Ezek a legszerethetőbb tulajdonságaid!

Számmisztikai elemzés

Nagyon unod már a feléd áramló negatív kritikákat? Adunk egy kis pozitív megerősítést!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A számmisztika szerint születésnapod alapján te is beletartozol a kilenc alapszám valamelyikébe. A számjegy rezgései hatással vannak rád: energiái pozitív és negatív tulajdonságaidat is meghatározzák.

Számold ki alapszámod, és megtudhatod, mely személyiségvonásod tesz igazán szerethetővé a környezeted szemében!

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Mivel a magasabb rendű energiáidat megfelelően tudod a kreativitás és a szolgálat irányába terelni, környezetednek sok boldog percet szerzel. Rendkívül szórakoztató társaság vagy, számtalanszor megnevetteted a hozzád közel állókat, de barátaid nem csak ezért szeretnek. Azért is fontos vagy számukra, mert pontosan tudják, hogy benned maximálisan megbízhatnak, legyen szó konkrét segítségről vagy lelki tanácsadásról.

2-es alapszám

Képes vagy másokkal együttműködni, és a közös munkák során igyekszel mindig egyensúlyt teremteni. Egyszerűen olyasvalaki vagy, akinek helyén van a szíve, és lehet rá számítani. Ezt pedig környezeted nagyra értékeli. Tisztában vagy saját és környezeted korlátaival is, ám ez utóbbit soha nem használod ki. Kérés nélkül is segítesz a számodra fontos embereknek, és nem vársz köszönetet érte. Hiszen ez természetes.

3-as alapszám

A számmisztika szerint mindig szívből jövő és lelkesítő módon fejezed ki önmagad. Környezeted nagyra értékeli, hogy optimizmusoddal és őszinteségeddel minden szituációban jó hangulatot teremtesz. A rád jellemző örömteli stílussal és érzékeny lelkivilágoddal sokszor egy naiv, szende kislányra emlékeztetsz. Ugyanakkor élettapasztalatod ellensúlyozza ezt a vonásodat. Maradj mindig pozitív és életigenlő nő!

4-es alapszám

Környezeted számára stabil pontot jelentesz a mindennapokban. Azon kevesek közé tartozol, akik egészséges egyensúlyt teremtenek a logika és az érzelmek között. Barátaid szeretik, hogy vidáman és kiegyensúlyozottan állsz hozzá a hétköznapok veszélyes vagy éppen szürke eseményeihez. Szinte minden helyzetben megőrzöd derűs életszemléletedet, és pontról pontra végighallgatod a hozzád közel állók gondjait.

5-ös alapszám

A számmisztika szerint nehezen viseled, ha mások mondják meg neked, mit kell csinálnod. Szabad szellem vagy, aki nem kedveli a kötöttségeket. Bár ez a tulajdonságod olykor megnehezíti a dolgodat, sokan szeretnek miatta. Ne is próbálj változtatni rajta, hiszen szabadság iránti vágyaddal számtalanszor megfertőzöd a környezetedben élőket, ami többnyire a javukra válik. Neked köszönhetően kevésbé hagyják elnyomni magukat a mindennapokban.

6-os alapszám

Tisztán látod az események közötti nagyobb összefüggéseket, amit remekül kamatoztatsz a munkád és a magánéleted során egyaránt. Pontosan tudod, hogy mit miért csinálsz, és másoknak is remek tanácsokat adsz. Mindezen pozitív tulajdonságaid igen fontosak és hasznosak a környezetedben élők számára, ám legjobban mégis azt szeretik benned, hogy bármilyen magasságba jutsz is, soha nem leszel önhitt a saját képességeidtől.

7-es alapszám

Minden szituációban bízol saját legbensőbb érzéseidben, és követed is azt az utat, amit a szíved diktál. Sokan szeretnék eltanulni tőled ezt az igencsak irigylésre méltó és szerethető tulajdonságodat. A számmisztika szerint vállalod az érzelmi kockázatokat a szerelemben és a barátságban egyaránt. Mindig őszintén és nyitott szívvel közelítesz mások felé. Ezzel nemcsak önmagadnak teszel jót, hanem környezeted számára is példát mutatsz.

8-as alapszám

Az anyagi jólét sok embert megváltoztat. Te azon kevesek közé tartozol, akikkel ez soha nem fordulhat elő. Visszaélések nélkül élvezed az egzisztenciális biztonságot, bizonyos esetekben még a hatalmat is. Környezeted számára leginkább szerethető tulajdonságod pedig a nagylelkűséged. A számmisztika szerint soha nem fukarkodsz mindazzal, ami neked megadatott, igen bőkezűen osztod szét javaidat.

9-es alapszám

Természetes mélységed, karizmatikus személyiséged szinte megbabonázza a környezetedet. Mindemellett a számmisztika szerint bővelkedsz a spirituális energiákban is. Barátaid szeretik, hogy kicsit olyan vagy nekik, mint egy bölcs anya, aki pozitív tulajdonságai és tapasztalata révén segíteni tud az igazán nehéz élethelyzetekben is. Ráadásul igen kiegyensúlyozott és őszinte is vagy - így könnyen válhatsz akár példaképpé is.

Cikkünk Dan Millman Erre születtél című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

komoly par kavezo
  • barátság
  • jellem

Mikor születtél?

szaj no
  • személyiség
  • számmisztika

Mikor születtél?

Ezt is szeretjük