2 biztos jel, hogy előző életedben is ismerted a párod
A déja vu érzése vagy szorongásaid talán arra utalnak, hogy korábbi inkarnációdban is találkoztatok.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A reinkarnáció a léleknek a halált követő újraszületését jelenti. A buddhista tanok szerint az újjászületés addig ismétlődik újra és újra, míg a lélek karmájától megszabadulva eljut a nirvánába. A nirvána vágyak nélküli állapotot jelent, melybe csak a tiszta lelkek nyerhetnek bebocsátást. Addig azonban, amíg ez nem következik be, előfordulhat, hogy olyan emberekbe botlasz jelenlegi inkarnációdban, akiket már korábbi életedben is ismertél. Például a párodba.

Elképzelhető, hogy már előző megtestesülésetekben is találkoztatok, és egy megoldatlan konfliktus miatt újra össze kellett jönnötök, hogy kijavítsátok a múltban elkövetett hibákat. És, hogy ezt honnan tudhatod?

Az a bizonyos déja vu érzés

Talán nem is tudtad, de ez a jelenség egy francia tudós, bizonyos Émile Boriac nevéhez köthető, aki egyik könyvében foglalkozott vele. A szó jelentése körülbelül ennyi: már láttam. Biztosan veled is előfordult már bizonyos szituációkban, hogy úgy érezted, korábban is átélted a helyzetet. Nem tudod, honnan ismerős az érzés, de az a benyomásod, hogy a múltban már megtörtént az esemény.

Ha akkor is tapasztaltad a különös deja vu érzést, mikor megismerkedtetek pároddal, könnyen előfordulhat, hogy előző életetekben is kapcsolatban álltatok egymással. Nem biztos, hogy szerelmiben, akár egy volt családtagoddal vagy ellenségeddel is összehozhatott újra a sors. Mostani inkarnációtokban kaptok egy újabb esélyt arra, hogy a múltban elkövetett hibákat helyrehozzátok.

Fóbiák és szorongások

Biztosan van olyan szokásod vagy tulajdonságod, amire nem tudod a magyarázatot. Nem ezt a mintát láttad otthon, nem ebben szocializálódtál, mégsem tudsz leszokni róla. Ugyanígy a félelmeidet is hozhattad az előző életedből. A megoldatlan konfliktusok és problémák megjelennek a mostani inkarnációdban. Ha alaposabban végiggondolod a szorongásaid okát, könnyen kiderülhet, hogy nincs rá magyarázat, semmi sem igazolja a meglétét.

Ha pároddal már az első randin azonos hullámhosszra kerültök, és szinte az első perctől kezdve félted, azt gyanús jelnek tekintheted. Ez a szorongás arra utal, hogy előző inkarnációtokban már éltetek együtt, ám egy betegség vagy baleset túl korán elválasztott titeket. A lélek azonban megőrizte az aggódást, a vele kapcsolatos szorongást.

Karma és szerelem

Ha kíváncsi vagy, mit mond asztrológusunk a szerelem és a karma kapcsolatáról, kattints videónkra!

Segít a regressziós hipnózis

Ha további bizonyítékokra vágysz, arra is van lehetőséged. Szakemberek által vezetett, úgynevezett regressziós hipnózissal betekintést nyerhetsz az előző inkarnációidba. Az álomszerű állapotban vissza tudsz emlékezni a múltra, az élményeidet pedig a hipnotizőr rögzíti.

Egy-egy ilyen utazás alkalmával tisztán láthatod a környezetedet, melyben éltél, és az embereket, akik körülvettek. Szakember segítségével fel lehet tárni szorongásaid eredetét, sőt, akár arra is fény derülhet, miért és miben haltál meg korábbi életeidben, végül pedig arról is meggyőződhetsz, ismerted-e már a párodat.

Ezt is szeretjük