Mi a Facebook-azonosítószámod? Ezt jelenti a számmisztika szerint
Tudd meg, mit vonz be a véletlenszerűen kapott számod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Regisztrációkor minden felhasználó egyéni azonosító számot kap a Facebookon, ami egy több számjegyből álló számsor. Mint azt bizonyára tudod, a numerológia szerint minden szám rendelkezik valamilyen energiával, ezáltal a te Facebook-azonosítód is pozitív, illetve negatív energiákat képvisel, jó és rossz eseményeket bevonzva az életedbe. Azonosítód véletlenszerűen kapod, így jön képbe a sorsszerűség ereje.

Nézd meg, számsorod mit vonz be életedbe! A profilképedre kattintva a címsorban látod az azonosítódat, a pont után következő utolsó 15 számjegy. Ha így nem sikerül, akkor ide kattintva, profilod linkjét bemásolva megtudhatod, mi az azonosítód.

Ezután nézd meg a számjegyeket, és egy papírra írd fel, milyenek szerepelnek benne, de minden számot csak egyszer írj fel!

Például, ha ez a számsorod: 100000313354616, ezeket a számokat kell kiírnod: 1, 0, 3, 5, 4, 6.

Végül olvasd el, ezekhez a számokhoz milyen energiák rendelődnek hozzá.

0 - a nulla nagyon fontos szám a számmisztikában, jót és rosszat egyaránt hordozhat magában - mondhatni, a lehetőségek száma, a szabad akarat, tetteid annál jobban ellensúlyozzák a többi szám erejét a számsorodban, minél több a nulla.

1 - az egyes szám az új kezdet száma, számos olyan ismeretséged összpontosulhat a Facebookra, amely befolyással lesz a jövőd alakulására, illetve sorsfordító.

2 -  a kapcsolatok száma. Akár a közösségi oldal által, akár azon kívül, de az azonosító számodban szereplő 2-es szám virágzó kapcsolatot ígér.

3 - a 3-as a számmisztikában a kreativitás száma, így, ha ez szerepel az azonosítódban, az rengeteg új ötletet, inspirációt vonz az életedbe a Facebookról és azon kívülről.

4 - a 4es a stabilitás száma - azonosítód nyugalmat, békét, kiegyensúlyozottságot vonz az életedbe.

5 - az 5-ös az utazás száma a számmisztikában. Számos fotód kerülhet fel az oldalra szebbnél szebb utakról a jövőben, illetve maga a szám is vonzhat utazást az életedbe.

6 - a 6-os az igazság száma a numerológiában. Előfordulhat, hogy a közösségi oldal által derülnek majd ki számodra dolgok más emberekről, mindemellett jó érzéket vonz felismerni a neked hazudó embereket.

7 - a képzelet száma, ezért, ha 7-es van a számsorodban, remek képzelőerőt kaphatsz az univerzumtól. Igaz, ez sajnos nem mindig sül el jól: többet képzelhetsz például egy lájk mögé, mint amennyi ott van.

8 - az üzleti siker száma. Életedbe azonosítód sikeres karriert vonzhat, akár egyik ismerősöd is ajánlhat figyelmedbe egy jó állást a közösségi oldalon, ezzel együtt pedig jó anyagi körülményeket is.

9 - a sikert vonzza az életedbe a kilences az élet minden területén, így a pasiknál is, illetve a munkában. Annyi már bizonyos, hogy sok lájkra számíthatsz.

Ezt is szeretjük