Heti horoszkóp január 10-től 16-ig: a Bak szerencsés, a Vízöntő előrelép a héten

A heti horoszkóp szerint kedvező fordulatok jöhetnek.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A január közepe sokaknak kedve szerint alakulhat: noha a mosolyra fakasztó tavaszra még várni kell, lesznek, akik mellé odaszegődik a szerencse, mások pedig előrelépésnek örülhetnek.

A hét a szerelemben is ígéretes. A párok életébe régen vágyott harmónia költözhet, az egyedülállók pedig most indulhatnak el a párra lelés útján. Már a napokban is jöhet valamilyen fejlemény.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét. Egy régen remélt siker végre elérhetőbbnek tűnhet, és most azt is tisztábban láthatod, hogyan érhetnéd el. Szerelmeddel fontos tervetek születik az évre. A megvalósítása egyelőre kompromisszumokat kíván, de meglesz a közös nevező. Ha még nincs kapcsolatod, egy jóképű illető kerül a környezetedbe, akivel azonnal észreveszitek egymást. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Új utakra tévedsz, és az ismeretlen izgalommal, kíváncsisággal tölt el. Úgy tűnik, ez az esztendő sok új tapasztalatot tartogat, és bölcsebbé tesz. Látóköröd már az év elejétől szélesedni fog. Szerelmeddel közösen oldotok meg egy felmerülő problémát, ami rámutat, milyen nagyszerű csapat vagytok. Ha még nincs párod, egy régi kiszemelted mutathat feléd érdeklődést. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Valaki meglephet a viselkedésével, így egy csapásra megváltozhat a róla alkotott véleményed, ami korábban egyáltalán nem volt kedvező, így elhamarkodottnak tűnhet. Szíved választottja érdekes ötlettel rukkol elő. Bár elsőre furcsának hangzik, voltaképpen jól is elsülhet. Érdemes még egyszer meghallgatnod az elképzelést. Szingliként a netes társkeresés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Egyre inkább sikerül felvenned az új esztendő ritmusát. Visszarázódsz a munkába, lendületessé és energikussá válsz. Kedveseddel, bár olykor türelmetlenebbek lehettek egymással, de mégis egyetértésben és töretlen összetartásban haladtok közös céljaitok felé. Ha szingli vagy, tartsd nyitva a szemed, mert nem várt helyen bukkan fel valaki, aki örülne az érdeklődésednek. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki szívességet kér tőled. Ugyan a megvalósítása nem lesz egyszerű, mégsem esik nehezedre, mert a segítő szándék motivál. Kedvesed és közted harmónia uralkodik. A réginél is nagyobb egyetértésben vagytok, amit a környezetetek is észrevesz. Egyedülállóként jól érzed magad a bőrödben, és most nem is vágysz ismerkedni. Cupido azonban ezt nem veszi figyelembe. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Munkahelyeden új kihívás vár rád, ami eddig nem ismert tapasztalatokkal lát el. Karrierszempontból ez jó fejlődési lehetőséget tartogat, és még az is megfordulhat a fejedben, hogy újabb lépést tegyél a ranglétrán. Szerelmeddel most a vidámság dominál, de a romantika sem marad el a mindennapokból. Szingliként izgalmas flörtbe keveredsz egy régi ismerőssel. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Rég nem látott ismerősöddel futsz össze, ami örömmel és nosztalgikus érzésekkel önti el a lelked. Most akár új alapokra is helyezhetitek a barátságotokat. Szerelmeddel kis féltékenység borzolja a kedélyeket, de ha leültök, és megbeszélitek a dolgot, hamar elillannak a viharfelhők. Ha még várod a párod, egy véletlen folytán ismersz meg egy vonzó férfit. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Bár az éved a munkahelyen kicsit nehezebben indult, végre kapsz egy olyan dicséretet, ami motiváló erőként hat, és felébreszt téli álmodból. Már a héten is tovább brillírozol, amit főnököd sem hagy szó nélkül. Pároddal egy majdani utazás ötlete merül fel, ami mindkettőtöket lázba hoz. Ha még nincs párod, jelölted felől tapasztalhatod a közeledés jeleit. Vajon jól érzékeled? Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy régi holmi kerül a kezedbe, ami nosztalgikus érzéseket kelt benned, és meghat. Érdemes megosztanod ezeket az érzelmeket valakivel, akivel osztozhatsz bennük. Szerelmed remek alany lehet, és ez egy nagyszerű alkalom, hogy jobban megismerjétek egymást. Ha még nincs párod, egy korábban kikosarazott illető mégis érdekelni kezd. Vajon szabad még azóta is? Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A napokban szerencse kísér az utadon. Bármibe is fogsz, az jól sül el, és nem vár kudarc. Fortuna a szerelemben is melletted áll majd. Kedveseddel egy régi konfliktust sikerül tisztáznotok, ami segít elkerülni egy újabbat. Mostantól jóval harmonikusabb folytatás vár benneteket. Ha még egyedülálló vagy, egy szerencsés véletlennek köszönhetően régi jelöltedbe botlasz. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Törekvéseid végre meghozzák a gyümölcsüket, és előreléphetsz a karrieredben. Most alkalmad nyílik rá, hogy megmutasd, valójában mire is vagy képes. Nemcsak mások előtt, de saját magad számára is sokat jelent a lehetőség. Szerelmeddel most kevesebb időtök lesz kettesben, de ezek minőségi órák lesznek, ami mindenért kárpótol. Ha még nem vagy párban, kéretlen hódolód akad. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Pénzügyeid nagyszerűen alakulnak, így most több mindenre futja majd, mint eddig. Mindenesetre légy megfontolt, és ne hamarkodd el a döntéseid, hogy ez az állapot sokáig kitartson. Szerelmeddel kisebb félreértés adódik, de a végén ez lesz a közös életetek egyik legmókásabb emléke. Ha még nincs párod, két férfi is megtetszik a napokban, és mindkettő másért lesz szimpatikus. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük