Heti horoszkóp október 5-től 11-ig: a Skorpió a pénzben, a Halak a szerelemben szerencsés

Eseménydús és motiváló energiáktól gazdag hét elé nézünk a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elérkezett a varázslatos október, az esztendő egyik legromantikusabb hónapja. Lassan pirosba és barnába fordulnak a falevelek, ideális helyszíneket teremtve a kellemes őszi sétákhoz.

A heti horoszkóp szerint a napokban rengeteg szingli életében következhet be olyan változás, aminek köszönhetően rövidesen már nem is egyedül indul ezekre a sétákra. A hét a pénzügyekben is szerencsés lehet.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét munkád kapcsán. Talán egy várva várt pozitív eredmény? Esetleg egy kedvező ajánlat? Bármiről is legyen szó, új lendületet ad. Pároddal több közös program megszervezése lesz esedékes, ami próbára teszi kompromisszumkészségeteket. Szingli vagy? Egy titkos hódolóra teszel szert, aki már a kezdeményezést tervezi. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Nyugodt és kellemes lehet a heted, minden annak rendje és módja szerint haladhat, a maga medrében. Ez az állapot egy kis lelki feltöltődést is ad, és kreativitásod kibontakoztatására inspirál. Kedveseddel egy pénzügyi kérdésben kell közös nevezőre jutnotok, ami gördülékenyen mehet. Egyedülállóként valaki rég óta rejtegetett vonzalmáról vallhat neked. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Most szabad levegőre vágyhatsz, és talán nehezebben telnek a munkával töltött órák. Próbáld valahogy átvészelni, esetleg találj ki magadnak valamilyen jutalmat a napok végére, például kedvenc nasid vagy egy kellemes séta jó motiváció lehet. Szerelmi életed meglepetést tartogat: egy rég remélt dolog valósulhat meg egyedül és párban is. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Nem várt kiadás tizedelheti meg a költségvetésed, ami nem érint túl jól, viszont hamar rájössz, hogyan jöhetsz ki mégis úgy a dologból, hogy költségvetésed stabil maradjon. Pároddal egy, a távoli jövőben esedékes esemény megszervezése ad izgalmas, közös témát. Ha nincs kapcsolatod, egy jóképű idegenen akad meg a szemed, aki kíváncsivá tesz. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valami nem jön össze, de hamar meglátod, miért jössz ki később jobban a dologból, éppen ennek köszönhetően. Így máris inkább kihívásként fogsz tekinteni a helyzetre. Szerelmeddel romantikus hetetek lehet, többet bókolhat neked, mint eddig bármikor, és neked is örömet okozhat kifejezni felé őszinte érzelmeid. Szingliként az online ismerkedés ígérhet randit. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Régi ismerősöddel futsz össze, akitől váratlan, téged is érintő információt hallasz. Szerelmi életedben minden pozitívan alakul. Bár kedveseddel lesz egy nézeteltérésed, ez felszínre hoz egy olyan sérelmet, amit már át kellett volna beszélnetek, így végül a konfliktus hasznotokra lesz. Egyedülálló vagy? Felbukkan egy helyes pasi, akit régről ismertél, és találkozóra hívhat. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Nagyobb a kitartásod és az akaraterőd, mint máskor. Érdemes kihasználnod ezeket a jó energiákat, és belefognod a tanulásba, sportba. Most lehet elég lendületed hozzájuk. Ha párkapcsolatban élsz, kedvesed a tanácsod kérheti egy magánéleti kérdésben. Nincs párod? Egy útba igazítást kérő idegennel perzselő, ám kérészéletű flörtbe keveredsz. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Pénzügyeid szerencsésen alakulnak, köszönhetően egy korábbi, jó döntésednek. Méltán és okkal leszel büszke megfontoltságodra. Párod egy reakciója nagyon meglephet, és alapjaiban változtatja meg - jó irányban - a róla alkotott képed. Ha nincs párod, egy olyan férfi kezdeményez nálad, aki nem az eseted, mégis megfog: randira is sor kerülhet. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Karrieredben változás jöhet, ugyanis kapsz vagy találsz egy csalogató álláslehetőséget. Felmerül benned a váltás gondolata, de mindenképp légy megfontolt a végső döntés meghozatalában. Szerelmeddel kis féltékenység adódhat, ami rávilágít, mennyire ragaszkodtok egymáshoz. Nincs párod? Exed vagy régi jelölted kezdhet ismét foglalkoztatni. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A napokban olyan plusz elfoglaltságod akad, amit nem mindig lesz egyszerű összeegyeztetni teendőiddel. Megrövidülő szabadidőd miatt stresszesebb lehetsz, ezt mozgással, relaxációval sikerülhet levezetni. Pároddal ugyan kevesebbet lehettek kettesben, de az együtt töltött órák minőségiek lesznek. Szingliként valaki titkon kiszemel magának. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Valakitől szívességet kérsz, ám nem egészen az elképzeléseid szerint teljesíti azt. Nézd a jóindulatát, és kis töprengéssel arra is hamar rájössz, hogyan oldd meg más úton a dolgot. Szerelmeddel nagyszerű együttműködésben oldotok meg egy adódó nehézséget, ami újfent bizonyítja, milyen remek csapat vagytok. Ha még egyedülálló vagy, egy randioldalon vár siker. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Munkád kissé háttérbe szorul a magánélet mögött, de igyekezz koncentrálni, mert valamit elbaltázhatsz vagy elfelejthetsz. Párkapcsolatodban szinte izzik a levegő, és jövőbeni terveitek kerülnek szóba. A közös elképzelések még közelebb visznek titeket egymáshoz. Ha nincs párod, olyasvalaki lép színre, akiben a nagy Őt remélheted: a szimpátia kölcsönös lehet. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük