Heti horoszkóp január 7-től 13-ig: az Oroszlán biztató jelet, a Halak új esélyt kap

Az első teljes januári hét már el is kezdi beváltani az évhez fűzött reményeket.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Máris indul január második hete, de a szilveszter még nem volt olyan rég, hogy elfeledtük volna, mit kívántunk 2019-re. Mindenki emlékszik, miben kívánt jót: pénzben, szerelemben, munkában?

Az esztendő, úgy tűnik, sokak esetében már kezdi is beváltani a hozzá fűzött reményeket. Kellemes, nyugodt, ígéretes héttel megyünk tovább előre az új évben.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Kicsit fáradt lehetsz, de ez még az ünnepek utóhatása. Ha a napod egy kis részét mozgásra fordítod, akkor energikusabbá válhatsz. Az elegendő alvás is elengedhetetlen, természetesen. Ami a szerelmet illeti, pozitív fordulat jön. Kedvesed és közted az érzelmek kommunikálása javul. Szingliként gyerekkori ismerősödbe botlasz, akire most egész más szemmel nézel: közben jóképű férfivé cseperedett. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Ha életmódváltás volt az újévi fogadalmad, akkor most lehet elég akaraterőd elkezdeni. Mind az étkezésben, mind a sportban kitartó leszel, és egy pillanatig sem gyengülsz el. Céltudatosságod a szerelemben is veled lesz. Szóba kerül a jövő, így elmondhatjátok, mit képzeltek el együtt. Mérföldkő fontosságú beszélgetés lesz. Szingliként, ha megvan a jelölt, de nem lép, vedd kezedbe az irányítást: készíts tervet! Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Munkahelyeden igen elégedettek szorgalmaddal. Szerelmi életedben egykori plátói szerelmed borzolhatja fel a kedélyeket. Párban némi féltékenység léphet fel, de ezt pár őszinte szó és ölelés oldani fogja. Ha egyedülálló vagy, mielőtt belelovalnád magad, mérlegelj, nőttek-e a közös jövő esélyei, vagy továbbra sem esélyes a pasival összejönni. Utóbbi esetben talán okosabb elengedned a dolgot. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Körültekintően választasz, így több pénz marad a zsebedben, mint hitted. A szerencséd az anyagiakban ezzel nem merült ki: most váratlan pénz ütheti markod. Vagy pluszt kapsz munkahelyeden, vagy találhatsz is egy összeget. Párodnak és neked egymás rokonaival, barátaival nyílik lehetőségetek alaposabban megismerkedni. Ha most egyedülálló vagy, egy régi jelölted bukkan fel ismét, megdobbantva szíved. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Energikus leszel a héten, szinte kicsordul belőled a tettvágy. Használd ki ezt a tevékeny hetet, és minél több halogatott dolgot tűzz napirendre! Vasárnapra nagyon elégedett leszel magaddal. Szerelmeddel megerősödik köztetek a fizikai vonzalom, és ezt a felpezsdülést érzelmeitek mélyülése is kíséri. Csodás napok jönnek. Egyedülállóként a férfi, akit kinéztél magadnak, beszédes jelet küldhet feléd a napokban. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Valaki felbosszant a napokban, mivel többszöri kérésed ellenére nem tesz meg valamit. Próbáld megvizsgálni a helyzetet, tényleg egyszerű lustaságról van-e szó. Szíved választottjával közös utazást fontolgathattok a közeljövőben, ami izgalmas tervezgetésre ad lehetőséget. Szingli vagy? Ugyancsak felmerül egy utazás egyedül vagy barátokkal, ami szerelmi kalandot hozhat. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Egy régen várt, már-már feladott dologra nyílik lehetőséged a héten. Bár hirtelen jöhet a dolog, próbálj nem összezavarodni. Hagyatkozz ösztöneidre! Kedvesed a héten rád bízhat egy számára fontos titkot, amit őrizz mindig jól, és tarts tiszteletben! Ha egyedülálló vagy, baráti társaságodban vagy kollégáid által megismersz egy pasit, aki azonnal megtetszik. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Forradalmi ötleted születik az anyagiakat illetően. Ha idén jobban szeretnél bánni a pénzzel, akkor ez lehet egy kezdő lépés. A spórolási módszer valóban beválhat. Kapcsolatodban új erőre kap a szerelem lángja. Terveket szövögethettek az év további részére. Ha nem élsz kapcsolatban, szokd a gondolatot, a szinglilétnek hamarosan vége: már a héten szembe jöhet ő. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Dolgosan zajlik a január. Sok munka vár, de az egyre tornyosuló teendők ne keserítsenek el! Tekintsd inkább kihívásnak! Ha van most kapcsolatod, figyelj oda, kedvesed intenzívebb lelki támogatásodat igényelheti. Szingliként egy izgalmas flört bontakozik ki közted és egy jóképű idegen közt, akivel egy ismerkedésre egyébként alkalmatlan helyzetben találkozol. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Munkahelyeden valaki szívességet kér tőled, de jószívűségeddel sajnos könnyen visszaélhet. Ha újabb és újabb kérésekkel áll elő, mondj nemet bátran. Pároddal a humor és a gyermeki játékosság kíséri végig a heteteket. Ha egyedülálló vagy, az egyik online ismerkedőoldalon sikerek várhatnak: ideje tenni egy próbát! Miért is ne? Akár be is jöhet. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Egy korábban hozott döntésed most fogja éreztetni a hatását. Ne aggódj, okosan mérlegelhettél, ennek köszönhetően most jó irányba kanyarodnak a dolgok. Párkapcsolatodban most az őszinteség ideje érkezett el: ha eddig valakit valami zavart, ki vele! Ezután minden harmonikusabb lesz. Ha nincs kapcsolatod, az egyik régi hódolód tehet új próbálkozást. Adsz esélyt neki? Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Karrieredben új esély nyílik, hogy kamatoztasd valódi szakmai tudásod. Ha van kapcsolatod, kedveseddel sikerül elkerülnötök egy csúnya vitát, mely egy félreértésből bontakozhatna ki. Ezt úgy sikerül átugrani, hogy most jobb a kommunikációtok a szokásosnál, és alaposabban részletezitek a mondandótokat. Ha egyedülálló vagy, jelölted felé most küldj mosolyt, és a szerencse melléd áll. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük