Áprilisi szerelmi horoszkóp: találkoznak, akik rég egymásra vártak
Itt a tavasz középső hónapja, mely sokak számára az igaz szerelem elérkezését hozza majd.

kerites
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha van a 12 közt bolondos és szeszélyes hónap, akkor az az április - nemcsak emiatt ígérkezik azonban izgalmasnak, hanem a szívügyek tekintetében is. A tavasz középső havában végre megszületnek azok  a szerelmek, melyek elérkezte réges-régen meg volt írva a nagykönyvben.

Áprilisi szerelmi horoszkópod egyedülállóként talán neked is épp azt a kapcsolatot jósolja, amire rég vártál, párban pedig az érzelmeiteknek egy olyan mélységét, mely minden eddiginél nagyobb harmóniához és boldogsághoz segít hozzá benneteket. 

Kos (III. 21 - IV 20.)

Nagy változásokat hoz számodra az április. Ha párban vagy, az eddigi nyugalmat egy sokkal szenvedélyesebb érzés váltja fel. Érzelmeitek hevesebbé válnak, a köztetek lévő vibrálás a szexualitásban még erősebb lesz. Szingliként olyan emberrel ismerkedsz meg, aki mindazt képviseli, amit eddigi életedben reméltél a szívügyekben. Nem is csoda hát, hogy olyannyira megdobogtatja a szíved. Ha nem vagy bátortalan kimutatni vonzalmad, egy mosoly lehet a pasinál az indítógomb.  

Bika (IV. 21 - V. 21.)

Ha párban vagy, a kettőtök közti ragaszkodás sokszorosára erősödik ebben a hónapban, kapcsolatotok irigylésre méltó módon harmonikus lesz. Ha eddig volt is esetleg bármilyen bizonytalanság, az most elillan. Sokkal jobb lesz a kommunikáció is. Amennyiben szingli vagy, ebben a hónapban remekül érezheted magad egyedül, kiegyensúlyozottságod pedig mágnesként hat a férfiakra. Most végre megajándékoz a sors azzal a férfival, akit mindig is vártál.  

Ikrek (V. 22 - VI. 21.)

Ez a hónap téged és párodat alkalmazkodni tanít. Több olyan dolog is napirendre kerül, ami ezt kívánja meg tőletek. Végül kiderül, milyen szuper páros vagytok, és hogy nincs okotok aggodalomra e téren sem. Szingliként egy már meglévő férfi barátod iránt kezdhetsz a hónap során többet érezni, mint eddig. Tedd mérlegre, mit jelent számodra a barátságotok, mit remélhetnél a jövőre nézve, és nem jelent-e mindez veszélyt a viszonyotokra, ha valami balul sülne el. Lelki kapcsolatotok mindenesetre ígéretes helyzetet teremt. 

Rák (VII. 22 - VIII. 22.)

Párkapcsolatodban igazi, mély érzelmek és fékevesztett szenvedély várható áprilisban. Talán a tavaszi zsongás, talán más miatt, de most mintha még a levegő is jobban vibrálna közöttetek. Felerősödik a párkapcsolat testi oldala is. Szingliként olyan férfiba futsz, akitől megremeg a lábad, de az első pajzán gondolatok, de hamar kiegészülnek csodaszép érzelmekkel. Most érkezhet el a várva várt szerelem: nektek találkoznotok kellett. 

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

Kapcsolatodban varázslatos szerelem vár áprilisban. Ahogy tavasszal a növények és a természet, úgy kettőtök közt is újra felébrednek a nagy érzelmek, sőt, még annál komolyabb és tisztább formában, mint közös történetetek hajnalán. Ne hagyjátok, hogy anyagi kérdések elrontsák a harmóniát. Ha egyedülálló vagy, filmbe illő találkozás vár téged áprilisban. Az illetőbe jó eséllyel első látásra bele is habarodsz, hiszen épp az eseted lesz: mindig rá várhattál, legfőbb ideje, hogy találkozzatok. 

Szűz (VIII. 24 - IX. 22.)

Bár egy harmadik személy, aki újonnan jön a képbe, vagy már ismeritek is, szívesen belerondítana a kettőtök közt lévő harmóniába, a párod és közted lévő stabilitás és érzelmek védőpajzsként hárítják el a beavatkozót. Így az április sem hoz életetekbe válsághelyzetet. Szingliként végre olyan embert sodor utadba a tavaszi szél áprilisban, aki hasonlóan látja a világot, mint te. Vele azonos elvek szerint tervezheted a jövőt. Nagyon egy hullámhosszon lesztek. 

Mérleg (IX. 23 - X. 23.)

Az április szerelmi fejleményeket tartogat neked, ha Mérleg vagy. Pároddal fejlődni fog a kapcsolatotok. Mostanra kikristályosodik, ti ketten nemcsak szerelmesek, de társak és barátok is vagytok. Erre több helyzet is alkalmat kínál majd. Ha egyedülálló vagy, az április jó eséllyel megajándékoz téged egy férfival, akiért azonnal szenvedélyes lángra lobban a szíved. Vele olyannyira klappol majd minden, hogy a jövőben akár a házasságig is eljuthattok. Izgalmasak lesznek a következő hetek. 

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

Párod és közted felmerül egy korábbi probléma, mely ugyan okozhat épp akkor, aktuálisan köztetek némi feszültséget, de ez hosszú távon megéri. Így ugyanis felszínre hozva a dolgot hamarabb alkalom nyílik azt átbeszélni és felszámolni. Az április elmúltával ezen túl is lendültök. Szingliként a kiszemeltedről ebben a hónapban új infót tudsz meg. A fontos információ nagyban befolyásolja az illetőről formált képedet, és lehet, hogy figyelmezetet is vele kapcsolatban valamire, amit eddig nem vettél észre. 

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

Számodra szerelmi értelemben nagyszerűnek ígérkezik az április, mivel párban ez az időszak a kettőtök kapcsolatának újjászületését hozhatja. Ha volt konfliktusotok, a megbocsátás, a bizalom újbóli megszavazását hozza a hónap, ha nem volt, akkor önmagában a lelki közeledést. Egyedülálló vagy? Egy régi férfi jelenik meg a múltadból. Hogy újrakezditek-e, a jövő titka, mindenesetre eljátszhatsz a gondolattal. Azt is vedd fontolóra, miért is mentetek szét, és mi változott azóta, vagy változhatna most. 

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Párban az érzelmeitek, az egymásban való bizonyosság megerősödése várható áprilisban. Érdemes elutaznotok, ha tehetitek, vagy legalább több programot csinálni kettesben, mert nemcsak nagyon feltöltenek, de szükségetek is van a közös időre. Az április ugyanis új fejezetet nyithat az életetekben. Szingliként új vagy meglévő kiszemeltedet soha ekkora elszántsággal nem akartad meghódítani. Mivel hiszel benne, hogy lehetséges, be is vonzod a jót, és áprilisban meg is lehet az első randitok. 

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Mindenkinek lehetnek titkai, és ha neked is vannak, ráadásul olyanok, amelyeket párod előtt nem szívesen fednél fel, legalábbis egyelőre, akkor légy óvatos azzal, mit hogyan mondasz vagy teszel áprilisban. Valami ugyanis lelepleződhet. A köztetek lévő szikrát némi féltékenység lobbantja eszeveszett lángra a hónap során. Ha egyedülálló Vízöntő vagy, érdemes regisztrálnod egy társkeresőn, mert sikereket ígér a hónap, és nem a szokásos kínos randik sorát gyarapítja a majd egy találkozás.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Pozitív dolgok egész sorát ígéri neked az áprilisi szerelmi horoszkóp. Pároddal nagyszerűen kijöttök, megértitek egymást minden téren, és jól működtök együtt a konfliktusmegoldásban is. A köztetek lévő vonzalom felerősödik, a hálószobában emlékezetes kalandok várnak. Szingliként olyan férfival ismerkedsz össze, akivel egy hullámhosszon lesztek már az elejétől. Gondolkodásotok igen hasonló lesz, és nem utolsósorban szemtelenül jóképű is lehet majd a bizonyos illető. Dobd be magad, ebből bármi lehet!

Ezt is szeretjük