Heti horoszkóp június 28-tól július 4-ig: az Ikrek pénzügyi, a Halak szerelmi fordulatra számíthat

A horoszkóp számos pozitív eseményt jósol a hétre.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Viszlát, június, szervusz, július! Ezen a héten búcsúzik a nyár első hónapja, és kezdetét veszi a forró július, vagyis a nyár legjava. A hét egyébként kedvező eseményeket, pozitív fordulatokat, szerelmi fejleményeket hozhat.

Most mind a szinglik, mind a párok a nyár bűvöletébe kerülnek, és nemcsak a hűsítőket, hanem a szerelmet is szomjazzák: nemhiába, hogy az érzelmek szorosabbra fűződnek, az egyedülállók pedig magabiztosabban lépnek a tettek mezejére.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Kosként ezen a héten szükséged lesz a bátorságodra. Egy váratlan helyzet adódhat, amikor gyorsan kell cselekedni. Pároddal egy pénzügyi kérdés miatt lehet apróbb nézeteltérésed, de ne aggódj, hamar elcsitulnak a kedélyek. Ha még várod a szerelmet, akkor egy korábbi hódolód tűnhet fel ismét a horizonton. Ezúttal neked is szimpatikusabb lehet. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A Bika jegy szülötteként harmonikus hétre számíthatsz. Most végre minden kezd kialakulni körülötted, és egyre nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá válsz lelkileg. Szíved választottja izgalmas ötlettel állhat elő. Bár elsőre idegenkedsz, később mégis jónak találhatod. Ha még szingli vagy, a véletlen folytán megismersz egy jóképű illetőt, aki azonnal megtetszik neked. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Jó hírekkel indul a heted Ikrekként. Most egy lépéssel közelebb kerülsz egy régi álmodhoz, ami motiválttá és pozitívvá tesz. Ami a pénzügyeket illeti, kedvező fordulat lendít a költségvetéseden. Ha párkapcsolatban élsz, kedvesed egy meglepő gesztusa egészen lenyűgöz. Még szingli vagy? Két férfi tetszik meg egy időben: az egyikük külseje, a másikuk belsője fog meg. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Rákként élvezed a nyarat, igazi vízjegyként legszívesebben a tengerparton vagy a tóparton töltenéd a napokat. Szerencsére erre lehetőséged is nyílhat hamarosan, egy régóta tervezett kisebb-nagyobb utazáson töltődhetsz fel. Pároddal harmonikus a kapcsolatod, most nagyon egy húron pendültök. Amennyiben szingli vagy, lehet, hogy a vízparton pillantod meg azt, akire már régóta vártál. Járj nyitott szemmel! Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki a támogatásod kéri egy olyan ügyben, amivel nem feltétlen értesz egyet. Jobb, ha hangot adsz ennek, mint ha tévútra vinnéd őt. Kedveseddel a hét a humor jegyében telik, most a szokásosnál is többet fogtok nevetni. Szingliként egy könnyű nyári flörtként induló ismeretséget hamar komolyabb vizekre terelnél, és talán a pasi is hasonlóképp gondolkodik. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Egy régi holmi kerül a kezedbe, ami nosztalgikus hangulatba hoz, és ami sok érdekes, kellemes beszélgetéssel ajándékoz meg téged a héten. Pároddal alkalmatok nyílik egymás családját, társaságát alaposabban is megismerni. Ha még nincs kapcsolatod, egy barátodon keresztül megismersz valakit, aki érdekelni kezdhet. Lehet, hogy a kíváncsiság kölcsönös!  Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Öröm ér, ugyanis egy rég nem látott ismerősbe botlasz. A szerencsés véletlen egészen felvillanyoz, és lendületesebbé tesz a feladataid végzésében is. Ha párban vagy, most kicsit kevesebb időtök lehet kettesben, de a kellemes nyári programok kárpótolnak. Amennyiben nincs párod, korábbi plátói szerelmed jut eszedbe. Vajon most szingli vagy foglalt? Ideje egy kicsit nyomozni! Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Munkahelyeden ismeretlen feladattal bíznak meg, de ez nem ijesztő, inkább motiváló lehet a számodra. Kapcsolatod mérföldkőhöz ér, és ez a fordulópont pozitív, fejlődést hoz a számotokra. Amennyiben még egyedülálló vagy, most kifejezetten élvezed a szabadságod, és nem feltétlen vágysz ezen változtatni. Cupido azonban pont erre a kiegyensúlyozottságra várt, és hamarosan nyilat ragad! Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy új ismerősre teszel szert, aki akár jó barátoddá is válhat idővel. Ez rendkívül szerencsés dolog. Amennyiben párban vagy, a nyári esték romantikáját nagyon élvezitek. Most szóba jön a közös jövő, és nagy lehet köztetek az egyetértés. Ha még nincs párod, egy olyan férfi tetszik meg, aki valójában nem is az eseted. Humora nagyon magával ragadhat, mindemellett lehet valami megkapó a kisugárzásában is. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Munkahelyeden minden a szokásosnál is lendületesebben megy. A napokban a pénzügyeid foglalkoztatnak. Most új terv születik meg a fejedben, milyen módon tehetnél félre több pénzt. Ha párban vagy, egy nyári kiruccanás megtervezése ad közös témát. Ha még nincs párod, akkor most végre összeszedheti magát a titkos hódolód, és randira hívhat. Vajon ki lehet ő? Hamarosan fény derülhet rá. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Nagyszabású terv születhet meg a fejedben, ami sok előkészületet és előzetes tájékozódást is igényel. Ne sajnáld rá a szabadidőd, ha úgy érzed, hogy ez feltölt, és kellemesen kikapcsol. Ha kapcsolatban élsz, kis féltékenység léphet fel közöttetek, de ez is csak a ragaszkodásotok jele. Amennyiben nincs párod, egy titokzatos idegen tetszik meg. Noha semmit sem tudsz róla, olyan érzésed lehet, mintha már ismernéd. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Nálad most minden a szerelem körül forog. Akár egyedül vagy, akár kapcsolatban élsz, fordulatra számíthatsz. Kedveseddel végre tisztázódik egy régi félreértés, és ezzel harmonikusabb folytatás veszi kezdetét köztetek. Az új időszak mindkettőtök számára örömteli és üdítő lehet. Ha nincs kapcsolatod, most egy olyan férfi kezdeményezhet nálad, aki első látásra megtetszik. Lehet, hogy végre elérkezik az új szerelem? Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük