Heti horoszkóp június 14-től 20-ig: a Halak szerencsés, a Nyilas szerelmes lesz

A következő napokban sokak mellé odaszegődik a szerencse.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy mennek a napok és a hetek, egyre forróbb a nyár, és egyre felmelegednek a szívek is: a szerelem lassan bekúszik az arra nyitottak szívébe.

Most nemcsak az izgalmasabbá váló szívügyeknek örülhetünk, hanem a szerencsének is. Sokak számíthatnak Fortuna váratlan segítségére, illetve a pénzügyek terén is várható kedvező fordulat.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A következő napokban váratlan sikernek örülhetsz a munkában. Bár meglepődsz, mégis nagy büszkeséggel tölt el, hogy elismeréssel illetik a törekvéseidet. Pároddal egy hamarosan esedékes utazás, illetve kisebb kiruccanás ad izgalmas témát. Ha nincs párod, egy régi jelölted bukkan fel ismét a láthatáron. Sokat változott, ami elgondolkodtathat. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Új kihívás elé nézel a karrier terén, ami nagy várakozással tölt el. Noha a terep relatíve ismeretlen lehet, mégis magabiztosan veszed a megpróbáltatásokat. Kedveseddel sokat mélyül most a kapcsolatotok, mert több időtök lesz kettesben, és lehet egy-egy komolyabb beszélgetésetek. Ha szingli vagy, megpillantasz valakit, aki első látásra elvarázsol. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A héten számodra minden a szeretetről és szerelemről szól. A hozzád közel állókra sokkal több időt és figyelmet szánsz, aminek a pozitív hatásait azonnal meg is érzed. Kedvesed is nagyra értékeli, ha többet tudtok egymással foglalkozni. Mindez harmóniát visz kapcsolatotokba. Amennyiben nincs párod, egy új hódolód akad a napokban. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Kissé szétszórt lehetsz, ezért kis híján kellemetlen helyzetbe kerülsz a munkahelyeden. Csak a szerencsén és a lélekjelenléteden múlik, hogy elkerülöd a bajt. Kedveseddel egy közös program ígér sok romantikát és kellemes élményeket, emlékeket. Ha még nincs párod, exedről tudsz meg egy érdekes információt, ami nagyon meglep. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, aminek a teljesítéséért talán mindent megtennél, mégsem biztos, hogy siker koronázza a próbálkozásaidat. Ne szomorkodj, a szándék a lényeg. Kedveseddel közösen oldotok meg egy váratlan problémát, ami újfent bizonyítja, milyen remek csapat vagytok. Szingliként az online ismerkedés hozhat sikereket. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Örömhírt kapsz, ami egész hétre mosolyt csal az arcodra. Mások is észreveszik ragyogó jókedved. Kedvesed szinte újra beleszeret a ragyogásodba, ráadásul most egy remek ötleted is támad, amit jó eséllyel nagyra fog értékelni. Ha még várod a párod, titkos hódolód végre a tettek mezejére léphet, és randira hív. Sejted már, hogy vajon ki lehet ő? Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valakiben, akit korábban nem igazán kedveltél, pozitívan csalódsz. Az illetővel most új alapokra helyezhetitek a viszonyotokat. Kedveseddel szóba kerülhet a közös jövő, a róla alkotott kép pedig mindkettőtöknél szerencsésen hasonló. Ha még egyedülálló vagy, egy barátnőd ismerősén akad meg a szemed, akit eddig még nem láttál. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Pénzügyeid egyre stabilabbá válnak, ami magabiztosságot ad számodra az anyagiak terén. Most egy nagyobb megtakarítást is elkezdhetsz, amennyiben ilyet terveztél. Pároddal kevesebb időtök lehet kettesben, ám ezek az órák alkalomról alkalomra minőségiek lehetnek. Ha még szingli vagy, sokat gondolhatsz egy bizonyos titokzatos illetőre. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy olyan problémára találsz megoldást, ami jó ideje zavaró tényező volt a számodra. Ez rendkívül feldob, és a munkában is motiválhat. Kedveseddel felizzik köztetek a levegő, kapcsolatotok, érzelmeitek a kezdeti időket idézik. Most sokat romantikázhattok kettesben. Ha még várod a párod, akkor egy flörtnek induló apróságból lehet most nagy szerelem. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Ezen a héten kissé lobbanékony lehetsz, amit részint a változó időjárásnak, részint a körülötted változó dolgoknak tudhatsz be. Légy türelmes magadhoz és másokhoz. Szerelmeddel félreértés kerekedhet, de ha meghallgatjátok egymást, akkor nem lesz nagyobb veszekedés. Ha még várod a párod, egy régen kikosarazott illető próbálkozhat nálad újra. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Új feladattal bíznak meg a munkában. Bár a dolog kedvedre való, mégis egy kis félelemmel foghatsz bele. Higgy magadban, hiszen akkor várhat siker. Amennyiben párban vagy, egy régi konfliktus merül fel újra, de ezúttal sikerül is tisztázni a dolgot. Ha még egyedülálló vagy, két férfi is megtetszik, akik közül nem lesz könnyű választani. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Rád kacsint a szerencse! Most egy jó döntésnek hála szerencsésen megúszol egy kellemetlen helyzetet a munkában. Ha nem így lenne, annak akár komolyabb következményei is lehetnének. Párodról egy meglepő dolog derül ki, aminek hála még közelebb érezheted őt magadhoz, mint eddig. Ha még szingli vagy, az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Ezt is szeretjük