Heti horoszkóp április 8-tól 14-ig: az Oroszlán a pénzben, a Kos a szívügyekben szerencsés

Április második hete örömet okozó eseményeket tartogat.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tavaszi hangulatot szinte harapni lehet a levegőben. A legtöbben energikusan töltik napjaikat, ami jól is jön, mivel a munkában csőstül jöhetnek a feladatok, megoldandó helyzetek.

Ami a pénzügyeket és a szerelmet illeti, pozitív hét előtt állhatunk. Sokan érezhetik magukat szerencsésnek a napokban.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Mindennap akadhat egy kis öröm. Mikor miben jön, leszel olyan nyitott és derűlátó, hogy észre is vedd. Ez nagyon fontos. Kapcsolatodból sok örömed adódhat, pároddal tökéletes harmónia várhat. Ha nincs párod, de jelölted van, egy szerencsés fordulatnak hála, módod lehet vele közelebbről megismerkedni, beszélgetni. Csillagjegyed ékszere »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Jó hírt kaphatsz a hét második felében, ami azért is jól jön, mert a hét első felében kissé leterhelve érezheted magad elintéznivalóid és munkahelyi teendőid miatt. Pároddal egy hamarosan esedékes esemény kapcsán kell egyeztetnetek elképzeléseiteket. Ha még keresed őt, akkor az online ismerkedésnek adj most egy esélyt! Csillagjegyed ékszere »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Egy régi probléma végre megoldásra lelhet, ami megnyugvással tölthet el. Kedveseddel kis félreértés bontakozik ki, de hamar kibújik a szög a zsákból, és humorral sikerül elütni a dolgot. Ha egyedülálló vagy, valaki titkon azt tervezgetheti, hogy megszólít, randira hív. Rövidesen kiderül, hogy ki is ő. Csillagjegyed ékszere »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Szeretteiddel, közeli barátaiddal, esetleg családtagoddal kapcsolatban felmerülhet benned egy kérdés. Ne próbáld magadba fojtani, inkább oszd meg mással, ez segíthet tisztán látni. Párban egy harmadik személy okoz fejtörést, de elég, ha kedveseddel tisztázzátok a dolgot. Ha nincs párod, egy kéretlen hódoló jöhet képbe. Csillagjegyed ékszere »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Pénzügyeid jól alakulhatnak. Váratlan összeg üti a markod, vagy kevesebb lesz egy kiadásod, mint jósoltad. Jól alakul anyagilag a hét. Szerelmeddel közös életetek kérdéses részleteire leltek választ, ezzel harmonikusabb időszak indul. Szingliként legutóbbi szakításod kapcsán lehull a lepel, és minden kitisztul. Csillagjegyed ékszere »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Nálad minden a szerelem körül forog még akkor is, ha a munkában is le vagy terhelve. Ha van párkapcsolatod, egy spontán megnyilvánulása bizonyosságot adhat, hogy lelkileg is olyan, mint akire mindig vártál. Szingli vagy? Kibontakozóban lehet egy új kapcsolat reménye. Már ismerkedtek, vagy most jöhet képbe az illető. Csillagjegyed ékszere »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Valaki szeretteivel kapcsolatos problémáival fordul hozzád. Az illető bizalma megtisztelő, de a szerepben ne csak ezt lásd: igyekezz objektív, érdemi tanácsokat adni. Pároddal egy régi konfliktust nyílik lehetőség tisztázni, így új, jobb fejezet veszi kezdetét. Ha még várod a párod, exed felől tapasztalhatsz közeledést. Csillagjegyed ékszere »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Régi vágyad, amit már talán el is engedtél, szinte karnyújtásnyi távolságba kerülhet most. Érdeklődésed egy pillanat alatt újjáéledhet. Lelkesedésedet a párod csodálattal nézheti. Ne feledd, hogy azért rá is figyelj, töltsetek időt kettesben! Ha szingli vagy, egy szórakozóhelyen szólíthat le az álomlovag. Csillagjegyed ékszere »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Munkatársad rendre rád varrhatja a saját feladatait. Ne hagyd magad, fejezd ki nemtetszésed bátran! Ha nem változtat ezen, marad a felettesetek. Szíved választottjára kicsit féltékeny leszel, de a legjobb, ha tisztázod vele, aggodalmad megalapozott-e. Ha még egyedül vagy, a szingli létet most kifejezetten élvezed. Csillagjegyed ékszere »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

A tavaszi idő, a napsütés a természetbe csábíthat. Engedj a kísértésnek, és tartózkodj minél többet zöld környezetben! Fel fog tölteni. Szerelmed segítségedet kéri valamiben. Ez erősíti a kapcsolatotokat és a csapatszellemet közöttetek. Csillagjegyed ékszere »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Otthonod csinosítgatására támadnak nagyszerű ötleteid. Különösen a színek azok, amelyekkel most ügyesen játszol. Kedveseddel sokat beszélgethettek róla, mi lesz, ha elérkeztek egy fontos mérföldkőhöz. Ha nincs most választottad, egyik régi jelölted bukkanhat fel, és most ő az, aki kezdeményez. Csillagjegyed ékszere »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Egy több szervezést igénylő, nagyobb szabású terved születhet a héten, melynek megvalósításához máris tobzódnak az ötletek a fejedben. Pároddal romantikus hangulatban telhet a hét. A szervezett programjaitok olyanok lehetnek, akár első randijaitok. Szingliként flört bontakozhat ki közted és egy kollégád között. Csillagjegyed ékszere »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük