Heti horoszkóp november 11-től 17-ig: a Halak pénzhez juthat, a Kos újrakezd

Az idő hűvösre, a mindennapok eseménydúsabbá válnak.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az őszi idő sokaknak nem a kedvence, de az esős, szürke időjárást magasan legyőzik a mindennapok fordulatos eseményei. Most a pénzügyek és a szerelem is újdonságot tartogatnak.

Egészen vasárnapig a munka, a pénzügyek, illetve a magánélet terén is kedvező változásokat remélhetünk. Részletek a horoszkópban!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Nagy tervek születhetnek meg a fejedben ezen a héten. A változás, amit szomjazhatsz, most megvalósulhat: akár a karrierben, akár másban kezdenél új lappal, most egy lendületes indulásra számíthatsz. Pároddal egy kellemes társaságban töltött programot hozhat a hét, szingliként pedig egy barátnős estén nyílik lehetőség ismerkedni. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Valamihez, amit szinte már feladtál, egy lépéssel közelebb kerülhetsz. Ez a szerencsés fordulat egészen felvillanyoz és lelkesít téged. Párkapcsolatodról se feledkezz meg ugyanakkor, hiszen konfliktushoz vezethet, ha nem kommunikálsz arról, mi egyéb igényli még a figyelmed. Szingliként az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Rég nem látott ismerősödbe botlasz, aki váratlan dolgot mesél neked. Kissé még fel is kavarhat a dolog, de szerencsére hamar visszanyered a nyugalmad. Kapcsolatodban harmónia honol, ami minden máshoz egy pozitív és stabil hátteret ad. Ennek köszönhetően kitartó és energikus lehetsz most. Szingli vagy? Valaki titkon kiszemel magának. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Egy rég nem látott rokonnal, ismerőssel, exkollégával futhatsz össze. A találkozás nemcsak örömödre szolgál majd, de lehetőséget ad arra is, hogy megújítsátok viszonyotokat. Szerelmeddel egy utazás vagy rövidebb kiruccanás ötlete merül fel, de a szervezés kicsit időigényes lehet. Egyedülállóként első látásra tetszhet meg valaki. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét, és ez mosolyt is csal az arcodra egészen vasárnapig, de talán még azután is. Számodra fontos dologról lehet ugyanis szó, mely előremozdítja az életed. Kedvesed érdekes ötlettel rukkolhat elő, ami elsőre kivitelezhetetlennek tűnhet. Ha egyedülálló vagy, egyik exed bukkanhat fel ismét a láthatáron. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Heted fókuszában a munka áll, most ugyanis lehet valami, ami több odafigyelést, időt és még nagyobb precizitást igényel. Helytállásod elismeréssel nézheti a főnököd, és ennek hangot is adhat. Kapcsolatodban némi alaptalan féltékenység bizonyítja egymás iránti elkötelezettségeteket. Szingli vagy? Riválisodra ismersz egy nőismerősödben. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Pénzügyeidben kis nehézség támadhat, de azonnal észbe kapsz, és tökéletes tervet készítesz. Talpraesettségednek hála, simán veszed a kanyart. Szingliként sokat gondolhatsz egykori exedre vagy régi jelöltedre, és még az is felmerülhet benned, hogy megkeresed. Egyedülállóként egy férfi barátod kezdhet jeleket küldeni feléd. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Vonzó kisugárzásod népszerűvé tesz az ellenkező nem szemében, és ezt bizonyára magad is észreveszed. Más nők részéről mindeközben féltékeny pillantásokat gyűjthetsz be. Párkapcsolatodban apró vita adódhat párod féltékenysége miatt, de ha igyekszel megnyugtatni, hamar elillan. Szingliként váratlanul leszólíthat egy helyes pasi. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Munkahelyeden már-már kaotikus állapotok uralkodnak, de hála egy kollégádnak, akivel remekül működtök együtt, végül minden flottul mehet. Pároddal ötletgazdagok lehettek, most programok sokasága jut eszetekbe. Csak győzzétek megszervezni! Szingliként kissé nehezebb lehet most egyedül: adj egy sanszot a netes társkeresőknek! Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Rokonod kéri a tanácsod valamiben, de sajnos nem biztos, hogy abban a dologban jártas vagy. Inkább segíts azzal, hogy beszélgetsz vele, és esetleg bemutatod egy hozzáértő ismerősödnek. Pároddal elő kell vennetek kompromisszumkészségeteket egy közös döntésben. Ha nincs párod, két pasi közt vacillálhatsz, ideje dönteni! Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Mivel tanácstalan vagy egy fontos kérdésben, segítségért kellhet folyamodnod. Szerencsére akad valaki a környezetedben, aki éppen alkalmas lehet erre a feladatra. Pároddal több romantikázásra nyílik alkalmatok a héten, mert több időtök lehet kettesben. Ha nincs párod, érdekes információ jut a füledbe a jelöltedről. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Pénzügyeidben pozitív fordulatra számíthatsz. Egy bizonyos összeg üti a markod, mely származhat munkahelyi bónuszból, de akár egy régi kölcsönt is törleszthetnek neked. Az sem kizárt, hogy az utcán találsz valamennyi pénzt. Szerelmi életedben egy régen remélt örömteli fordulatra számíthatsz, mely párban egy közös döntéssel is társulhat. Horoszkópos ékszerek »

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük