Heti horoszkóp december 25-től 31-ig: a Kosra szerelem vár, a Halak ügye jóra fordul

Az ünnepi hangulattal átitatott hét nagyszerűnek ígérkezik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szenteste meghittsége után harmonikus, ünnepi hangulattal és jókedvvel fűszerezett hét várhat ránk szilveszterig. Szép lezárása, valóságos koronája ez a hét az évnek, amikor is a dolgok lecsendesednek, és harmónia uralkodik el az élet legtöbb területén.

Az érzelmi élet most központi szerepet kap, annál is inkább, mert a két ünnep között mindenkinek több ideje van elmélyülni, számot vetni, összegezni a vele történteket. A heti előrejelzés részletezi a várható eseményeket.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Nagy örömödre végre több időt tölthetsz együtt családoddal, ami rendkívül szívmelengető és élményekben gazdag napokat ígér. Pároddal legszívesebben el sem engednétek egymást: az ünnepi hangulat szerelmeteknek is dopping lehet. Szingliként rejtélyes jókívánság érkezhet egy hódolódtól: valaki beléd szerethetett!

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A következő napok még a vártnál is nagyobb nyugalmat és békét hozhatnak számodra. Lelked csordultig lehet szeretettel és szerelemmel is: pároddal csodálatos napokat élhettek meg, melyek örök emlékként maradnak meg bennetek. Szingliként mélységes érzelmek közepette találhatod magad valakivel kapcsolatban.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrekként a nagy ünnepi hajrá után nyugodtan dőlhetsz hátra, és végre élvezheted mindannak gyümölcsét, amiért az elmúlt hetekben szorgoskodtál. Zavartalan, kellemes napok várhatnak. Pároddal egy komolyabb, de örömteli beszélgetés eshet meg a héten, egyedülállóként pedig valaki, aki rég tetszett, újra felbukkanhat.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Rák a jegyed? A szenteste csak a kezdet volt, még sok-sok olyan, örömteli nap vár a következőkben, mely élményekkel és ragyogó jókedvvel ajándékozhat meg. Pároddal turbékoló galambokként zsongjátok körül a fát, egyedülállóként pedig karácsonyi kívánságod, a nagy ő felbukkanása Cupidót is cselekvésre késztetheti.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Az ünnepi hangulat megmelengetheti a szíved. Szeretteiddel harmonikus napok ígérkeznek. Minden kicsit elcsendesedik, meghitt hangulat várhat, és ez a jó energiáktól hemzsegő felhő körülötted még sokáig kitarthat. Szingliként kedvet kaphatsz a tettek mezejére lépni jelölted irányában, párban pedig különleges vallomás vár rád.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Ami az ünnepet illeti, minden flottul megy, ami megelégedettséggel tölt el. Azt persze magad is érzed már, a sok szervezés ellenére az együtt töltött idő az, ami leginkább megteremtette az ünnep fényét. Pároddal a hálószobában felforrósodhat a levegő, de az ünnepi hangulat is felfokozza érzelmeiteket. Szingliként rokonaid mutathatnak be egy helyes pasinak.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Rég nem látott rokonaiddal és ismerőseiddel tölthetsz el remek napokat, délutánokat, estéket - akármennyi is ez az idő, számodra ajándék lehet, és feltölthet téged. Pároddal családi környezetben tölthettek sok időt, ami erősítheti egymás rokonaival a kapcsolatot. Szingliként mozdulj ki: egy jégpályán forralt borozva, de akár szilveszterkor is megérkezhet a szerelem.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Ha olyan ajándékot kapnál, amid már van, vagy nem igazán tetszik, utólag, finoman közöld az ajándékozóval, vagy sehogy - fontos, hogy fokozottan ügyelj most a tapintatosságra. Párod irányában szenvedélyesebben aligha érezhetnél, és ő feléd ugyancsak erős érzelmeket táplálhat. Egyedülálló vagy? Régi kiszemelted újra érdekelni kezdhet.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

A téli hangulat és a számodra fontos emberekkel töltött idő meleg érzelmekkel töltheti meg szíved-lelked. A karácsonyi csoda eltüntethetetlen mosolyt csalhat az arcodra. Pároddal kapcsolatotokban régi feszültség illan el, és harmonikusabban folytathatjátok közös utatokat. Szingliként új jelölt bukkanhat fel a láthatáron szilveszterkor vagy az azt megelőző napokban.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Bár a karácsonyra való készülődés fárasztó lehetett számodra bizonyos szempontból, látva a többiek örömét, a legnehezebben beszerezhető ajándékra szánt idő és energia is hatványozottan megérte. Ideje pihenni, hátra dőlve élvezni az ünnepet! Párod egy titkot oszthat meg veled, szingliként jelöltedről tudhatsz meg valami izgalmasat.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Egy rég nem látott barátoddal, rokonoddal hozhat össze az ünnep. Kapcsolatotok most megújulhat, és sokkal több időt szakíthattok a jövőben egymásra. Egy fontos feladattal is megbízhatnak most, aminek gond nélkül eleget tehetsz. Szingliként az online ismerkedés tartogathat sikert, párban pedig több időtök lehet kettesben lenni, ami mélyítheti kapcsolatotokat.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Bár az ünnepi időszakban minden megáll, a te ügyed, egy számodra fontos, folyamatban lévő dolog mégis előremozdulhat a két ünnep között. A szilveszterre való jókedvű készülődés izgalmas beszédtémát adhat neked és párodnak, szingliként pedig egy szilveszteri bulin szólíthat le egy jó humorú illető. Lehet, hogy az új év már a ti évetek lesz!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük