Nagy, éves horoszkóp 2023-ra: komoly fordulatokat hozhat az új év
A 2023-as esztendő izgalmas eseményeiről az éves horoszkóp előrejelzése mesél - most kiderül, melyik csillagjegy mire számíthat az új évben.

GettyImages-1427396340
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eljött az új esztendő, ami új reményeket is hoz magával. A szerelem és a pénzügyek terén is nagyon ígéretes lesz a 2023-as év, sokaknál következhetnek be váratlan fordulatok korábbi problémák vagy elhúzódó ügyek kapcsán.

Fortuna idén jó energiákkal szolgálhat, sokan fejlődhetnek a magánéletükben, illetve személyiségük, viselkedésük terén is pozitív változások állhatnak be. Mire eltelik a 12 hónap, a legtöbben nagyon elégedetten nézhetnek vissza az év izgalmas, meghatározó történéseire.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

2023-ban olykor hajlamos lehetsz elfeledkezni magadról, és szinte kizárólag másokkal foglalkozni. Próbálj erre tudatosan figyelni, és teremts énidőt a napjaidban.

Ha így teszel, nemcsak a lelkednek, de testednek is jót teszel. Egy nagy séta a jó levegőn, megfelelő mennyiségű pihenés, egy otthoni arcápolás vagy egy forró kádfürdő mind-mind aranyat érhetnek, segíthetnek kiengedni a gőzt.

Az éved anyagilag kiegyensúlyozottnak ígérkezik, de ne vágd olyan fába a fejszéd, ami bizonytalan: jöhet egy rendkívül kecsegtetőnek tűnő üzleti ajánlat, ami egyes részleteiben kétes.

Ha egyedülálló vagy, tavasszal kiszúrhatsz egy helyes pasit, akinek kilétét talán kis pluszidő, energia ráfordításával sikerül kideríteni. Megéri a befektetést, mert nyárra már el is indulhat valami közöttetek. Csak még ki kell fundálnod, hogyan elegyedjetek szóba.

Amennyiben párban élsz, 2023-ban egyikőtöknek több megértés, több segítség kellhet. Ez mutatja meg, számíthattok egymásra a bajban is. Tavasszal némi féltékenység borzolja a kedélyeket. Ősszel közös döntéshozatalra kerül sor, ami gyönyörű év végét és egy új élet kezdetét is jelentheti.  Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Az éved inkább nyugalmas lesz, de ettől függetlenül nem lesz eseménytelen. Bármi áll előtted, jól veheted az akadályokat, az önbizalmad egészséges szinten áll. Hogy ezt az egész esztendőben szinten tartsd, nagyon fontos, hogy a munkahelyi stressz és probléma ne szivárogjon be a hétköznapjaidba.

Egészségedre mindig, de különösen utazás közben figyelj! Ekkor fokozottan érdemes óvatosnak lenned, mindig legyen nálad fertőtlenítésre alkalmas eszköz és figyelj oda arra, nehogy romlott ételt egyél meg.

Az anyagiak terén kicsit elszaladhat veled a ló. Ha vásárolsz, próbálj néha magadnak nemet mondani. Ebben az évben nem sok pénzt takarítasz meg, de nem is fogsz anyagilag szűkölködni.

Szingliként 2023 első felében barátnőd kerítő szerepet vesz fel, ami elsőre szokatlannak érződhet, de megéri randizni az ismerősével. Nyáron különösen élvezheted, milyen kapós leszel, egymás után jöhetnek a jelentkezők. Augusztusra egy új, hosszú távú kapcsolat is kilátásban lehet.

Párkapcsolatban élsz? Idén számtalan élménnyel gazdagodtok, remekül alakul az év. Több kisebb-nagyobb utazás színesítheti az esztendőt. Az év közös feladata, hogy a pénzügyek terén is harmóniába hozzátok elképzeléseiteket, és végre belevágjatok egy régóta dédelgetett tervbe. A nyaratok lesz a legszínesebb. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Zajlik az élet 2023-ban, különösen, ami a szerelmi életedet illeti. Kettősség jellemezheti esztendőd. Egyik fele kedvezően alakul, a másikban lesznek megpróbáltatások. Érdemes előbbiből erőt merítened.

Mivel sok-sok esemény várható, olykor nehezen tudsz koncentrálni, szétszórt leszel. Ez fokozott óvatosságra int, hogy elkerüld a bajt vagy baleseteket.

Viszonylag stabil év várhat a pénz tekintetében, és ami jó hír, hogy egy befolyó nagyobb összeg hozzásegíthet egy régi álom megvalósításához.

Ha még nincs párod, jelölteddel kapcsolatban egy csalódás váratlanul érhet, és eltántoríthat tőle. Nem telik sok időbe, máris egy új ember jöhet képbe. Tavasz végén megtörhet a jég, és már a nyaratok is közösen telhet.

Kapcsolatodban egy régóta visszatérő kérdés kerül 2023-ban napirendre, ennek megoldása az esztendő fontos feladata. Kora tavasszal sok színes, barátokkal töltött program dobja fel napjaitokat. A nyár filmbe illően romantikus és egyben vízválasztó is lehet, hogy komolyabb szintre lépjetek. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Az esztendő során lesznek benned kérdések, melyeket egyedül, saját magadban kell tisztáznod. Ha őszinte vagy magadhoz, és képes vagy belátni, mi fontos, és mi nem, akkor könnyebb lehet az utad.

Az egészség terén nem várható különösebb probléma, amennyiben odafigyelsz magadra, de ne feledd, a könnyelműség nem kifizetődő, sem a táplálkozásban, sem a káros szenvedélyek terén.

2023-ban nem tesz jót a pénztárcádnak, hogy nehezen tartod féken magad, és több könnyelmű beruházást tervezel. Erre nem árt figyelni, és addig nyújtózni, míg a takaród ér.

Egyedülállóként ebben az évben két, számodra fontos, ám ellentmondásos pasival hoz össze a sors. A külső vonzalma és a megnyerő belső feszül egymásnak. Végül egy harmadik valaki jöhet, akinél minden stimmel.

Ha párban vagy, egymás szeretteivel fűzitek szorosabbra a viszonyt. Ezzel elköteleződésetek is mélyül. Az év során sokat fejlődtök a kommunikációban, és közelebb kerültök lelkileg is, ami a sok mély és őszinte beszélgetésnek lesz köszönhető.  Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

2023-ban a szerencse kíséri végig lépteid, és különösen az érzelmi életedben élvezheted ennek gyümölcsét. Lelkileg kiegyensúlyozott esztendőre számíthatsz, ennek hála nemigen érhet olyan váratlan dolog, ami kizökkentene nyugalmadból.

Érdemes több időt fordítanod 2023-ban a mozgásra. Most, hogy ilyen pozitív periódusra számíthatsz, lehet benned elég erő és kitartás elkezdeni egy új sportágat, vagy folytatni, amit korábban abbahagytál.

Megtizedelheti költségvetésed 2023-ban egy káreset vagy nagyobb kiadás, amit borsos áron tudsz csak fedezni. Érdemes előre gondolkodnod, és tartalékolni a pénzedből.

Egyedülállókéntkisugárzásod szinte egész évben bevonzza a hódolókat, de különösen nyáron érezheted, hogy rengeteg lehetőséged nyílik az ismerkedésre, és csak rajtad áll, mi lesz belőlük. Ősszel esedékes egy komoly kapcsolat lehetősége.

Ha kapcsolatban élsz, 2023-ban irigylésre méltóan egy hullámhosszon lehettek. Azok is láthatják ezt, akik kívülállók. Sajnos akadhat egy illető, aki ellenetek dolgozik, de erős szerelmeteknek hála, semmi esélye. Nyáron egy mesés utazás várható, ősszel pedig összetartozásotokat teszi próbára egy hosszabb ideig elhúzódó, nehéz helyzet. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Egy esztendő alatt mintha kettő telne el, sok-sok esemény vár rád 2023-ban. Különösen szerelmi életedben gyorsulnak fel a dolgok. Lelkileg a rengeteg újdonság olykor túlzottan elfáraszthat, figyelj magadra, hogy ne fenyegessen a kiégés veszélye. Érdemes kipróbálnod a jógát vagy a meditációt.

Ez a két kikapcsolódási, feltöltődési mód egészséged szempontjából is hasznos lenne. Fontos továbbá, hogy ne aggódd túl a kétesélyes helyzeteket, mert gyomorproblémákat okozhat.

Anyagiak terén fogadd meg magadnak, hogy jóval előrelátóbb leszel, és megpróbálsz nemcsak elgondolkodni a kiadásokon, de valóban az okos döntést is meghozni. Ne költekezz túl! Előfordulhat, hogy az év során váratlan kiadásod lehet.

Szingliként a szerelmi életed eseménydúsnak ígérkezik. A 2023-as év elején egy próbálkozás ugyan kudarcba fulladhat, de később, ha újragondolod, és megváltoznak a férfiakkal szembeni elvárásaid, több szerencsével járhatsz. Következő komolyabb esélyed nyár elején jöhet el, és csak rajtad áll, hogy mennyire szeretnél elköteleződni. 

Ha párkapcsolatban élsz, 2023 a kapcsolatodban fontos időszak lehet, eljött a közös tervek szövögetésének ideje. Sok dologban eltérően gondolkoztok, azonban az év során a legfontosabb döntésekben egyetértetek. Ez most igazán fontos, hiszen néhány közülük majd egész életetekre hatással lehet. Egy tavaszi út és egy különleges nyári kiruccanás is várhat rátok. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Szerencsés dolog, hogy 2023-ban energikus, pozitív és talpraesett leszel az egész év során, így bármi akad is, azzal játszi könnyedséggel elboldogulsz.

Ami az egészséged illeti, a régóta tologatott életmód-változtatásba muszáj lesz belevágni, és beiktatni az életedbe a rendszeres étkezést és testmozgást. Törekedj rá, hogy bármi zajlik is aktuálisan körületted, ne ezeken spórolj időt, mert hosszú távon sajnos visszaüthet, ha nem helyezed az egészséged előtérbe.

Pénzügyi szempontból ideje rendet teremtened. Gondold át a költségvetésedet, készíts éves tervet, tartalékolj, hogy végre megvalósíthasd régi álmodat. Megfontoltságod bankszámlád és a karriered javára is válik.

Ha egyedülálló vagy, a korábbi tévedések után most végre fordulhat a kocka. Egy újonnan megismert férfi nagy érzelmeket vált ki belőled, majd nyáron egy kéretlen hódolóra teszel szert. Nehéz döntés elé állít az élet, a választásodon múlik, hogy az ismerkedésből kibontakozik-e egy komoly, hosszú távú kapcsolat.

Párkapcsolatban élsz? Egy igazán építő, szeretettel teli évre számíthatsz. A pároddal most a legfőbb feladatotok, hogy sokkal több időt szánjatok egymásra. Egészen új szintre léphet a kapcsolatotok, eddig nem tapasztalt, igen erős köteléket hozhat az esztendő. A nyaratok egyébként különösen forró lesz, vonzalmatok a tetőfokára hág. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

2023-ban sokat változol, bár ezt inkább nevezhetnénk jó tulajdonságaid kibontakozásának, térnyerésének és a kreativitásod szárnyalásának. Ez főleg a szerelmi életedben nyilvánulhat majd meg jól kivehetően.

Egészséged, ha jobban odafigyelsz magadra, mint eddig, javulhat az évben. Nagy kihívás lesz számodra, hogy megtanuld, hogy nem helyezheted a családod, a barátokat vagy a munkát előtérbe.

Anyagilag kényelmes lehet a 2023-as esztendő, főleg az előző néhány évhez képest. Idén többet engedhetsz meg magadnak, de a józan eszed kordában tart. Új megtakarításra határozhatod el magad egy nagyobb cél érdekében.

Ha szingli vagy, az esztendő elején sorra jöhetnek a lehetséges jelöltek, de nem igazán történik előrelépés. Ez csak 2023 második felétől, július-augusztustól várható. Egy férfi, aki az eddigi jelöltjeidtől merőben eltér, belső tulajdonságaival, kisugárzásával nyer meg. A vonzalom kölcsönös lehet.

Amennyiben kapcsolatban vagy, az idei évetek konfliktusoktól mentes lehet, de nem szabad elhallgatni egymás elől a sérelmeket. Tavasszal egyre jobban kívánjátok, hogy minél több időt töltsetek együtt, így a kapcsolatotok eddig nem tapasztalt, csodaszép harmóniát és elmélyülő szeretet hozhat. Ősz végén a karrier kerül fókuszba, egy fontos kérdés merül fel, amit meg kell vitatnotok. A jövőről alkotott tervek megvalósításában azonban nem lesz könnyű közös nevezőre jutni.  Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Sokat gazdagodsz lelkileg a 2023-as évben. Ez jórészt a másokkal való viszonyaid elmélyítésének köszönhető. Emberi kapcsolataidra sokkal több figyelmet fordíthatsz, és ezt vissza is kapod.

Olykor fáradtság gyötörhet, ez szinte mindig a munkahelyi teendők tornyosulása miatt lesz. Próbáld megtalálni az arany középutat, és a pihenést ne spórold el! Ősszel, télen elővigyázatlanabb lehetsz, és ez betegségben üthet vissza.

Ahogy mennek a hónapok, egyre jobb anyagi helyzetre számíthatsz. A komolyabb fordulatot a nyár hozza el a pénzügyek terén, de sajnos nem hullik csak úgy az öledbe a jólét. Sokat kell dolgoznod, de ennek meg is lesz a jutalma. Télre busás megtakarítást tudhatsz a magadénak.

Ha még egyedülálló vagy, tavasszal egy már ismert illető, régi osztálytársad vagy régi barátod jöhet képbe. Találkozásotok meghatározó fontosságú. A szikra meglétével nyár végére már egy párt alkothattok.

Párban 2023 a kedvenc éved lehet. Pároddal év elején összetartásotok, együttműködési képességetek kerül fókuszba, az, hogy egymás támaszaiként hogyan tudtok helytállni. Pozitívnak ígérkezik ennek az eredménye. Szerencsére a nyár már lazább lesz, az év további szakasza pedig egy új, igazán pozitív terv megszületését hozhatja. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Ez az év minden szempontból pompásan alakulhat, legyen szó akár a munkáról, a szerelemről vagy a pénzről. Feltöltődhetsz energiával. Érdemes is töltekezni, mert később még kapóra jöhet, ha bízni tudsz magadban és a szerencsédben.

Ne feledd, hogy ne hajszold túl magad! Sikereid ne vigyenek arra a tévútra, hogy egyre többet és többet vállalj. Tudj megálljt parancsolni, hiszen az egészséged érdekei ezt kívánják. Ellenkező esetben sajnos meglesz a dolog böjtje.

Anyagilag nagyon pozitív év várhat, őszre nagyobb összeget tudsz félrerakni, ez további spórolásra ösztönözhet. Remek munkád bónusszal is elismerik, az így kapott anyagi juttatást pedig el tudod tenni a későbbiekre.

Ha szingli vagy, az év elején egy forró kalandban lehet részed, de hamar kiderül, hogy akár még hosszú távú kapcsolat is kibontakozhat kettőtök között. Ősszel felmerül a hogyan tovább kérdése, de ettől függetlenül az új évet párban köszöntheted.

Párban vagy? Idilli lehet az 2023-as éved, de nem eseménytelen. Az idei esztendő teljes harmóniában telhet, amennyiben okosan birkóztok meg a gondokkal, konfliktusokkal. Ez mind hozzátartozik egy jól működő kapcsolathoz, nem csak a szép napok. Az év pozitív hozadéka, hogy jobbá válhat a kommunikációtok, és még szorosabb kötelék alakul ki közöttetek.  Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

2023-ban jó és rossz dolog egyaránt érhet, de minden, ami történik, csak még bölcsebbé tesz. Az év során elkezdhetsz jobban hallgatni a megérzéseidre, és bebizonyosodhat számodra, miért fontos, hogy ezeket nem szabad elnyomni magadban.

Az egészséged terén időről időre elhatalmasodhat rajtad a fáradtság, amit a sok pihenés sem enyhít. Ilyenkor érdemes szakítani a stresszes mindennapokkal, egy-két nap szabit bevetni, illetve megnövelni a pihentető alvással töltött időt.

Év közepén, ami az anyagiakat illeti, kecsegtető lehetőség várhat, mely pénzügyi fellendülést hozhat. Fontos, hogy 2023-ban alaposan átgondold a kiadásaidat. Az évben nagyon figyelj a megérzéseidre, a hatodik érzéked sokszor lesz segítségedre.

Ha szingli vagy, jó hír, hogy a 2023-as évben pozitív irányt vesz a szerelmi életed. Hűségesnek kell maradnod az elveidhez és önmagadhoz, mert jó úton haladsz. Lehet, hogy korábban csalódás ért, de idén begyógyulnak a régi sebek is. Egy új tartós románc veheti kezdetét, hogyha nyitott vagy az emberek felé, váratlan helyről érkezhet most az Ámor nyila.

Ha párban élsz, nagyon jól alakulhat az év első fele. Harmonikus, nyugodt mindennapok jöhetnek, de sajnos nem lesz egész évben így. Ősztől féltékenykedésre kerülhet sor, de valójában nem biztos, hogy az aggodalom megalapozott. Őszinteség tekintetében sokat fejlődhet a kapcsolatotok. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

A 2023-as esztendő az elmúlt évekhez képest merőben jobban alakulhat, különösen magánéleti téren. Lelkedben az év jelentős százalékában nyugalom honol majd, ami kedvez a kreativitásodnak is.

Egészséged tekintetében pozitív lesz az év, ám ezzel együtt érdemes a lehető legtöbb stressztényezőt kiiktatni életed minden területén. Mindet persze lehetetlen, de már ezzel is sokat tettél magadért.

Pénz szempontjából Fortuna melletted áll majd. Több pénz marad a zsebedben, és pluszpénz is adódhat, egyre jobban mehet a takarékoskodás is.

Szingliként jelentős változás állhat be az életedbe, ami a szerelmet illeti. A szingliséged a végéhez közeledik, úgyhogy élvezd ki minden olyan részét, amit szerettél benne, mivel ezek egy párkapcsolatban esetleg megváltozhatnak! Tavasszal jöhet a fordulat. Legboldogabb, érzelmileg legkiegyensúlyozottabb időszakod a nyár lehet.

Ha párban vagy, 2023 az érzelmi mélyülés éve lesz számodra. Hála a sok együtt töltött időnek, hosszú távú elköteleződés kerülhet szóba, akár egy komolyabb közös tervet is elkezdhettek együtt szövögetni, annak függvényében, hol tartotok most. Tavasszal, nyáron utazás, nyár végén viszont egy kisebb megoldandó probléma jöhet. A tél lehet a legromantikusabb időszak az évben. Horoszkópos ékszer »

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük