Heti horoszkóp november 29-től december 5-ig: az Oroszlán új fejezetet nyit, a Kos szerelmes

A napokban sokak életében új időszak kezdődik.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hihetetlen, hogy rohan az idő: alig vette kezdetét a november, máris a decembert köszönthetjük. Ez a hónap telis-tele van ünnepekkel, így nem csoda, ha már az elejétől fogva vidám hangulatban telik.

A napokban sokak számára a szerelem kerül fókuszba, de lesznek olyanok is, akiknek az életében egy új időszak veszi kezdetét. Az első téli hónap kezdete mindenesetre izgalmasnak ígérkezik.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Akár párkapcsolatban élsz, akár egyedülálló vagy, számodra most minden a szívügyekről szól. A novemberi és decemberi hónap romantikája uralkodik el a szíveden. Pároddal jókedvű programokra mentek, szép emlékekkel gazdagodtok a napokban. Ha még egyedülálló vagy, egy férfi ismerősöd, akitől korábban is tapasztaltál jeleket, most randira hívhat, és hamar meg is dobbanhat a szíved. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A december számodra egyet jelent az ünnepi készülődéssel, ezért már az első napokban dekorációkon, ünnepi süteményeken és ajándékokon járhat az eszed. Munkahelyi teendőid mindenesetre ne hanyagold el, mert kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Szíved választottjával emlékezetes randi vár a napokban. Ha még várod a nagy Ő-t, akkor egy bátor jelentkező akad, aki bősz udvarlásba kezd. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Anyagi értelemben kedvezően alakul a heted, és sikerül összedobnod egy nagyszerűen működő decemberi költségvetést, mely stabil alapot ad az ünnepi időszaknak. Szerelmed és közted kis féltékenység ébred, de ha őszintén megbeszélitek, akkor hamar elillan a kellemetlenség. Szingliként egy olyan férfi tetszik meg, aki sajnos foglalt. Úgy tűnik, tovább kell keresgélned, mást tartogat számodra a sors. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Szerencsés hét vár rád. Bármibe is fogsz, siker koronázhatja a törekvéseid. A hetet elégedetten zárhatod, és a jó élmények további célok kitűzésére motiválnak. Kedveseddel több időt tudtok kettesben tölteni, ami mélyíti érzelmeiteket és fokozza a köztetek lévő harmóniát. Ha még egyedülálló vagy, egy korábban kikosarazott illető ismét felbukkan a láthatáron, és érdekelni kezdhet. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Számodra új fejezet veszi kezdetét a napokban. A korábbi időszak lezárása fontos mozzanat lehetett az életedben, amit talán jó ideje latolgattál. Kedveseddel már a rokonoknak, barátoknak szánt karácsonyi ajándékokon törhetitek a fejeteket. Ha még egyedülálló vagy, valaki olyan kezd érdekelni, aki valójában nem is az eseted. Kisugárzása mégis megfog. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Pénzügyeid foglalkoztatnak. Most jókora összeggel gyarapodhat a költségvetésed, ám ne kezdj féktelen költekezésbe. A decemberi hónap kiváltképp sok kiadást hozhat, ezt érdemes már a hó elején számításba venned. Szerelmeddel a humor jegyében telik a hét. A szokásosnál is vidámabb napok várnak. Ha még egyedülálló vagy, jelöltedtől kaphatsz egy félreérthetetlen jelet: ezek szerint a vonzalom kölcsönös! Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Figyelj oda jobban az egészségedre: a héten hajlamos lehetsz túlzásba vinni a munkát és túl keveset pihenni. Ha kimerültséget érzel, hallgass a szervezetedre, és szánj több időt az alvásra. Kedveseddel kisebb vitád lehet, ami a stresszességedre vezethető vissza. Amennyiben még egyedülálló vagy, egy online oldalon arathatsz nagy sikert. Több bátor jelentkeződ is akadhat. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Vidáman telik a heted. A december beköszöntése máris ünnepi hangulatot lophat a lelkedbe. Már a napokban kedved támadhat ünnepi dekorációval ékesíteni az otthonod. Ha párban vagy, kedvesed meglepő ötlettel állhat elő. Bár elsőre nem tudod, hogyan reagálj, hamar letisztul benned az ítélet. Még várod a párod? Barátnőd egy ismerőse kezd érdekelni. Érdemes nyílt lapokkal játszanod, ő segíthet összehozni egy randit. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Régóta dédelgetett álmod felé tehetsz lépéseket, ám jó, ha megfontoltan haladsz: ha nem így teszel, csak egyre távolabb sodródhatsz tőle. Kedveseddel új tervetek születik, aminek a megvalósításához mindkettőtöktől kompromisszumokra lesz szükség. Egyedülállóként exedről tudhatsz meg egy váratlan információt, ami alaposan megváltoztatja a róla alkotott véleményedet. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Jó hírekkel indul számodra a december. Egy számodra fontos dologban előrelépés történik. Ez pozitívvá és motiválttá tehet. Szerelmeddel egy, a távoli jövőben esedékes utazás ötlete merül fel. Noha ez még várat magára, már az ötletelés is izgalmas lehet. Ha még egyedülálló vagy, egyszerre két férfi is érdekelni kezdhet, A döntés nem lesz nehéz, egyetlen apróságon múlhat. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Valaki szívességet kér tőled, ám a teljesítésére nem feltétlenül lesz lehetőséged. Az is sokat jelenthet, ha ellátod az illetőt egy jó tanáccsal. Ha párban élsz, szerelmed egy régi titkát oszthatja meg veled, ami bizalmáról árulkodik. Igyekezz diszkrét maradni! Amennyiben még várod a párod, egy jóképű idegenen akad meg a szemed, akiről egyelőre nem tudsz semmit, de később fontos is lehet az életedben. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Bár sok munka vár rád a héten, mindennel remekül haladsz, és ez megelégedéssel tölt el. Hála az energikusságodnak, most több szabadidőd is maradhat, és sort keríthetsz egy-egy régen halogatott találkozóra. Kedveseddel is több időd marad romantikázni, ami közelebb visz titeket egymáshoz. Ha még egyedülálló vagy, titkos rajongód a napokban összeszedheti a bátorságát, és végre léphet. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük