Mi a legidegesítőbb tulajdonságod?
Aszcendensed elárulja
Ismerd meg környezeted rólad alkotott véleményét, ami nem mindig pozitív. Tudd meg, min kellene változtatnod!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincsenek tökéletes emberek, mindenkiben rejlik valahol egy-egy apró vagy néhány nagyobbacska hiba. Vajon túlzott félénkséged vagy épp ellenkezőleg, állandó szereplési vágyad bosszantja leginkább a körülötted élőket?

Számold ki aszcendensed, és megtudhatod, mi a legidegesítőbb tulajdonságod környezeted szemében!

Nem tudod, mi az aszcendensed? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Rendkívül energikus és féktelen természetednek köszönhetően bárhová is sodorjon az élet, sosincs maradásod, a türelem nem kimondottan jellemző rád. Már akkor ott toporogsz a kapuban, mielőtt egy esemény kezdetét venné, és már akkor ott vagy a tárgyalóasztalnál, amikor az üzleti iratok még szanaszét hevernek. Ez az állandó sietség környezeted számára kimondottan bosszantó lehet, ráadásul neked sem ártana egy kis lassítás, a folyamatos pörgés felőrölheti az idegeidet.

Bika

Rendkívül körültekintő és alapos vagy a mindennapokban, nehezen viseled, ha siettetni próbálnak. Időnként azonban túlzásba viszed a megfontoltságot, és kimondottan lassúvá válsz. Vontatott tempód bosszanthatja a környezetedben élőket, te pedig zsörtölődővé válsz, ha felróják neked kényelmességedet. Az ilyenkor megnyilvánuló zsémbességed talán még idegesítőbb, mint túlzásba vitt alaposságod. Próbálj kicsit oldottabb lenni!

Ikrek

Rendkívül intelligens nő vagy, aki nyitott a világ dolgaira. Bármilyen új információról legyen is szó, téged érdekel, te szeretnél mindent megtudni. Ám nem csak azokról a dolgokról beszélgetsz, melyekről elegendő tudásanyagod van, bátran kommunikálsz arról is, amit igencsak kevéssé ismersz. A körülötted élőket gyakran idegesíti ez a tulajdonságod. Joggal, hiszen, ha egy témában nem mozogsz otthonosan, ne próbáld meg elhitetni az ellenkezőjét.

Rák

A múltbéli történésekkel kapcsolatos szentimentalizmusod segít abban, hogy tanulj a tapasztalataidból. Ugyanakkor ez a fajta lamentálás időnként gátlásossá és határozatlanná tesz akkor, amikor a jelent kellene megragadnod. Ilyenkor a múltban élsz ahelyett, hogy tanulnál belőle. Környezeted számára gyakran bosszantó lehet, hogy amikor egy aktuális problémát kellene megoldanod, te gondolatban még mindig nem a jelenben jársz.

Oroszlán

Szereted magadra vonni mások figyelmét, és rendszerint mély benyomást gyakorolsz a környezeted tagjaira. Rossz néven veszed, ha nem te állsz a középpontban, és, bár ennek nem mindig adsz hangot, a hozzád közel állók tisztában vannak vele. Állandó reflektorfény utáni vágyad ellenszenves lehet mások szemében, és gyakran idegesíti a környezetedet. Próbálj néha kicsit visszavonulni, majd csak csendben szemlélődni: meglátod, olykor a háttér is van olyan izgalmas, mint a rivalda.

Szűz

Túlságosan nagy jelentőséget tulajdonítasz az apró dolgoknak. Ha elhangzik egy neked nem tetsző mondat, szinte azonnal elkezded elemezgetni, és személyed elleni támadásnak véled. A körülötted élők nem egyszer vádolnak ezért szőrszálhasogatással és túlzott érzékenységgel. Jobban teszed, ha kicsit lazábban veszed a hétköznapok akadályait, és nem rágódsz túl sokáig apróságokon. Ez segíthet abban, hogy ne menj a környezeted idegeire.

Mérleg

Ahogy aszcendensed is mutatja, szereted mérlegelni a dolgokat és a lehetőségeidet. Jó dolog, hogy előrelátó és alapos ember vagy, ám gyakran túlzásba viszed a méricskélést. Határozatlanságoddal kimondottan bosszantod a körülötted élőket. Számtalanszor megesik, hogy környezeted csak várja és várja, hogy meghozz egy fontos döntést, ám te úgy gondolod, nem sietsz sehová, bőven van időd. Pedig érdemes lenne kicsit gyorsítanod a tempón.

Skorpió

Kimondottan bizalmatlan vagy az emberekkel szemben, nehéz a közeledbe férkőzni. Ezzel egyrészt megnehezíted a saját dolgodat, másrészt környezeted számára is bosszantó lehet nagyfokú zárkózottságod. Még a közeli barátaid is gyakran tapasztalják, hogy nem nyílsz meg elég bátran irányukban. Ez pedig jogosan bosszantja őket, hiszen pontosan azért a barátaid, mert nekik bármit elmondhatsz.

Nyilas

Rendkívül energikus, impulzív nő vagy, szereted, ha pörögnek az események körülötted. Lendületes személyiséged egyfelől magával ragadó, másfelől azonban idegesítő is lehet. Nem csupán a cselekedeteidre jellemző a gyorsaság, a szád is gyakran eljár. Sokszor anélkül kezdesz el beszélni, hogy végiggondolnád, mit is mondasz. Ha ilyenkor kikotyogod barátaid titkait, könnyen magadra haragíthatod őket. Különösen, ha már többször figyelmeztettek erre.

Bak

Határozott és nagyon megbízható nő vagy. Ha valamit megígértél, azt minden körülmények között teljesíted is, szigorúan ragaszkodsz az elveidhez, érzelmeid nem befolyásolják a döntéseidet. De nem csak a munkában, a magánéletben is éppen ilyen kiszámítható és szigorú vagy. Sokszor annyira higgadtan és hűvösen viselkedsz, hogy arcod sem árul el semmit mindabból, ami a lelkedben zajlik. Érzelemmentességed a hozzád közelállók számára bántó, nem ritkán idegesítő lehet.

Vízöntő

Téged nem lehet megzabolázni. Öntörvényű jellemednek köszönhetően rendszerint azt teszed, amihez épp kedved van, nem érdekel, mások mit gondolnak. Lelkedben költői összevisszaság uralkodik, minek köszönhetően cselekedeteid nem mindig egyeznek mondanivalód tartalmával. Kimondottan frusztráló a körülötted élők számára a személyiséged által kreált bábeli zűrzavar. Viselkedj kiszámíthatóbban a mindennapokban!

Halak

Nehezen viseled a súrlódásokat, ezért rendszerint meghajolsz mások akarata előtt. Gyakran előfordul veled, hogy rémült kiscicaként viselkedsz, ha valaki nemtetszését fejezi ki veled kapcsolatban. Túlzottan félénk természeted elsősorban családod, illetve a hozzád igazán közel álló barátok számára lehet bosszantó. Ők ugyanis szeretnék, ha bátrabban kiállnál az érdekeid mellett, és nem mindig mások akarata alakítaná a cselekedeteidet.

Cikkünk William Lamb A felkelőjegy titkai című könyv alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

lanyok
  • változás
  • jellem

Mikor születtél?

lanyok sapka1
  • barátság
  • jellem

Mikor születtél?

Ezt is szeretjük