé szétszórt leszel, és majdnem elveszíted valamidet, figyelmeztetnek, így szerencsésen megúszod a dolgot. Kedveseddel egy komolyabb beszélgetés vár a jövőtök kapcsán. Ha még egyedülálló vagy, egy jóképű pasival elegyedsz szóba egy szórakozóhelyen. Horoszkópos ékszerek » 

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Pénzügyeid kedvező irányt vesznek, miután  tudatosabb és megfontoltabb döntéseket hozol. Most sokkal biztosabbá válhat anyagi helyzeted. Szerelmeddel átbeszéltek egy korábbi félreértést. Szingliként régi szerelmedről hallasz pletykát. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

A véletlen szerencsének köszönhetően összefutsz egy régi ismerőssel. Az illető nagyon jó tanáccsal lát el, ami a jövőben hasznodra lesz. Pároddal jó híreket kaptok, nagy lesz a közös öröm. Ha még nincs párod, egy barátnőd ismerőse fog meg első látásra. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük