Ezek a jegyek illenek leginkább a Bikához
És ezek legkevésbé
Ha Bika vagy, megtudhatod, ki az ideális párod, ha pedig a férfi a Bika, kiderül, illesz-e hozzá.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan úgy gondolják, a párválasztásnál nincs is bonyolultabb, hiszen annyi mindennek klappolnia kell, hogy meglegyen az a bizonyos vibrálás a levegőben.

Pedig mindössze két dolog a rendkívül meghatározó azon túl, hogy a nő és a férfi tetszenek-e egymásnak: a kémia és a domináns belső tulajdonságok.

Az utóbbit ezoterikus nézetek szerint nagyban meghatározza, hogy ki milyen jegyben született, ezért, ha párválasztásra kerül sor, már a legelején érdemes - ha másért nem is, hát érdekességképpen - megnézni, hogy az illetőnek, akin megakadt az ember szeme, mi a horoszkópja.

Az alábbiakban arról olvashatsz, hogy a Bika jegyben születettekhez kik illenek leginkább, és kik a legkevésbé. A nem megemlített variációk kétesélyesek, sok odafigyeléssel és a kapcsolat tudatos építésével születhet belőlük igazi kötelék.

A Bikáról

A Bika jegy szülöttjét az érzelmei vezérlik, nála abszolút érvényesül, hogy nem az eszével, hanem a szívével gondolkodik. Számára fontos, hogy meglegyen az állandóság és az érzelmi biztonság az életében. Addig nem is tud igazán megnyugodni, és örülni annak, amit elért, ameddig nem bizonyosodik meg arról, hogy az a dolog stabil, az övé, és nem fogja elveszíteni.

A Bika elég makacs személyiség. Ragaszkodik az elképzeléseihez, de nem azért, mert a saját érdekeit tartja szem előtt, hanem azért, mert meggyőződése, hogy az lehet a legjobb út mindenki számára. Mindemellett a Bika érzéki ember, aki imádja a szép dolgokat, szereti és élvezi az életet. Szereti az ínyencségeket, a szemet gyönyörködtető és a kényeztető dolgokat. Eléggé kényelmes típus, igyekszik mindig megtalálni a legegyszerűbb megoldásokat. Praktikus, eszes, kreatív.

Akik illenek hozzá

A Bikához három jegy szülöttei illenek a leginkább: a Skorpió, a Kos és a Szűz. A Skorpió azért, mert ráérez, mi az, ami őt érzéki emberként boldoggá tesz, legyen szó akár egy gyönyörű erdei sétáról, akár egy szívhez szóló zenéről, akár a kulináris élvezetekről. El tudja varázsolni a Bikát az ötleteivel.

A Szűz és a Kos azért illik a Bikához, mert velük a Bika stabil, harmonikus életet élhet, amit ez a jegy nagymértékben igényel.

Akik nem illenek hozzá

Három jegy szülöttei azonban nem illenek a Bikához. Ezek a Bak, a Nyilas és az Ikrek. A Bak túl akaratos, ami erősen stresszelheti a Bikát, és lehet köztük elég komoly feszültség is, miután a Bika is makacs jellem, aki ragaszkodik a saját elképzeléseihez.

A Nyilas azért nem passzol a Bikához, mert ő túlságosan szabadszellemű, semmi köze a biztonságot, állandóságot kereső nyugalmas Bikához. Éppen ezért nem illik az Ikrek sem a Bikához, ő ugyanis fáradhatatlan, túl mozgékony, igényli a folyamatos pörgést.

Ezt is szeretjük