Apajelölt vagy szerető?
Születésnapja elárulja
Jó lenne sejteni már a kapcsolat elején, hogy mire számíthatsz a pasitól. Komoly férfi, akire építeni lehet, vagy Don Juanra hasonlít?

beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfiak nem egyformák – bármit is állítanak a közhelyek. Vannak köztük szinte maximálisan megbízhatóak, és olyanok is, akiktől az anyukád kislánykorod óta óva intett. Ha öröknaptárunkkal kiszámolod, a hét melyik napján született a pasi, sok mindent megtudhatsz arról, hogy is viszonyul a párkapcsolatokhoz.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Sok rövid kalandot tudhat maga mögött, mire átlépi a harmadik ikszet – annak ellenére, hogy szinte soha nem keresi az ilyen szituációkat. Őt valahogy mindig megtalálják a nők. Sokáig csak sodródik, és élvezi mindazt, amit az élet nyújt számára, idővel azonban megelégeli a felszínes viszonyokat, és lehorgonyoz valaki mellett. Hamar rá is jön, hogy ez az ő világa, a kicsapongások pedig innentől kezdve szinte elképzelhetetlenek számára.

Ha kedden született

Trükkös és tapasztalt szerető – aki kalandjai során igazán odafigyel partnerére. Számtalan viszonyba bonyolódik, és kimondottan élvezi a hódításokat, valamint az erotikus kilengéseket – melyek idővel szinte életformájává válnak. Esze ágában sincs lehorgonyozni, nem vágyik az elköteleződésre, és a mély érzelmek sem hiányoznak neki különösebben. Ha izgalmas és kötöttségektől mentes szexuális élményre vágysz, válaszd ezt a pasit, de eszedbe se jusson megváltoztatni.

Ha szerdán született

Bár szeretné azt hinni magáról, hogy képes érzelemmentes szexuális kalandokra, ez csupán hiú ábránd. Újra és újra megpróbálkozik vele élete során, ám rendszerint csúfos kudarcot vall. A szerdai nap szülötte ugyanis rendre beleszeret az olyan nőkbe is, akik nem szeretnének vele komolyabb viszonyt kialakítani. Épp ezért idővel belátja, hogy az érzelmek mellőzése nem az ő terepe. Apának viszont – pontosan érző lelke miatt – kiváló.

Ha csütörtökön született

Ő az ideális szerető. Képes rózsaszín ködfelhő és különösebben mély érzelmek nélkül áldozni a szexualitás oltárán. A csütörtöki pasi mintha arra született volna, hogy az érzelmi bonyodalmak mellőzésével egyszerűen csak kalandozzon. Ha nem vágysz kötöttségekre, és úgy érzed, hogy bőven elég számodra a testiség, remek választás lehet. Férjalapanyagnak viszont nem kimondottan jó, mivel az elköteleződésre szinte képtelen.

Ha pénteken született

Mindkét szerepre tökéletes. Képes arra, hogy mindennemű kötöttség és komolyabb lelki vonzalom nélkül ágyba bújjon a szebbik nem tagjaival. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy néha azért képes megégetni magát. Ilyenkor kicsit leül a járdaszélre, és elgondolkozik, aztán tovább folytatja kalandozásait. Az évek múlásával viszont egyre erősebb benne a vágy, hogy komoly kapcsolatot alakítson ki. Ilyenkor félreteszi a kalandokat, és őszinte, megbízható társ válik belőle.

Ha szombaton született

Minden a nőtől függ. Ha megfogod ezt a pasit, nincs más dolgod, mint az, hogy irányítsd. Kicsit úgy viselkedik, mintha nem tudná pontosan, mire is vágyik igazán: kötetlen szexuális kalandokra vagy komolyabb szerelmi kapcsolatra. Így tehát minden rajtad áll vagy bukik. Ha apajelöltre vágysz, faragj belőle mintaférjet, ha pedig csupán erotikus kalandokra szomjazol, a szombati nap szülötte arra is kapható.

Ha vasárnap született

Rendkívül érző lelkű és romantikus férfi. Ezeket a tulajdonságait azonban sokszor próbálja elfedni azzal, hogy tüskéket növeszt – amivel kicsit távol tartja magától a külvilágot. Ennek ellenére egyáltalán nem nehéz leleplezni a vasárnapi pasit. Nemigen vágyik kalandokra, szereti a biztonságot és a meghitt otthont. Ha pedig elég érett, kiváló apa válik belőle. Amennyiben tartalmas és hosszú kapcsolatra vágysz, ő a legjobb választás számodra.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi hatso szandek
  • születésnap
  • női hiba

Mikor született a pasid?

Ezt is szeretjük