Mi a legfontosabb küldetésed a Földön? Születési évszámodból megtudhatod
Az ezotéria tanai szerint mindenkinek megvan a maga földi küldetése, amit így vagy úgy, de teljesítenie kell ahhoz, hogy teljes életet élhessen.

dobokocka
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahhoz, hogy pontosan megtudd, mit is tartogat számodra az élet, elég csupán a születési évedet alapul venni, számjegyeit összeadni, és addig redukálni, míg egyjegyű nem lesz a végeredmény.

Ha például 1985-ben születtél, akkor a következőképpen kell összeadnod a számaidat: 1+9+8+5 = 23; 2+3 = 5, vagyis az életszámod az ötös.

1-es életszám

Azért születtél erre a világra, hogy irányt mutass másoknak, akik maguktól nem boldogulnak az életben. A véleményedre nagyon sokat adnak még azok is, akik nem ismernek igazán, köszönhetően a hitelességet sugalló karizmádnak. Emellett olyan motiváló erővel is rendelkezel, amiből mások inspirációt nyerhetnek. Különleges képességed van a tanításhoz, ezt használd ki.

2-es életszám

Igazi diplomata jellem vagy, aki az élet minden területén a békefenntartó szerepét tölti be. Életcélod is az, hogy minél inkább elcsitítsd a viszályokat és békességet teremts olyan helyzetekben is, melyeket mások reménytelennek ítélnek. Fontos, hogy toleranciát taníts másoknak, illetve az is, meghallgasd őket. Az ösztönből fakadó empátia a te különleges adottságod, használd ki!

3-as életszám

Kommunikációs képességeid lenyűgözőek, melyhez kimertíhetetlen kreativitás és fantázia is társul. Földi küldetésed is ezzel kapcsolatos, számodra elsődleges, hogy ki tudd fejezni önmagad, illetve hogy megkapd azt a szabadságot, ami ehhez elengedhetetlenül szükséges. Csak akkor vagy mások hasznára, ha megoszthatod velük a szellemi termékeidet.

4-es életszám

A tervezés a te igazi ütőkártyád, különleges képességed van ahhoz, hogy úgy működtesd magad körül a dolgokat, ahogyan az neked tetszik. A feladatod az, hogy ezt az adottságodat megoszd másokkal is, akik talán kevésbé szerencsések a tudatosság terén. Ha segítesz nekik, sokszorosan visszaadják, méghozzá olyan területeken, ahol te boldogulsz kissé nehezebben.

5-ös életszám

Sorsod meghatározó momentuma a szabadság. Mindent ennek rendelsz alá, mert nem bírod a kötöttségeket, szükséged van a méretes élettérre, ahol senki nem szorít korlátok közé. Az a feladatod, hogy megteremtsd magadnak ezt a függetlenséget, illetve ha már megteremtetted, akkor segít azoknak is, akik túlzottan bezárkóznak és nem képesek szabályok nélkül élni.

6-os életszám

Mások jóléte és boldogsága számodra az első, ebből merítesz erőt a mindennapok során. Tele vagy önzetlenséggel és szeretettel, melyet anélkül osztogatsz szét, hogy tisztában lennél vele. Életfeladatodnak tekinted, hogy másoknak segíts, nem spórolsz sem időn, sem anyagiakon azért, hogy a környezeted kedvében járj. Híres vagy gondoskodó jellemedről.

7-es életszám

A kíváncsiságod kimeríthetetlen, sokat gondolkodsz, ha egy-egy téma a látóteredbe kerül és addig foglalkozol vele, míg a végére nem jársz és mindent meg nem tudsz róla. Ez az ösztönt a földi küldetésedben is kamatoztathatod, hiszen mindennél fontosabb számodra - és mások számára is -, hogy új dolgokat fedezz fel, még az sem kizárt, hogy a tudomány területén alkotsz maradandót.

8-as életszám

Bőven megvan benned az az ambíció és magabiztosság, ami ahhoz kell, hogy életfeladatodat teljesíteni tudd, ez pedig nem más, mint a vezetés. Arra születtél, hogy egy csoport élére állj és rajtuk keresztül megvalósítsd az ötleteidet, elképzeléseidet, persze mindezt úgy, hogy ne használj ki senkit. Kormányzásra termettél, csak azt az utat kell megtalálnod, ahol ezt végre is hajthatod.

9-es életszám

Igazi humanitárius jellem vagy, aki nem csak a környezete, de az egész világ sorsát szeretné a kezében tartani és megkönnyíteni. Kissé talán túlzásba is esel, ha segítségnyújtásról van szó, sokszor annak is segíteni akarsz, aki egyáltalán nem kéri ezt, sőt, kifejezetten elutasít. Az életfeladatod a gondoskodás, de ne feledkezz meg arról, hogy a személyes igényeidet is kielégítsd.

Ezt is szeretjük