Heti horoszkóp október 10-től 16-ig: a Halak új esélyt kap, a Bak szerencsés lesz

Ezek az őszi napok sok pozitív pillanatot hoznak a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy egyre gyülekeznek a sárga-barna falevelek az ágakon, egyre több a szerelmes szív is. Ez az ősz különösen érzelemgazdagnak ígérkezik.

A héten azonban nem csak Cupido szorgosságának eredményére fókuszálunk: egyesek szerencsének, mások egy új esélynek is örülhetnek.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Ezen a héten nagyon kreatív leszel. Nemcsak a munkában, hanem a magánéletben is. Főnöködtől dicséretre számíthatsz, otthon pedig frappánsan megoldasz egy felmerülő kellemetlenséget. Az ügyes ötletre jogosan leszel büszke. Szerelmi életedben meglepetés vár. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Ahogy telnek a napok, egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb leszel. Ez annak köszönhető, hogy egyre több feladatot hagysz magad mögött. Pároddal harmónia vár. A köztetek lévő egység megtörhetetlen. Szingli vagy? Egy régen kikosarazott illető újra próbálkozhat.  Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Új fejezetet kezdesz. Most sok mindent szeretnél másképp csinálni, és van is benned elég erős elhatározás, kitartás, hogy változtass. Szerelmeddel közös örömhírt kaptok. Ha még egyedülálló vagy, egy új illetőt szemelsz ki, aki ugyancsak vonzódhat hozzád. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Bár mostanság sok a tennivalód, munkád gyümölcsével elégedett vagy. Jó hír, hogy egyre lazább napok várnak, és végre hátradőlve élvezheted a szabadságot. Szíved választottjával csodás napok várnak, sokat nevettek, és a romantikára is jut idő. Szingliként egy jóképű idegen szólít le. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, ám nem feltétlen van időd, hogy foglalkozz a problémával. Egy jó tanáccsal is sokat segíthetsz, bátran mondj nemet. Szerelmeddel most különösen jó a kommunikáció, nem véletlen, hogy egy régi kérdés kerül elő, amit meg is beszéltek. Szingliként flörtbe bonyolódsz. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, spóroláson töröd a fejed. Ha elég időt szánsz rá, és valóban akarsz faragni a költségeiden, hamarosan rájössz, hogyan tedd meg. Szíved választottjával egy kirándulás ötlete születik meg, és már a szervezés is örömteli lesz. Szingliként két pasi udvarolhat egyszerre. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Csalódnod kell egy ismerősödben. A viselkedésével, reakciójával kapcsolatban érdemes beszélned vele, amennyiben a kapcsolatotokat tartod annyira értékesnek, hogy adj egy esélyt. Szerelmeddel felerősödik köztetek a vonzalom. Ha még egyedül vagy, titkos imádód színre léphet. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valaki kellemes meglepetést okoz neked. Ne rejtsd véka alá jó véleményed, hanem bátran adj hangot neki. Az illetőt motiválhatod a szavaiddal. Pároddal közös tervetek születik, de a megvalósítása még várat magára. Ha egyedülálló vagy, olyan pasi tetszik meg, aki nem az eseted, mégis vonz. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Kiadásaid járnak a fejedben. Rájössz, hogy bár megtehetnéd, valamire nem költesz annyit, amennyit szükséges lenne. Más valamire azonban indokolatlanul sokat szánsz. Gondold át költségvetésed! Kedveseddel kis félreértés miatt humoros szituba kerültök. Szingliként az online ismerkedés ígéretes. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A héten Fortuna a kegyeibe fogad, és bármibe is fogsz, szerencse kísér. Érdemes mostanra időzíteni a hivatalos ügyeid intézését. Szerelmeddel féltékenység ébred köztetek, ami kizárólag a ragaszkodásotok jele. Ha még várod a párod, egy olyan helyzetben lesz alkalmad ismerkedni, ami szokatlan. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Itt az ideje felforgatni és átnézni a ruhatárad. Lehet benne ez-az, amit kiszelektálhatsz, és felajánlhatsz jótékony célokra. Kedveseddel a héten játékos, incselkedő kedvetekben lesztek. Ha még nincs párod, megváltozik a véleményed az ideális férfiról. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Valakinek akaratodon kívül csalódást okozol, ám szerencsére az illető nyitott lehet arra, hogy megbeszéljétek. Érdemes kifejezni a sajnálatod, ha őt rossz helyzetbe hoztad. Pároddal dúl a l'amour. Most sok szó eshet a közös jövőről. Szingli vagy? Olyasvalaki bókol neked, akitől nem vártad. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük