Heti horoszkóp október 14-től 20-ig: a Kos kihívás elé néz, a Halak új fejezetet kezd
Kalandosan folytatódik az ősz a heti horoszkóp szerint.

elozik
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tevékeny és kalandos hét elébe nézünk a heti horoszkóp szerint. Mind a munkában, mind a magánéletben nagy lendülettel zajlik az élet, és kihívást hozhatnak a következő napok.

Az ősz ezen időszaka mindeközben sokak számára új kezdetet is hozhat. Egy pozitívabb jövőt ígérő újrakezdést, ám az utat alaposan kell megválasztani.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden olyan hét elé nézel, ami egy nagyobb kihívást tartogat. Ha bízol magadban és képességeidben, nem hagy cserben sem a teherbírásod, sem az éberséged, sem a találékonyságod. Szerelmi életedben váratlan, pozitív meglepetés ígérkezhet egyedül és párban is. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó hírt kaphatsz a héten, ráadásul nem is egyszer, hanem mindjárt kétszer is. Ez jó alapot ad a derűs hangulatodnak, de szívügyeid tovább fokozzák. Pároddal szinte csak egymást látjátok most, harmónia és erős érzelmek jellemzik heteteket. Szingliként akad egy komoly esélyes, akivel randizhatsz is hamarosan. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Régi ismerősödbe botlasz, aki váratlan hírrel szolgál. Ennek hallatán fontos elhatározás születhet meg benned. Kedvesed kissé titkolózónak tűnhet, de ne légy gyanakvó: inkább beszélgess vele, talán csak egy munkaügy nyomasztja. Egyedülálló vagy? Két szék közt a pad alá eshetsz, ha nem döntesz a jelöltjeid közt. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Hét elején történhet egy váratlan esemény, melyben azonban, magad is meglepődhetsz, milyen remekül helytállsz. Ha van kapcsolatod, sok szó eshet közös jövőtökről ezen a héten. Ha nem vagy párban, akkor letisztulhat benned, kire vagy mire is vágysz pontosan. Ez egy ígéretes indulás. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Szívességet kérhetnek tőled. Ha van rá lehetőséged, ne utasítsd élből vissza. Az egymásnak nyújtott kölcsönös segítség szép dolog. Kapcsolatodban felmerülhet némi féltékenység, de hamar tisztázódhat a dolog, csak egy őszinte beszélgetés kell hozzá. Ha egyedülálló vagy, valakiben riválisodra ismersz. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Pénzügyeid remekül alakulhatnak még akkor is, ha a hónap második felébe léptünk. Most nagyon ügyesen gazdálkodhatsz, és így akár nagyobb összeget is félretehetsz a hónapban. Szerelmeddel egy közös esti program visz plusz színt hetetekbe. Szingliként az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valaki nem úgy végzi feladatait a munkában, ahogy kellene, és ez bosszanthat, hiszen sok minden rád hárul. Ne tűrj csendben, fejezd ki bátran, de finoman ellenérzéseidet. Párod fogadatlan prókátorként oszthat neked tanácsokat. Vigyázz, meg ne bántsd! Ha nincs párod, egy kéretlen hódolód akadhat. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Bár tudod, hogy tudnál segíteni valakinek, az illető elháríthat. Tartsd tiszteletben a meghúzott határokat. Talán végül ő keres meg téged. Pároddal szinte forr köztetek a levegő, turbékolásotokat nem csoda, ha irigyli környezetetek. Ha egyedülálló vagy, kisugárzásod rabul ejthet egy egyelőre titkon remélő férfit. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Szerencsésen zajlik a hét, második felét azonban beárnyékolhatják a munkában megszaporodó feladataid. Ne keseredj el, szívd fel magad! Kapcsolatodban romantikahegyek várnak, és egy fontos dolgot is tisztázhattok a közeljövőre nézve. Ha nincs párod, picit nehezebb most egyedül, de légy kitartó. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Új érdeklődés ébred benned, új hobbira tehetsz szert, amiben egy eddig kiaknázatlan tehetséged csillanthatod meg. Szerelmeddel egy utazás válik esedékessé, vagy merül fel témaként köztetek. Ha nincs párod, nagyon érdekelhet, illetve érdekelni kezdhet valaki. Küldj egy jelet, anélkül plátói marad. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Elvarázsolva nézheted az ősz szépségeit. Ha a természetbe vágysz, teremts erre lehetőséget a héten. A kikapcsolódás a magánéletben és a munkában is éreztetheti hatását. Kapcsolatod érzelemgazdag. Ha nincs párod, első látásra szerethetsz bele egy jóképű pasiba, aki újonnan kerül környezetedbe. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Talán a csendes ősz teszi, de szomjazol az újra. Ideje elővenned rég dédelgetett álmod, és belevágni, ha úgy látod, van esély a pozitív kimenetelre. Új fejezet indulhat életedben. Szerelmeddel kis féltékenységi vita adódhat, de hamar tisztázódik. Ha nincs párod, perzselő flört dobhatja fel a heted. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük