Heti horoszkóp november 12-től 18-ig: a Skorpió szerelmi élete felpezsdül, a Kosra irigykednek
A heti horoszkóp eseménydús szívügyeket vetít előre.

no-utca-osz
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A novemberi romantika mindent beleng, nem is csoda, ha lassacskán a szerelem veszi át az irányítást sokak élete felett. A hét pozitív eseményeket tartogathat a szívügyek terén.

A munkában sem lesz ok panaszra, mivel egyesek szokatlan mértékű sikerre számíthatnak. Akadhatnak is irigyeik, mint azt a horoszkóp jósolja. A lényeg, hogy okosan kezeljék a helyzetet.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Egy munkában elért sikered miatt irigyeid akadhatnak kollégáid körében. Ha szerénységgel és alázattal éled meg sikered, inkább elismerően, semmint féltékenyen tekintenek majd rád. Párod egy szabadidős tevékenységet vethet fel, amit jó eséllyel imádni fogsz. Szingliként online társkeresőn várhat randimeghívás. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Kedvezően alakulhatnak dolgaid a munkahelyeden. Mindennel flottul haladsz, ráadásul rendkívül ötletdús is lehetsz a héten. Pároddal, úgyszólván, dúl a love! Most harmónia és romantika jellemzi napjaitokat. Az őszi séták csodás élményeket adhatnak. Nincs párod? Tégy egy sétát úgy is, mert valaki, ha elég bátor, leszólíthat. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Pénzügyeid pozitív fordulatot vehetnek, hála egy korábbi okos döntésednek. A többletet óvatosan kezeld, ne herdáld el, később megbánhatod. Pároddal mélyebb beszélgetésetek lehet a múltbéli szerelmi életetekről, ami közelebb vihet egymáshoz. Ha nincs párod, exeddel való kapcsolatodat végre tisztán láthatod. Felszabadult leszel! Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Bár már feladhattad, valamit érdemes még egyszer megpróbálnod a héten, mert végül siker koronázhatja kitartásod. Kedvesed és közted felmerülnek a jövőt érintő kérdések, de hamar meglátjátok, milyen nagy egyetértésben vagytok. Egyedülállóként most hozhatsz egy döntést, ami által hamarosan párra lelhetsz. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Izgalmas dologba fogsz. Legyen bár valami kreatív vagy épp egy régi terv megvalósítása, egészen fellelkesülsz. Párod érdekes kérdést tesz fel neked, amiből igazán vicces szituáció fejlődhet ki. Sokáig emlegethetitek majd! Ha nincs párod, munkahelyeden hozhat össze a sors egy helyes pasival. Légy megfontolt! Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Füledbe juthat egy jó hír, mely azonban nem téged érint. Kezeld a dolgot megfelelő diszkrécióval. Ragaszkodó párod kissé féltékeny lehet valaki miatt a napokban. Feltétlenül beszéljétek át a dolgot! Ha nincs párod, egy másik nő irigykedhet sikereidre, és akár egy konkrét férfi miatt is fájhat a feje veled kapcsolatban. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Mivel kissé szétszórt lehetsz a héten, vigyázz magadra és dolgaidra sokkal jobban, mint máskor. Kedvesed egy számára fontos kérdésben kérheti a tanácsod. A dolog megfontoltságot igényel, ne feledd! Ha bízhat benned, az erősíti kapcsolatotokat. Szingliként jól érezheted magad a bőrödben, egyedül, és Cupido azonnal nyilat ránthat. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Nálad most minden a szerelem körül foroghat, ami tovább erősíti érzelmességed. Pároddal előremutató tervek születnek bennetek, eközben érzelmeitek felpezsdülnek. Ha nincs párod, egy új mellé régi jelölted is felbukkanhat körülötted. Most ő mutathat érdeklődést, amire sosem számítottál volna. Kit választasz? Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Valami, amit rég kerestél, végre a kezed ügyébe kerülhet. Mintha csak kincset találtál volna, azt érezheted. Párod örömhírrel állhat eléd valami kapcsán, ami mindkettőtöket érinthet. A közös öröm még nagyobb harmóniát hoz kapcsolatotokba. Szingliként sportolás közben nyílhat alkalmad flörtölni valakivel. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Régi barátodba botolhatsz ott, ahol végképp nem számítanál rá. Ha kapcsolatban vagy, egy harmadik miatt kezdhetsz aggodalmaskodni, aki mostanság bukkan fel körülöttetek. A legjobb a nyíltság, de ne gyanúsítgasd kedvesed feleslegesen! Szingliként jelöltedről értékes információ birtokába jutsz valószínűleg. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Jól vigyázz, valaki negatív pletykát terjeszthet rólad. A legfőbb, hogy kezeld a helyzetet minél visszafogottabban. Ha hadakozol, úgy hihetik, van alapja a szóbeszédnek. Pároddal több időtök lehet kettesben, ami jól ellensúlyozza kissé stresszes napjaid. Ha nincs párod, barátnőd ismerőse tetszhet meg. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Pénzügyi téren elszaladhat veled a ló. Vigyázz, a túlköltekezést még megbánhatod, messze a hó vége! Nevezz ki egy meghatározott összeget, amit nem lépsz túl a shoppingolás során. Pároddal közös utazás gondolata merül fel, és nosztalgiázásba csap át a dolog. Egyedülállóként mosolyodba zúghat bele egy idegen. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük