Heti horoszkóp február 19-től 25-ig: a Bak bizonyosságot, a Skorpió új hódolót szerez

Február utolsó teljes hete meglepetésekkel lehet tele.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szerencsés hét elébe nézhetünk abból a szempontból, hogy a néha-néha előbukkanó napsugaraktól feltöltve energikusan, gördülékenyen telhetnek a következő napok mind a munkában, mind a magánélet terén.

Meglepetésekből sem lesz hiány valószínűleg, ráadásul február utolsó teljes hetén sokak életében történhet kisebb előrelépés egy nagyobb siker felé vezető úton.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A napokban nemcsak saját teendőiddel haladhatsz nagyságrendekkel jobban, hanem még valaki másnak is besegíthetsz. Azért ne felejts el pihenni! Pároddal új, közös célt fogalmazhattok meg, ami lendületet ad kapcsolatotoknak. Szingliként többször is összefuthatsz egy jóképű idegennel, aki új jelölteddé avanzsálhat.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Kiegyensúlyozott és jó hangulatú hétre számíthatsz, ami annak köszönhető, hogy egy régebb óta tartó probléma jó irányt vehet. Párod és közted nemcsak a szerelem dúl, de szinte pezseg a levegő a játékosságtól és a rengeteg nevetéstől. Szingliként sugárzó lényed és humorod ejthet rabul valakit a napokban.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

A napokban többször is megkísérthet a költekezhetnék, de próbálj parancsolni magadnak, és zárva tartani a tárcád, ha ténylegesen nem szükséges kinyitni. Pároddal javulhat köztetek a kommunikáció, és sokkal harmonikusabbá válhatnak ezáltal a mindennapok. Szingliként az online ismerkedés hozhat sikert.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Rokonaid, barátaid körében, szeretetteljes légkörben lehet módod több alkalommal is időt tölteni a héten, ami sok pozitív energiát adhat neked. Párod és közted felforrósodhat a levegő, talán ki sem mozdulnátok a hálószobából. Szingliként szexi kisugárzásoddal mágnesként vonzhatod a férfiszemeket.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Egy kérés, ami feléd irányul, kisebb fejtörést okozhat, de hamar megtalálhatod a módját, hogyan boldogulj. Ha ez a munkában történik, nem is marad dicséret nélkül a dolog. Pároddal egy régebbi feszültség látszhat oldódni, és sokkal kiegyensúlyozottabbá válhat kapcsolatotok. Szingliként korábbi jelölted juthat folyton eszedbe.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Valószínűleg szervezési képességeidet kell elővenned ezen a héten. Váratlanul adódhat egy helyzet, amit kis kreativitással sikerülhet áthidalnod. Párod egy meglepő kijelentést tehet, minek hatására szinte újra beleszerethetsz. Szingliként egy téged leszólító férfi egy pillanat alatt levehet a lábadról azzal, ahogy megnyilvánul.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Két számodra fontos ember között adódhat konfliktus. A legjobb, ha pártatlan maradsz, és nem folysz bele a dologba. Pároddal kisebb félreértésbe kerülhettek, de hamar tisztázódik, és kedvenc sztorijaitok egyikévé válhat a dolog. Szingliként a véletlen folytán pillanthatod meg jövendőbeli jelölted.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Nálad most a szívügyek lehetnek a középpontban. A napokban új hódolóra tehetsz szert, ami párban sajnos okozhat némi féltékenységet, feszültséget. Egy őszinte, tisztázó beszélgetés minden bajt eloszlat! Szingliként az új lovag megismerése izgalommal tölthet el. Nem kizárt, hogy szuper randik sorozata vár rátok, sőt, még több.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Elérkezettnek érezheted az időt a lelki számvetésre. Gondold át dolgaid, érzéseid, kapcsolataid. Üdítő lesz, hogy utána mindent tisztábban láthatsz majd. Pároddal észrevehetően gördülékenyebb lehet a konfliktusmegoldás, emellett felizzhatnak érzelmeitek is. Szingliként most adj esélyt egy társkeresőnek!

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Valami kapcsán, ami miatt kétségek gyötörhettek, a napokban végre bizonyosságot szerezhetsz. Ez növelheti biztonságérzeted. Pároddal szóba kerülhet egy jövőbeni utazás, ami remek témát adhat, és izgalommal tölthet el titeket. Egyedülállóként barátnőd ismerőse kezdhet érdekelni, és ez kölcsönös is lehet.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A napokban harmóniában lehetsz önmagaddal és a világgal, amit mások is észrevehetnek. Nem is csoda, ha most mindenki keresi a társaságod. Párban egy közösen megoldandó probléma merülhet fel, ami rávilágít, milyen jól működtök együtt. Egyedülállóként talpraesettségeddel hívhatod fel magadra egy férfi figyelmét.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Kéretlenül ugyan, de kaphatsz egy tanácsot, ami megvilágíthat számodra egy járható utat rég fennálló problémád megoldásában. Ettől máris mindent derűsebben láthatsz. Párod tanácsod kérheti egy magánéleti konfliktusa megoldásában. Szingliként közös barátotok mutathat be titeket egymásnak egy jóképű férfival.

Ezt is szeretjük