Heti horoszkóp április 5-től 11-ig: a Szűz előbbre lép, a Skorpió jó hírt kap

A héten sokak számára új utak nyílnak meg.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha a húsvét rendhagyó is idén, mégis lelki feltöltődést hozott sokak számára, így energikusan és mosolygósan telhet az elkövetkezendő hét.

A horoszkóp szerint a napokban szakmai előbbre lépés, pénzügyi fordulatok, jó hírek és szerelmi fejlemények is várhatók. Lesznek, akik előtt új utak nyílnak meg - kérdés, hogyan döntenek: rálépnek, vagy sem? 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Tavaszi hangulatban pezsegsz nap mint nap, és környezeted nem győzi csodálni kisugárzásod. Szerelmed szinte újra beléd szeret, és bókok tengerével halmozhat el. Ha egyedülálló vagy, vonzerődnek ugyancsak hasznát veszed. Valaki, aki régóta tetszik, most felfigyelhet rád. Ehhez akár egy profilképcsere is elég lehet, ha nem találkoztok mostanság. Jó esély van rá, hogy végre elindulhat a közös történetetek. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Új lehetőség nyílik meg előtted. Talán nem is számítottál rá, mégis egykettőre belelkesülsz. Érdemes hideg fejjel is végiggondolnod, mi következik ezután, de még úgy is dönthetsz, rálépsz erre az új útra. Ha nincs párod, most különösen vonzó a kisugárzásod a férfiak szemében. Valaki titkon kiszemelhet magának, és hamarosan elő is állhat egy randi ötletével. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeid stabilizálódni látszanak. Bár ez megnyugtathat, igyekezz tudatosan kezelni az anyagiakat. Ha most féktelen vásárlásba fogsz, hamarosan bánni fogod a felelőtlen döntéseket. Szíved szerelme titkolózónak tűnhet, valójában csupán kissé elfoglalt lehet. Bátran beszéld meg vele aggodalmaid. Ha nincs párod, egy új jelölt lép színre, aki azonnal elrabolja a szíved. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valaki a tanácsodért folyamodik, ugyanis olyasmiben kell döntenie, amiben jártas, tapasztalt vagy. Számodra is öröm, hogy segíthetsz. Ha szerelmeddel közösen elvégzendő munkát terveztek a hétre, akkor az nagyszerűen és gördülékenyen alakulhat. Amennyiben nincs párod, valaki váratlanul bevallhatja, hogy vonzónak talál, és randira is hívhat. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Több énidőre lenne szükséged, amire a feszültségből, ingerültségből is következtethetsz. Olvasgass, sétálj egyet, vagy jógázz, hogy a lelked feltöltődhessen. Szerelmeddel most még nagyobb az egyetértés, mint máskor, így remekül működtök együtt, és egy hirtelen jövő galibát is hamar megoldotok. Szingliként most igazán érdemes egy randiappon nézelődnöd! Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Elindulhatsz a régóta kitűzött álmod felé vezető úton, ami rendkívül motiválttá és lelkessé tesz. Tele vagy tervekkel, és szinte nehéz eligazodnod, mit mi után kezdj el megvalósítani. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott, de fontos, hogy kettesben is töltsetek el némi időt. Ha nincs párod, egy férfi barátod közeledését tapasztalhatod, de egyelőre bizonytalan lehetsz. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Új munkalehetőség kerül a látóteredbe, de bizonytalan lehetsz, hogy jelentkezz, vagy sem. Bármilyen kecsegtető is, mindenképp légy megfontolt. Hallgass megérzéseidre, de ne félj meglépni a változást, ha vonz a dolog. Szerelmeddel, hála egy nagy beszélgetésnek, új dolgokat tudtok meg egymásról, és közelebb is kerültök. Ha még nincs párod, valaki leplezetlenül flörtölhet veled. Vajon többet is akar? Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Jó hírekkel kezdődik a heted. A dolog egy számodra fontos tervet érint, aminek a megvalósításához most egy lépéssel közelebb kerülhetsz. Szíved választottja és közted kis féltékenység üti fel a fejét, de csak úgy számolhatjátok fel, ha őszintén elbeszélgettek. Ha nincs párod, jelölted körül egy másik nő mozgolódhat. Ne bosszankodj, nem feltétlenül ezen fog múlni, ki nyeri el a szívét. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Munkakörödben megbíznak egy fontos feladattal, ami elsőre megijeszthet. Légy bátor, és bízz magadban, hiszen a nagyobb feladatok súlya alatt sokat tanul az ember, ráadásul magabiztosabbá is válhatsz. Hamar kiderül, hogy minden flottul megy majd. Aggodalomra semmi ok. Szerelmeddel a humor jegyében telik a hét. Ha nincs párod, vicceiddel fogsz meg egy helyes pasit. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Kreatívabbik éned bújik elő belőled, ám az alkotás csak akkor sülhet el jól, ha kellően előkészülsz, mielőtt hozzáfognál. Kedveseddel egy, a távoli jövőben megvalósítható tervetek fogalmazódik meg, és izgalmas beszédtémát ad. Ha nincs kapcsolatod, most megfogalmazódik benned, hogy valójában kire és mire is vágysz. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy régi ismerősöd keres fel levélben vagy telefonon, akitől olyasmit hallasz, amire semmi esetre sem számítottál volna. Ne aggódj, a dolog nem érint kellemetlenül, csupán meglep. Szerelmeddel a nosztalgia jegyében telik a hét. Több kedves emléketek is felidéződik. Ha nincs párod, egyik régi, plátói szerelmed jut eszedbe. Talán nem is véletlenül. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Nálad most minden a szerelem körül forog. Akár párban vagy, akár egyedülállóként várod a párod, gondolataid java részét a szívügyek teszik ki. Kedveseddel fontos megbeszélnivalód lehet. Erre a héten sor is kerülhet. Egyébként harmonikusan telnek napjaitok. Ha szingli vagy, az online társkeresés hozhat számodra sikereket. Lehet, hogy nincs is olyan messze egy új kapcsolat. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük