Mikor született a pasid?

Így tarthatod meg!

Nem megszerezni, hanem megtartani művészet - mondják a tapasztaltak. A számmisztika segít, hogy szerelmetek ne pusztán szalmaláng életű legyen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A párkapcsolat cseppet sem olyan egyszerű dolog, mint ahogyan azt a hollywoodi filmek végén láthatod.

A hosszú távú boldogsághoz sok mindent kell tenned. Hogy pontosan milyen irányba is indulj, azt elárulja párod alapszáma.

Mi az alapszáma?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án született.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én született.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én született.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án született.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én született.

1-es alapszám

Egy okos nő mindig titokzatos marad, sosem fedi fel teljesen magát. Az 1-es alapszámú férfinak pedig éppen erre van szüksége. Legyen kapcsolatotok folytonos játék, melyben időről-időre fel kell fedeznie téged, te pedig újból és újból csábítsd el. A szeretkezések előtti játéknak is éppen erről kell szólnia: meghódítani a másik testének minden egyes pontját. Kedvesed erről sosem mondana le.

2-es alapszám

A 2-es férfinak a bizalom és az elköteleződés a legfontosabb. Tudni szeretné, hogy szereted, ennek éreztetésére pedig a legjobb mód, ha folyamatos figyelemben részesíted. A mai gyors tempónál ugyanis azt tartja a legnagyobb kincsnek, ha kedvese képes elegendő időt szánni rá. Ezért, ha egészen biztosra akarsz menni, akkor szervezz rendszeresen közös, kettesben végigandalgott hétvégéket.

3-as alapszám

A 3-as férfi gyengéje a mese. Érdeklődése úgy tartható fenn, ha egyfajta Seherezádéként működsz a kapcsolatban. Mesélj neki régi családi történeteket, mesélj gyerekkorodról, szüleidről, előző szerelmeidről. De arra mindig figyelj, hogy a történetek igazak legyenek, mert hamar kiszimatolja a füllentéseket. Emellett jó ötlet lehet még a közös sportolás is.

4-es alapszám

Mivel a 4-es férfi nem vágyik a gyors és hirtelen meggazdagodásra, jó, ha te sem egyik napról a másikra várod el tőle az anyagi biztonságot. Kifejezetten jólesik neki, és megnyugtatja, ha te is hasonlóképpen gondolkozol, és támogatod őt a megfontolt gyűjtögetésben. Ezenkívül fontos neki a család, és hamar szeretne gyereket, tehát nem árt, ha érezteted vele, hogy hajlandó lennél karrieredről lemondani mindezért.

5-ös alapszám

Az 5-ös férfi szabadságvágya hatalmas, ezért hálás lesz, ha nem korlátozod. Engedd ártatlanul flörtölni, ne akarj vele folyamatosan együtt lenni. Arra azonban figyelj, nehogy kihasználja a helyzetét, az 5-ös férfi ugyanis hajlamos a kicsapongásra. Faggatózással vagy ellenőrzéssel nem éred el, hogy hűséges legyen. Tegyél úgy, mint akit nem érdekel, hogy mit csinál, amíg nem veled van. Ezzel biztosan magadhoz láncolod.

6-os alapszám

A 6-os férfi legnagyobb igénye és célja, hogy fenntartson egy harmonikus és boldog kapcsolatot, ezért megtartása igazán könnyű. Éppen csak egy kis együttműködésre van szükség, és kiemelkedően jó kapcsolatot hozhattok létre együtt. Rendszeresen mutasd ki, hogy mennyire szereted, és ne légy szégyenlős szerelmed erejét szavakba is önteni. Hálás lesz, és hűséggel viszonozza majd érzelmeidet.

7-es alapszám

A 7-es férfi a kitartó és támogató nőket szereti. Ha szeretnéd megtartani kedvesed, akkor nincs is másra szükség, mint éreztetni, hogy mennyire mellette állsz. Ha előléptetésért dolgozik, akkor támogasd mindenben, légy megértő, ha későn ér haza. Kérdezd meg tőle minden este, hogyan telt a napja, mi történt a munkahelyén. De ne csak a nehéz helyzetekben, hanem az örömben is osztozz vele.

8-as alapszám

A férfi a fej, a nő a nyak - hangzik a mondás, mely a 8-as férfi esetében igaz is. Olyan nőre van ugyanis szüksége, aki irányítja és terelgeti, persze mindezt úgy, hogy ő ne vegye észre. Értékrended hatással van rá, ezért mindig bátran fejtsd ki a véleményed. Örül, ha hasznos információkat hallhat tőled. Szívesen tanul, és nem szégyelli bevallani, ha valamit nem tud, de soha ne nevesd ki hiányosságaiért.

9-es alapszám

Légy olvasott, tájékozott, művelt és okos. Tudjon veled beszélgetni a napi politikától kezdve egészen a Római Birodalom történelméig, mert csak a nagyon okos nők képesek őt hosszútávon megtartani. A cél persze nem egymás tudásának túllicitálása, hanem a közös érdeklődési kör és a tudáséhség együttes kielégítése. Ha ebben nem talál partnerre benned, akkor semmivel nem tudod megtartani.

Cikkünk Székelyhidi Ágnes Számmisztika III. című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük