Heti horoszkóp július 8-tól 14-ig: a Kos a karrierben, a Skorpió a szerelemben megy egy lépést előre

Itt egy újabb csodás nyári hét, mely ezúttal fontos lépést tartogat.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A forró július folytatódik, és nem is akárhogy: sokan számíthatnak most előrelépésre a szerelemben. Legyen bár szingli vagy párban élő, ezt a hónapot bizonyosan szeretni fogja, akit érint a kedvező változás.

A karrier terén sem lesz minden a régi hó végére. Lesznek ugyanis olyan szerencsések, akik e téren mozdíthatják előre útjukat. A heti horoszkóp elárulja a részleteket.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Nálad ezen a héten a munka kerül fókuszba. Kitűzött célodhoz egy lépéssel közelebb kerülsz. Legyen az egy jobb állás, egy álompozíció a jelenlegi helyeden vagy egy projekt, a helyzet fejlődést mutathat a napokban. Pároddal egy mélyebb beszélgetésre számíthatsz, mely még közelebb visz titeket egymáshoz. Ha nincs párod, egy ismeretlennel elegyedsz szóba. Azonnal meglehet a közös hang a pasival. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Pénzügyeidben változást tapasztalhatsz, mégpedig jó irányban. Most jobban sprórolsz, és akár sikerülhet elkezdeni félretenni is egy áhított dologra. Szerelmi életedben rég remélt fejlemények jöhetnek. Kedvesed hajlani kezdhet egy számodra fontos dolog felé, amitől eddig vonakodott. Egyedülállóként randira hívhat valaki, aki már az első találkozás alkalmával levesz a lábadról. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Mozogj többet, egyél jól! Ez legyen heted mottója. Most hajlamos lehetsz elhanyagolni az egészséged. Figyelj oda magadra sokkal jobban! Szerelmed váratlan ötlettel rukkolhat elő, melynek megvalósítása bizonyára maradandó élmény lenne. Ha nincs párod, valakivel izgalmas flörtbe keveredhetsz. Amennyiben érdekelne az illető, ne hagyd annyiban a dolgot. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valaki szívességet kérhet tőled, ám ennek teljesítése nem okoz nehézséget, inkább örömed leled benne. Annyi biztos, legközelebb te is számíthatsz majd rá. Kedveseddel talán kevesebb időtök lesz, mint máskor, de a kettesben töltött órák mindig kárpótolnak benneteket. Ha nincs párod, barátnőd egy barátja érdekelni kezdhet. Kérdezősködj kicsit! Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Régi ismerősödbe botlasz. Az eltelt idő távlatában nosztalgiázásba foghattok, ismeretségetek most akár meg is újulhat. Párban egy régi dolog kerülhet szóba. Legyen bár sérelem vagy tisztázatlan kérdés, most megoldódhat, és egy harmonikusabb időszak indulhat el. Ha egyedülálló vagy, egy kéretlen udvarló léphet színre, ám te közben kiszemelhetsz valaki mást. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Kis bosszúság érhet a hét elején, ám később kiderül, az miért is volt neked épp így jó, és hogyan vitt egy sokkal szerencsésebb útra. Szíved választottja és közted kis féltékenység lehet a napokban egy harmadikra. Ha nincs párod, egy másik nő zavarhatja köreid, tartva attól, hogy jelöltednél sikeresebb lesz. Ne így nézd: ha együtt kell lennetek, úgyis egymásra találtok. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valaki figyelmeztethet a héten valamivel kapcsolatban. Érdemes meghallgatnod szavait még akkor is, ha vészmadárnak érzed elsőre. Jobb az óvatosság. Kedvesed tanácsod kéri egy vitás ügyben. Igyekezz objektív lenni. Ha még várod a párod, egy szórakozóhelyen lehet szerencséd a napokban. Csak vedd elő legszebb mosolyod! Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Egy új ismerősre teszel szert a napokban, aki később a karrieredben lehet segítségedre. A másik oldalról viszont napjaid főként a szerelemről szólnak. Szerelmi életedben előrelépést tehetsz. Pároddal egy vitás kérdés tisztázódik, és döntésre juttok, ami tiszta képet vetít elétek, hogyan tovább. Ha egyedülálló vagy, jelölted és közted végre elindulhat valami. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Új helyzet elé kerülsz, és az ehhez való alkalmazkodás elsőre nem lesz zökkenőmentes. Ez természetes, de a kölcsönös alkalmazkodás másokhoz, illetve a szituáció pozitív megközelítése segíthet neked. Szerelmi kapcsolatodban több türelemre lesz most szükség, de nem kell aggódnod, nem lehet mindig minden rózsaszín. Szingliként az online ismerkedés hozhat új esélyt. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Elő kell venned kompromisszumkészségedet a héten. Lesz ugyanis valaki, akivel nem értetek egyet egy kérdésben. Akkor jöttök ki mindketten jól, ha meghallgatjátok egymás érveit, és megegyeztek egy C megoldásban. Szerelmi életedben váratlan, vicces fordulat színesíti napjaid szingliként és párban is. Kizökkensz a hétköznapok sorából. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Vigyázz jobban értékeidre, mert szétszórtabb lehetsz a napokban, így hamar elhagyhatsz valamit. Érdemes most minél tudatosabban élned napjaid, és nem hagyatkozni a rutinra. Szerelmed kellemes meglepetést okoz neked, ráadásul bókok tengerével áraszt el, amit kisugárzásodnak köszönhetsz. Szingliként ugyanezért valaki kiszemelhet most magának. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Valakinek a reakciója cseppet sem lesz ínyedre. A legjobb, ha tisztázzátok a dolgot, mert viszonyotok rovására mehet a sérelem elhallgatása. Pároddal egy hétköznapi probléma megoldása bizonyítja, milyen jól működtök együtt. Szingliként ott nyílhat alkalmad ismerkedni, ahol eddig nem, és ez sikert hozhat. Az is lehet, hogy munkahelyedre sétál be valaki. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük