Heti horoszkóp január 6-tól 12-ig: az Ikrekbe beleszeretnek, a Vízöntő fontos elhatározásra jut

Az év kecsegtetőnek tűnik, erre bizonyíték a következő hét is.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre inkább magunk mögött hagyjuk az ünnepeket, így lassan mindenki újult erővel tekinthet előre az új esztendő felé. A január eleje sokak számára tervezgetéssel telhet.

Természetesen érdemes a realitások talaján maradni, bár a horoszkóp szerint van ok bizakodónak lenni: a szerelemben sokaknak nagyszerűt ígér!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Valaki ígéretet tesz neked, hogy besegít valamiben, segítsége pedig valóban nagyon hasznos lenne: ha úgy tűnik, idővel mégis elfelejtené, bátran emlékeztesd! Párod megértéssel fogadhatja, ha most munkád miatt nem érsz rá a szokásos módon. Ne aggódj, csak beszéljétek át, minden rendben van. Szingliként régi jelölted kezdhet újra érdekelni. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Munkahelyeden izgalmas feladatot kaphatsz, ami nemcsak motivációt ad, de a tapasztalataidat is nagy mértékben gyarapítani fogja. Kedveseddel sok tervetek lehet az évre, melyek közt akadhatnak egész nagyszabásúak is. Szingliként óriási fordulat jöhet életedben: most jöhet életedbe a nagy ő. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Nálad most minden a szerelemről szól. Párod részéről még intenzívebben tapasztalhatod gyengéd érzelmeinek minden rezdülését, és csak lesheti kívánságaid. Ha egyedülálló vagy, egy férfi, akit korábbról ismersz, szerelmet vallhat neked. Bár érzelmei nem régiek, annál mélyebbek lehetnek. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Magánéletedben érdemes lenne rendet tenni és kiiktatni minden olyan tényezőt, ami zavaró, nyomasztó a számodra. Ha mérgező emberekről is szó van, akkor érdemes azon is elgondolkodni, velük mit kezdj. Szíved választottja segíthet neked egy felmerülő kérdésben vagy problémában. Ha nincs párod, segítségkérés közben pattanhat fel egy szikra közted és egy pasi közt. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Az ünnepi hajrá után végre szabadnak érezheted magad, és adódhat is módod lazítani. Igaz, valaki harmadikként próbálhat belerondítani párkapcsolatodba, de a ti szerelmetek jóval erősebb annál, mint hogy labdába rúgjon. Ha még keresed a nagy őt, most járj nyitott szemmel, mert szembe is jöhet. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Jó hírekkel indul a hét. Az év további részére vonatkozóan remek lehetőség állhat előtted. Fontold meg a feltételeket! Szerelmed egy titkára derülhet most fény, amire talán álmodban sem gondoltál volna. Ha nincs párod, jelöltedről tudhatsz meg egy kulcsfontosságú információt. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valaki szívességet kérhet tőled. Örömmel ajánlhatod fel jelenléted, de ne feledd azt sem, ha viszont is lenne mit kérned. Párod egy kissé elfoglalt lehet most, így viszont több időd lehet magadra. Ezt éld meg jól, és töltődj fel. Ha egyedülálló vagy, magányos napjaid szebbek lesznek, ha egy jó kis programot szervezel. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Két szék közt a pad alá eshetsz, ha nem hozol idejében döntést. Ha tanácstalan vagy, kérdezz meg egy tapasztaltabbat! Karácsony és szilveszter elmúltával azt kívánhatod, jövőre is pároddal, illetve már majdani pároddal lehess az ünnepekkor. Szedd össze, mi értékes neked a szerelemben! Ez segíthet a célod elérésében. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Öröm ér a hét elején, a hét második felében pedig egy próbálkozásod siker koronázza. Heted nagyszerűen alakul, még sok ilyet kívánhatsz az évre. Kedveseddel sok időt lehettek kettesben, amire most, a sok rokonnal, baráttal töltött nap után szükségetek is lehet. Szingli vagy? Izgalmas flörtbe bonyolódhatsz a hét végén. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Máris megfontolhatod az újévi fogadalmad. Ne éld meg kudarcként, inkább egyfajta módosításnak vedd: ahhoz, hogy meg tudd valósítani, a realitások talaján kell maradj. Szerelmed jó hírekkel állhat eléd, de ha a reakciód, ha nem lesz kifejező, abból kisebb vita lehet. Egyedülálló vagy? Barátnőd ismerőse vet szemet rád. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy dolog kapcsán, ami régóta a levegőben lógott, végre elhatározásra juthatsz. A kérdésben egy hozzád közel álló illető lehet a segítségedre. Kedveseddel év eleji utazást fontolgathattok, vagy neked juthat eszedbe felvetni. Kiváló ötlet az ünnepi hajtás után! Ha nincs párod, egy barátnős út merülhet fel. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Egy pénzügyileg ígéretes helyzet bontakozhat ki, de mégse légy megfontolatlan: akkor jössz ki jól, ha átgondolod a dolgot. Párod kissé féltékeny lehet, de ha megbeszélitek, nem lesz hosszú távú sértődés a dologból. Szingli vagy? Nézz szét egy online társkeresőn! Titokzatos idegent jósolnak a csillagok. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük