Heti horoszkóp május 30-tól június 5-ig: a Bika sikert arat, a Mérleg kellemesen csalódik

A napokban sikerek és pozitív pillanatok ígérkeznek a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Búcsúzik a május, és érkezik a június, az első nyári hónap: a heti horoszkóp nagyon ígéretes az előrejelzések szerint.

Most sokakra várhat siker, fejlemények jöhetnek a szerelemben, egyensúlyba kerülhet, aki kevésbé érezte jól magát, sőt egy-egy kellemes csalódást is hozhat a hét.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Sok szervezési feladat vár a héten. Ez lehet a nyári tervekkel is összefüggésben, de akár egy esemény megszervezéséről vagy munkahelyi tennivalókról is lehet szó. Mindenesetre szükség lesz a precizitásra és a megfontoltságra. Szerelmi életedben egy régi vágyad teljesülhet egyedül és párban is. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Munkahelyeden jóleső, motiváló siker várhat, ami sok erőt és lendületet ad számodra a folytatáshoz. Kell is, hiszen már csak egyhez lenne kedved: szerelmeddel nyaralni egy jót. Ennek is eljön az ideje, addig a tervezgetésé a főszerep! Szingliként egy barátnős út hozhat ismerkedési lehetőséget. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Jó híreket tartogat a hét: valami, ami számodra fontos, jó irányban folytatódhat, ami nyugalommal tölt el, és egyensúlyba hoz. Lelkierőd fellobban, és magabiztosabb, energikusabb leszel. Pároddal egy közös utazás ad jó témát. Szingli vagy? Egy új pasi tetszik meg, akiről még semmit sem tudsz. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Vidám és mosolygós vagy a héten, amit mások is észrevesznek. Most mindenki szívesen tartózkodik a társaságodban. A nyár érzése szíved-lelked kitölti, és várakozással tekintesz előre. Pároddal harmóniában, romantikusan telik a hét. Szingliként kiszemelted végre randira hívhat, és megvalósulhat az álmod. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Pénzügyeid egyenesbe jönnek, így végre a te lelki állapotod is rendeződik. Ha eddig aggasztottak a kiadások, most ez megszűnhet, de legalábbis enyhülni fog. Szerelmeddel kis féltékenységi vita bizonyítja, mennyire ragaszkodtok egymáshoz. Egyedülállóként most élvezed a szabadságot. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, ami kicsit felborítja ugyan a heted, de te, a jó szervező egy csapásra feltalálod magad. Kedveseddel közösen oldotok meg egy hirtelen jövő problémát, ami még inkább összekovácsolhat titeket mint kétfős csapatot. Szingliként egyszerre két pasi tetszhet meg, és nehéz a döntés. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valaki, akit eddig nem kedveltél, vagy nem tudtad eldönteni, hányadán állsz vele, meglepetést okoz neked a viselkedésével, megnyilvánulásával. Kellemesen csalódsz benne, és ezentúl más lehet a viszonyotok. Pároddal új fejezet indul: közös terveitek születnek. Szingli vagy? Megfogalmazódik benned, kire, mire vágysz. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Zseniális terved születik, ami megoldást jelentene egy számodra zavaró problémára. Sajnos környezetedben nem arat osztatlan sikert, meg kell győznöd őket. Szerelmeddel egy-egy kellemes, kora nyáresti program dobja fel a hetet. Ha még várod a párod, egy régi plátói szerelmed bukkan fel ismét. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Némi időzavarba kerülsz, így érdemes lenne újragondolnod, mit és mikor csinálsz. A priorizálás sokat segít, és fontos, hogy az életedben jelentős személyekre is jusson elég időd. Pároddal apró pénzügyi vitád lehet, de hamar megbeszélitek. Szingli vagy? Az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Régi ismerősödbe botlasz. Noha az élmény egyfelől kellemes, másfelől úgy érezheted, az illető nagyon megváltozott. Ez természetes az idő múlásával, inkább örülj a viszontlátásnak! Szerelmeddel egy apró félreértés vicces helyzetet szülhet. Ha még egyedülálló vagy, titkos imádód végre színre léphet. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A szabadba vágysz, így a héten több időt tölthetsz sétával, kertészkedéssel, akár kirándulással. Szerelmeddel egy nagyobb beszélgetés ígérkezik. Néhány ötletet, meglátást kell egyeztetnetek, ami a közeljövőre lesz kihatással. Ha még nincs párod, egy olyan pasi próbálhat meghódítani, aki számodra tabu. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Végre lesz időd egy kicsit rendbe kapni a lakást, és egy régi holmi kerül a kezedbe. Ez nosztalgikus érzéseket kelt benned, de talán meg is hathat. Szerelmeddel nincs teljes egyetértés a nyári tervekről, de ez a héten elsimulhat. Ha még nincs párod, egy barátnőd rokona tetszik meg, aki jóképű és okos is. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük