Heti horoszkóp november 4-től 10-ig: a Kosnak titkos hódolója akad, a Skorpió szerencsés a pénzügyekben

A héten a pénzügyek és a szívügyek is napirendre kerülnek.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elérkezett a november, az év azon szakasza, amikor mindenki egy kicsit begubózik, bevackol a meleg szobában, és forró tea gőze mögé bújva figyeli a világ eseményeit.

A sors kereke azonban most sem áll le, tovább forog, és főként a szívügyekben, illetve a pénzügyekben hoz újdonságot. A heti horoszkópban következnek a részletek.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Nálad most minden a szerelem körül forog. Kapcsolatodban sok romantikára és szerelmes vallomásra számíthatsz. Szingliként azonban olyasvalaki táplálhat irántad gyengéd érzelmeket, aki egyelőre nem fedi fel magát. Türelem, egy kis idő, és megtudod, ki ő. Talán már van is sejtésed róla. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Két szék közt a pad alá eshetsz, ha nem vigyázol. Döntéshelyzetbe kerülhetsz, az idő pedig sürget. Párkapcsolatodban egy közös utazás gondolata merülhet fel, ami izgalmas készülődésre ad alkalmat. Ha egyedülálló vagy, az említett döntéshelyzet két újonnan felbukkanó pasi közti választás is lehet. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Valaki a környezetedben megérdemelné elismerő szavaid, hát ne fukarkodj velük. Neked is jól fog esni, ha kinyilvánítod a gondolataid, magad is gyarapodsz ezzel. Szerelmeddel egy régi titkot oszthattok meg egymással, ami közelebb vihet titeket egymáshoz. Ha egyedülálló vagy, exed vagy korábbi jelölted léphet ismét színre. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Előfordulhat, hogy a füledbe jut egy téged érintő pletyka. A legjobb, ha nem veszed túl komolyan, hiszen a nagy védekezés olykor még mélyebbre taszítja az embert. Pároddal a humor jegyében telhet a hét, most szinte gyermeki könnyedséggel telnek napjaitok. Szingli vagy? Egyetlen mosolyodba kerül, hogy leszólítson egy pasi. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Munkahelyeden dicséretet kaphatsz, mert nagyon jól boldogulsz egy hirtelen felmerülő problémával. Kedvesed megoszthat veled valamit, amit eddig nem tudtál róla. Bizalma megtisztelő, egyúttal feléd irányuló szerelme jelképe is. Ha egyedülálló vagy, az online ismerkedésnek adj egy esélyt a héten, siker várhat! Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Szívességet kell kérned valakitől, ugyanis egy kibontakozó helyzetben egyedül nem biztos, hogy boldogulsz. Ne érezd magad kellemetlenül, de ne feledd, a köszönet ne maradjon el. Párkapcsolatodban szinte pattognak a szikrák, csak úgy lángolnak a szexuális energiák. Szingliként is tetőfokára hág vonzerőd. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valakiről kínos információ jut a birtokodba. Próbáld minél diszkrétebben kezelni, pletykálkodni nem kifizetődő, és nem is túl szép dolog. Ha párban vagy, egy kellemes program várhat titeket a héten baráti vagy családi körben. Ha nincs párod, akkor egy barátnős estén nyílhat alkalmad ismerkedni. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Pénzügyeid remekül alakulnak a héten. Egy borsos számlától is megszabadulhatsz. Kedveseddel több alkalmad nyílhat kettesben lenni, mint máskor, amire nagy szükségetek is van. Sétáljatok az őszi parkokban, iszogassatok forró csokit, romantikázzatok! Szingliként most kicsit nehezebb lehet egyedül, de kitartás: a szerelem közeleg. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Valaki szívességet kérhet tőled, neked pedig kész öröm lesz, hogy segíthetsz. A hálálkodás már-már zavarba is ejthet, de az illető számára sokat jelenthet a dolog. Szerelmeddel kisebb vita várhat, de hamar elmúlnak a fellegek a fejetek fölül. Ha nincs párod, kéretlen udvarlód akadhat, akit határozottsággal sikerül leépíteni. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Amit halogattál, a héten végre elintézheted, és utoléred magad. Okkal lehetsz büszke magadra, hétvégére pedig jön a megérdemelt nyugalom. Szíved választottja felbosszanthat. Ne tartsd magadban, amit gondolsz, ez végül még javít is kapcsolatotokon. Ha nincs párod, egy férfi barátod kezdhet más szemmel nézni rád. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét. Nem hiába ül mosoly az arcodra az elkövetkezendő napokra. Jókedved másokra is átragad, szívesen tartózkodnak a társaságodban. Szerelmeddel sok kellemes óra várhat kettesben, és egy nagyobb szabású baráti, családi program is. Szingli vagy? Új jelölt tetszhet meg a napokban. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Napjaid nyugodtan telnek, de ne aggódj, ez nem a vihar előtti csend. Inkább a lelki elmélyülés ideje, és hogy egy kicsit átgondold az életedben a dolgokat. Pároddal a kezdeti időket idéző vonzalom várhat, most szinte az egész külvilágot kizárjátok. Ha egyedülálló vagy, első látásra tetszhet meg valaki, és talán te is neki. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük