Heti horoszkóp október 1-től 7-ig: a Kos váratlan helyzetbe kerül, a Szűz megoldja a gondját

A heti horoszkóp izgalmas fordulatokat vetít előre, de minden megoldásra lel.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A bájos kora őszi napsütés és a csípős hideg együtt furcsa játékot űz velünk, de az időjárás szeszélyessége tökéletesen illik az elkövetkező, fordulatokban gazdag napokhoz.

A héten adódhatnak ugyan csavaros helyzetek, de szerencsére minden elsimulhat, hála annak a leleményességnek, kreativitásnak és pozitív hozzáállásnak, ami most sokakat jellemez.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Munkahelyeden olyan szituáció ütheti fel a fejét, ami elsőre nehezen megoldhatónak tűnik. Egyszeriben mégis remek ötleted támad, és a faramuci helyzetből végül játszi könnyedséggel jössz ki. Pároddal bensőséges beszélgetések, szingliként egy férfi felbukkanása vár, aki érdekelni kezdhet. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A világ kerekebb most, mint az elmúlt időszakokban bármikor. A kora ősz most tökéletesen passzolhat hangulatodhoz. A jó levegővel szippants magadba jókora adag pozitív energiát is! Pároddal érzelemgazdag napok várnak egy romantikus randival fűszerezve. Szingliként eljöhet a változás: valaki új és fontos bukkan fel. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrekként roppant kíváncsiság fog el valami vagy valaki kapcsán, de az idő az egyetlen, ami meg tudja neked súgni, amit tudni akarsz. Légy türelemmel! Pároddal lelkileg még közelebb kerültök, amit egymás figyelmes meghallgatása ajándékoz nektek. Szingli vagy? A múltad egy jelöltje ismét eszedbe jut, de még mérlegelned kell. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Rákként karriered vonatkozásában jöhet szóba egy új út lehetősége, amit érdemes kibontanod kicsit magadban. Vedd végig, pro és kontra, mi szólna ellene vagy mellette. Ha pároddal közös ötlet megvalósítása a cél, egy lépéssel közelebb kerültök hozzá a héten. Nincs párod? Olyan illető kezdhet jeleket küldeni, aki meglep. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Életedben minden kicsivel derűsebb most, mert a sors kicsit kibogozza a bonyolultabb szálakat. Minden tisztább, átláthatóbb lehet. Ha nincs párod, egyik nap mókás helyzetben bontakozik ki váratlan flört, ha neked is lesz kedved hozzá. Ha van párod, a köztetek lévő jó kommunikáció nagy adag humorral egészül most ki. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Pénzügyi vonatkozásban lehetett egy téged nyomasztó, foglalkoztató dolog, amire most két új megoldás merül fel benned. Jó esélyed van rá, hogy kijöjj a problémából, de ügyesen kell döntened, merre indulj el a két irány közül. Szerelmi életedben meglepetésszerű dolog történik, ami a közeljövő meghatározó eseménye lehet. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Környezetedben mozoghat valaki, akinek a problémáira remek megoldások fogalmazódnak meg benned. Ne lépj azonban a fogadatlan prókátor szerepébe, mivel az nem egy hálás dolog. Inkább várd meg, míg az illető tanácsot kér. Egyedülállóként az online ismerkedés ígéretes, párban a szexualitás lobbanhat fel köztetek. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Régi, közeli barátoddal futhatsz össze véletlenül. Az örömteli találkozást ne eresszétek csak úgy el: remek alkalom ez felfrissíteni a múlt szép emlékeit, és felújítani az ismeretséget. Szerelmi életedben pozitív fordulat állhat be, ami párban harmonikusabb folytatást, egyedül egy új kapcsolat lehetőségét hozhatja. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Valami újba fognál? Akkor ez a hét kiválóan alkalmas lesz erre, hiszen tele lehetsz energiával, elszántsággal, és siker is koronázhatja törekvéseidet. Pároddal egy közös utazás gondolata merül fel, egyedülállóként pedig egy barátnős kiruccanásé, mely valószínűleg új férfi megismerését tartogatja számodra. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Bár magánéletedben nehezebb, problémásabb ponthoz érkezhetsz, szerencsére lesz ötleted és kitartásod ennek orvoslására. Ne aggódj, csak maradj elszánt! Ha párban vagy, tanácsodat kérheti karrierjét illetően. Figyelj jól, és érvelj megfontoltan! Szingliként kollégád vagy üzlettársad próbálhat veled flörtölni. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Lesznek olyan napok, amikor kifejezetten pechesnek érezheted magad. Késések, elfeledett teendők, füstbe ment tervek. Csak semmi pánik, mert a csodás őszi napsütés sok-sok energiát ad ezek talpraesett megoldásához. Végül büszke leszel magadra! Szerelmi életed valószínűtlen, de annál mókásabb fordulatot tartogat. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Kissé szétszórt leszel, ami miatt sajnos előállhat egy kellemetlen munkahelyi helyzet. Ahelyett, hogy irulsz-pirulsz, inkább állj elő egy frappáns megoldással! Ne félj tőle, hisz kreativitásodat bizonyára értékelni fogják. Pároddal dúlhat a szerelem, sok kellemes pillanat vár. Nincs párod? Szenvedélyes hódoló tűnhet fel életedben. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Kép: Getty Images.

Ezt is szeretjük