Heti horoszkóp augusztus 5-től 11-ig: a Mérleg a hobbijának élhet, a Szűzre rátalálhat a szerelem

Meglepetésekkel teli hetünk lesz.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szép augusztusi napokkal folytatódik a hónap. A csillagok állása szerint most sokakra rámosolyoghat a szerencse mind az anyagiak, mind pedig a szerelem terén.

Ez a hét tele lesz meglepetésekkel, így érdemes nyitott szemmel járni, és figyelni a jelekre.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A munkahelyeden lehetnek apróbb feszültségek, de ha nem ütöd bele az orrod mindenbe, akkor ezek a negatív energiák nem hatnak ki rád, így nyugodtan tudod végezni a munkád. Pároddal új élményeket tapasztalhattok meg a hétvégén. Ha szingli vagy, akkor a közösségi oldalon írhat rád egy ismeretlen. Vajon neked is szimpatikus lesz az illető?

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Ezen a héten igazán szerencsésnek érezheted magad, ugyanis javulhat az anyagi helyzeted. Ez annyira boldoggá tehet, hogy mindenki észre fogja venni a változást. Bókokban, dicséretekben részesülhetsz. Szerelmeddel még szenvedélyesebbé fordulhat a kapcsolatotok. Szingli vagy? Az egyik munkatársad figyelhet fel a szépségedre.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Te lehetsz a munka hőse, ugyanis a főnököd megbízhat egy komoly feladattal. Ha ügyesen veszed az akadályokat, a végén jutalomban részesülhetsz. Pároddal lehetnek összetűzések, de ha őszintén elmondjátok egymásnak a gondjaitokat, ismét béke lesz köztetek. Egyedülállóként egy izgalmas beszélgetésbe keveredhetsz egy idegennel. Vajon ő lenne az igazi?

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Végre több lehetőséged lehet kicsit magaddal is törődni, ami rád fért már egy ideje. Lehet, fel kellene fedezned egy idegen várost. Kedvesed most meglephet egy olyan hírrel, ami sorsdöntő lehet a kapcsolatotokban. Ha nincs szerelmed, akkor az egyik ismerősöd mutathat be egy rokonának, aki számodra is szimpatikus.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Több stresszesebb helyzetbe is belekeveredhetsz, de ha nem hévből cselekedsz, helyette megfontolod a döntéseidet, akkor előnyödre alakíthatod a szituációt. Pároddal most sokat javíthattok a kapcsolatotok kommunikációján. Szingliként az egyik régi ismerősöd kezdhet el komolyabban érdeklődni irántad. Lehet, mindig is megvolt köztetek a szikra?

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Most csak úgy ragyoghatsz a héten, ugyanis a munkahelyeden több sikert elérhetsz. Ráadásul a főnököd is elismerheti a teljesítményed. A pároddal kiegyensúlyozott maradhat a kapcsolatotok. Ha egyedülálló vagy, akkor most egy szórakozóhelyen lesz lehetőséged megismerni egy olyan személyt, akiről mindig is álmodoztál titokban.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A legkedvesebb hobbidnak jóval több időt szentelhetsz a héten, ezáltal sokkal kipihentebbnek érezheted magad. Szerelmeddel igazi, meghitt, romantikus pillanatokat élhettek át. Ha jelenleg nem dobogtatja meg a szívedet senki sem, akkor most egy új hódolód akadhat, aki elsősorban a humorával vehet le a lábadról.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A munka területén új kihívások elé nézhetsz, azonban ez ne riasszon el téged a feladatoktól. Ha megvan benned az elszántság és az alázat, sikerekben lehet részed. Pároddal többet beszélgethettek a jövőtökről, érdekes dolgokra jöhetsz rá. Szingli vagy? Egy volt szerelmeddel melegedhettek össze újra. Vajon megéri ismét egy párt alkotnotok?

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Úgy érezheted, hogy sokkal több felelősség zúdult a nyakadba a munkahelyeden, de ezt nem szabad tragédiaként felfognod. Ne feledd, ettől csak erősebb és tapasztaltabb leszel. Kedveseddel több időt szánhattok egymásra, így harmonikusabbá válhat a kapcsolatotok. Szingli vagy? Egy rokonod mutathat be az egyik ismerősének.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Pozitívabban láthatod most a világot, ugyanis egy régóta nyomasztó problémád megoldódni látszik. Örülj, hogy végre eggyel kevesebb súly van a válladon. Szerelmeddel most egy újabb szintre emelhetitek a kapcsolatotokat, ez pedig még inkább összekovácsolhat benneteket. Nincsen párod? Egy plátói szerelmed kezdhet el nyitni feléd.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Most találhatsz magadnak egy új elfoglaltságot, ami nagyon leköti a figyelmed. Sokat alkothatsz otthon, ez pedig feltölt majd téged energiával. Kedveseddel lehetnek apróbb vitáitok, de hamar megbeszélitek, mégis mi nyomja a másik lelkét. Ha még nem talált el Ámor nyila, akkor most egy beülős helyen figyelhet fel rád valaki.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Egyik családtagod kereshet fel, aki egy érdekes ajánlattal áll elő. Érdemes megfontolnod, hogyan is döntesz. Kedveseddel kicsit kevés időt tudtok együtt tölteni, de ez egyáltalán nem ront a kapcsolatotok minőségén, így aggodalomra semmi ok. Ha nincsen párod, akkor most egy társkereső oldalon figyelhetsz fel egy helyes fiatalemberre.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük