Heti horoszkóp szeptember 5-től 11-ig: a Kos győzedelmeskedik, a Bika feltöltődik

A héten a csillagjegyek pozitív változásokat tapasztalnak a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A héten pozitív energiákban lubickolhatnak a csillagjegyek. Most mindenki örülhet valami kellemes, boldogságforrást jelentő dolognak, ami még az ősz kezdetét is feledteti.

Valaki a szívügyekben, valaki karrierjében tapasztal pozitív változást, valaki pedig pénzügyeit tudja jobban kézben tartani. 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden sok lesz a teendőd, így fontos, hogy a héten arra is figyelj, hogy minden adandó alkalommal kikapcsolódj. Jól megérdemelt győzelem vár egy számodra fontos vitában. Szerelmeddel utazást terveztek, és egyre közelebb kerültök egymáshoz. Ha szingli vagy, a héten többen is versenyezhetnek a kegyeidért.  Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A héten bőven jut időd olyan szabadidős programokra, amiket régóta vártál. Ez nagyon feltölt. Párkapcsolatodban lehetnek konfliktusok, de a kommunikációtoknak hála, mindent meg tudtok beszélni. Ha szingli vagy, a héten érdemes újra végignézni az ismerkedőappokat, mert egy érdekes emberrel találkozhatsz. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Társaséleted pezseg, rengeteg izgalmas beszélgetés vár rád a héten. Munkahelyeden lehet, hogy unatkozol kicsit, de hobbijaid kárpótolnak. Pároddal lehet egy kis kommunikációs súrlódás, de megtaláljátok az utat ahhoz, hogy megértsétek egymást. Szingliként most nagyon élvezed a szabadságot, rengeteg időt töltesz a barátaiddal, és eközben akár még izgalmas flörtök is várhatnak rád. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Jókedvűen és álmodozón telik a hét, most tele vagy tervekkel, és új célokat tűzöl ki magad elé. Szárnyalsz munkahelyeden is, amit főnököd is észrevesz. Párkapcsolatodban sok időt tudtok együtt tölteni, és ez egyre közelebb hoz titeket egymáshoz. Ha szingli vagy, akkor a héten egy baráton keresztül találkozhatsz valakivel, aki érdeklődni fog irántad. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Lendületesnek és lelkesnek érzed magad a munkahelyeden, amitől a nehézségek is elviselhetőbbé válnak. Pároddal a kommunikációtokon dolgoztok, és ez a munka meg is hozza a gyümölcsét. Ha szingli vagy, akkor a héten flörtökben lubickolsz: az egyik talán komolyabbá is válhat. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Tele vagy jó ötletekkel és tervekkel, és azzal, hogy mindennap egy kicsit tenni tudsz érte, közelebb is kerülsz a célhoz. Pároddal kiléptek a komfortzónából, és ez mindkettőtöknek jót tesz. Ha szingli vagy, akkor a héten a hobbijaid olyannyira lefoglalnak, hogy nem is gondolsz párkapcsolatra, mert annyira jól érzed magad. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Fáradtabb lehetsz a héten, ezért különösen figyelj a pihenésre. Valószínűleg a frontok vannak a háttérben. Munkahelyeden érhetnek akadályok és nehézségek, de végül meg tudsz velük küzdeni. Párkapcsolatodban a hétvégén különleges közös kikapcsolódás várhat rátok. Ha egyedülálló vagy, a héten fordulat történhet egy régóta húzódó ismerkedésben. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Kreativitásod szárnyal, amit hobbijaidban élsz ki. Nagyot alkothatsz a napokban. Ez annyira feldob, hogy a munkahelyeden is könnyebben teljesítesz. Párkapcsolatodban békés időket éltek. Ha szingli vagy, akkor társas eseményeken várhatnak rád érdekes, új ismeretségek. Talán lesz köztük egy, ami különlegesebbnek ígérkezik. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A héten a munkahelyeden minden energiádat bedobod, és kemény munkád megérdemelt gyümölcsöt hoz. Párkapcsolatodban egy nehéz ponthoz érkezhettek, de átvészelitek a borús napokat, és erősebben jöttök ki belőle. Szingliként többen is versenyeznek a kegyeidért, és lehet, hogy eljön az idő, hogy választanod kell. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A pénzt jól fogod a markodban, ez hosszú távon még több hasznot hoz a számodra. Hobbijaid most háttérbe szorulnak, de rengeteg ötleted van, amiket hamarosan meg is valósíthatsz. Párkapcsolatod virágzik, amire mások is irigykedve néznek. Ha egyedülálló vagy, akkor az internetes társkereső tartogathat számodra izgalmas ismerkedést. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Munkahelyeden lehet egy konfliktusod, de hála higgadtságodnak, megoldjátok a helyzetet. Párkapcsolatodban minden nyugodt, és élvezed ezt a biztonságot. Egyedülállóként sok programban lehet részed, és olyan emberekkel is találkozhatsz, akik közül van potenciális jelölt. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

A héten sok munkád lehet, ezért figyelj arra, hogy a szabadidőt izgalmasan töltsd, hiszen könnyen belefásulhatsz a rutinba. Párkapcsolatod stabil, sok minőségi időt tudtok együtt tölteni a hétvégén. Ha egyedülálló vagy, a héten találkozhatsz egy olyan személlyel, akinek felkelted az érdeklődését. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük