Heti horoszkóp deccember 9-től 15-ig: a Kost öröm éri, a Vízöntő szerelmes lesz

Pozitív hetet jósol a heti horoszkóp, főleg szerelmi téren.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lassan december közepéhez érünk. Egyre közelegnek az ünnepek, így a legtöbben sok időt szánnak az előkészületekre. A szívügyek mindeközben most is utat törnek maguknak a mindennapok sűrűjében.

Sokak életébe érkezhet e téren pozitív fordulat. Szerelem első látásra, barátságból kibontakozó szerelem, de akár egy vonzó idegen is várható a napokban. A heti horoszkóp elárulja a részleteket, ahogy azt is, minek örülhet a Kos vasárnapig.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Öröm érhet a héten, méghozzá egy számodra igen fontos vonatkozásban. Lehetséges, hogy a dolgot már szinte elengedted? A sors kereke most számodra kedvező fordulatot vehet. Szerelmeddel harmóniában telhet a hét egy apró félreértést leszámítva. Egyedülálló vagy? Régi párod, jelölted kérhet egy új esélyt tőled. Heti horoszkóp »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Kiegyensúlyozott és nyugodt lehetsz a héten. Most mindent, ami eddig kérdést jelentett, sokkal tisztábban láthatsz, és esetleges problémáidra is jó eséllyel születhet megoldás a fejedben. Szíved szerelmével a jövőre vonatkozó fontos kérdést tisztázhattok. Ha szingli vagy, most akár a nagy ő is felbukkanhat. Heti horoszkóp »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Pénzügyeid remekül folyhatnak, ami az ünnepek előtt kifejezetten megnyugtató a számodra. Most sok jó ötleted támadhat, kit mivel lepj majd meg. Egy ajándékon azonban érdemes alaposabban is elgondolkodnod. Szerelmi életedben rég remélt pozitív esemény érkezhet el egyedül és párban is. Heti horoszkóp »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Valaki, akire számítottál, nem tesz meg valamit, esetleg elfelejti. Ami ebből következik, az némiképpen megnehezíti a dolgod, de hamar feltalálod magad, és frappánsan megoldod a helyzetet. Pároddal több időtök juthat egymásra, amire most nagy szükségetek is van. Szingli vagy? Egy kis plusz énidőtől sugárzó leszel a pasik szemében. Heti horoszkóp »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Könnyed és gondtalan heted lehet. Most bármi is történjék, nem veszed a lelkedre, sőt, egyre csak energikusabb és magabiztosabb leszel. Szíved választottjával oldódhat egy régebbi feszültség. Ha nincs párod, egy régi szerelmed bukkanhat fel a láthatáron, és váratlan érzéseket kelthet. Heti horoszkóp »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A karácsonyi készülődésben nagyot ugorhatsz a héten. Sok mindent befejezel, amit szerettél volna elintézni, és ez elégedetté tehet. Kedveseddel egy, a közeljövőben esedékes utazásról eshet szó, és izgalmas készülődés veheti kezdetét. Ha nincs párod, egy férfiismerősöd részéről tapasztalhatsz egyelőre bizonytalan jeleket. Heti horoszkóp »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Túl sokáig morfondírozhatsz valamin, ami végül kicsúszhat a kezeid közül. A megfontoltság fontos, de inkább a belső hangra figyelj, mint más külső tényezőkre! Pároddal fellobban köztetek a szerelem lángja, és még szorosabbra fűződhet viszonyotok. Ha szingli vagy, első látásra tetszhet meg egy új ismerős. Heti horoszkóp »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Szívességet kérhetnek tőled, de nem biztos, hogy tudod teljesíteni. Szólj az illetőnek idejében, ne hagyd őt pácban! Ha van kapcsolatod, egy fontos kérdésben lehet szükséges egyeztetnetek. Jól fog jönni a kompromisszumkészségetek. Ha egyedülálló vagy, az online ismerkedésnek érdemes adnod egy sanszot. Heti horoszkóp »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ráébredhetsz, hogy valamit elhibáztál. Ha beláttad, akkor ideje helyrehozni. Párkapcsolatodban romantikahegyekre számíthatsz. A téli vásár hangulatos programokra ad alkalmat. A kettesben töltött idő amúgy is rátok férhet. Szingliként az adventi forgatagban összeismerkedhetsz egy helyes pasival. Heti horoszkóp »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Kissé szétszórt lehetsz, hiszen az ünnepek közeledtével megannyi tennivaló forog a fejedben. Ha jól átgondolod, mit és hogyan csinálj, akkor tisztábban láthatod napirended. Szerelmed kis féltékenységet mutathat egy férfi miatt, aki a környezetedben mozog. Ha nincs párod, titkon valaki azt tervezheti, randira hív. Heti horoszkóp »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Közelgő karácsony ide vagy oda, nálad nem az ajándékvásárlás, hanem a szerelem kerül középpontba. Párban mélyebb beszélgetések várhatnak, melyek során nemcsak az érzelmek, de a távolibb jövő is szóba kerülhet. Ha egyedülálló vagy, most jöhet a fordulat: valakivel, akit újonnan ismersz meg, végre sínen lehet minden. Heti horoszkóp »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Sok mindent tervezhetsz a hétre, de sajnos nem mindenre jut idő. Érdemes reálisabban átgondolnod és priorizálni, mit mi után csinálj. Kedveseddel öröm lehet a közös ünnepvárás. Vidám, gyermeki bolondozással telhet a hetetek jelentős része. Szingli vagy? Egy férfit a humoroddal sikerülhet teljesen lebilincselni. Heti horoszkóp »

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük